keyboard_arrow_right
Thai-hieronta Kauhajoki

Pano kiinnostaa alanya huorat

pano kiinnostaa alanya huorat

Sitten on pantu ja viety vielä rahat kaupanpäälle. Ei se siis aina ilmaista ole Olen muuten kerran nähnyt, kun baarin hoitaja hotellilla ajoi oman vaimonsa kovan huudon kera pois, kun tuli yllätys visiitille miehensä työpaikalle. Ukolla olikin suomalainen "naisystävä" hotellilla saman aikaisesti. Olkaa miehiä suomalaiset miehet, niin tämänkin kaltainen kateellisuus poistuu! Ja yritämme tulevaisuuudessa olla yhtä "miehiä" kuin he. En ymmärrä miten olet mies vasta sitten, kun alistat naiset uskonnollisesti, kulttuurisesti ja poliittisesti, kuten muslimimiehet tekevät.

En näe siinä mitään kovin miehekästä ainakaan länsimaisesta näkökulmasta. Jos suomalaiset miehet olisivat siis yhtä "miehiä" kuin turkkilaiset - sinäkään bimbo et matkustaisi mihinkään ilman esiliinaa veljeä, isää etc. Suo-maalaiset naiset kouluttamattomimmat ja tyhmimmät white trash paskat tuntuvat kyllä arvostavan muslimityyliä Toisaalta musliminaisen elämä on helpompaa kuin suomalaisen naisen. He saavat jäädä kotiin hoitamaan lapsia ja kotia.

Suominaisenhan pitää ensin kouluttautua, tehdä työtä ja sitten illalla hakea kakarat koulusta ja vielä puunata kotikin kaiken päätteeksi. Musliminaiset ojentavat vain kätensä ja miehen on tuotava elanto kotiin keinolla millä hyvänsä. Ja mitä uskonnollisuuteen tulee, jos naiset ovat siihen tottuneita niin miksi he kokisivat olevansa alistettuja? Heillähän on takanaan kahden suvun tuki eivätkä koskaan joudu huolehtimaan mm. Olen nähnyt monta muslimiperhettä jossa emäntä määrää tahdin.

Suominaiselta vaaditaan paljon enemmän - ja senkin lisäksi saat vielä haukut päälle "selluliittinorsuna" ym. Kyllä minäkin laittaisin kakarat suvulle hoitoon sillä aikaa kun itse juoksisin kauneushoitoloissa ja hoitaisin itseäni ja ulkonäköäni päivät pitkät, mutta suomimiehellehän se ei käy.

Tuskinpa monikaan turkkilainen nainen istuu missään kauneuskoitolasssa sun muuallakaan ,eiköhän ne rahat mene pelkästään ruokaan mitä mieheltä saa. Kylläpä istuu, voin vakuuttaa.

Ei kaikki, kuten ei meillä Suomessakaan siihen kaikki pysty ottaen varallisuus huomioon. Turkissa kuten meilläkin on ihan samalla tavalla eri varallisuusasteita. Se on helppo ottaa kantaa,kun itse näkee sen paikan päällä. Mitä sitten varsinaiseen seximatkailuun tulee, itse olen harrastanut sexiä niin Turkissa, Kreikassa, Espanjassa, Ruotsin laivalla kuin Suomessa baari-illan päätteeksi, joten mikä tekee Turkin matkailusta niin erikoisen?

Jos hommasta nauttii, niin kerranhan täällä eletään joten antaa palaa. Sinkkuna on mukava elää. Taas hyvä osoitus näiden muslimienhorojen logiikasta: Näiden muslimien bordellinkorvikkeiden tyhmyys on ylitsevuotavaa Mitä sitten varsinaiseen seximatkailuun tulee, itse olen harrastanut sexiä niin Turkissa, Kreikassa, Espanjassa, Ruotsin laivalla kuin Suomessa baari-illan päätteeksi" Jos tuon tason nainen kelpaa suomalaiselle miehelle, niin ei voi ihmetellä millainen rasvanahka sen äijän täytyykään olla: Minäkin olen nussinut ruotsinlaivalla.

Olen myös käynnyt tallinnassa bordellissa. Eikö olekin hienoa olla suomalainen?! No niin , korjataampa taas heti. Kännissä olen kyllä kussut ja paskantanut, mutta en kadulle vaan housuun. Kevät tulee näköjään, kun sinäkin olet taas jostain kivenkolosta ryöminyt naisia kehumaan.

Onhan taas mukava lukea koottuja kommenttejasi white trash ja suo-maalaisten naisten ulkonäöstä jne. Katkeruusko taas iskee pintaan, kun olet koko talven ajan ollut ja tulet taas olemaan itseksesi?

Etkö ole vieläkään toipunut vaimosi tms lähdöstä muslimin mukaan? Voimia ja jaksamista sinulle elämässäsi. Pysy yksin, katkerana naisille niin hyvin menee. En kyllä todellakaan ole kateellinnen turkkilaiselle miehelle. Säälittää vaan nämä Suomalaiset naiset, jotka eivät tiedä mitä tulevaisuus pitää sisällään. No nyrkin ja hellan välissä on varmaan kiva olla. Viimeisen 3 vuoden aikana kun olen alanyassa käynnyt, niin seksiturismi on kyllä yleistynnyt vuosi vuodelta kovasti.

Ei ole enään mistään marginaaleista kyse, niin kuin eräs keskustelia kirjoittaa. Niin kyllähän asia näin on. Jos ei ole seksiturismiin alanyassa törmännyt on joko ollut hotellihuoneessa koko matkan tai sitten ei ole koko paikassa käynnyt.

Huhtikuussa lähden paikalle ja oikeesti on mielenkiintoista nähdä kuinka yleistä tämä seksiturismi on. Uskoisin että törmäät myös seksiturismiin. Viimeisen kahden vuoden aikana siihen ei ole voinnut olla törmäämättä. Ja kaikille lomaromansseja hakeville elikkä seksituristeille ystävällisenä neuvona, Muistakaa ehkäisy. Aika moni turkkilainen mies kantaa jotakin sukupuolitautia. Siihen ei voi olla törmäämättä ,sitä on joka paikassa. Olen miehenä oleskellut Alanyassa yli vuoden ja ikäväkseni törmännyt myös tähän keskustelun ikävään puoleen.

Naiset, jotka harrastavat "seksiturismia" Alanyassa ovat pääsääntöisesti "varttuneessa iässä" olevia naisia tai sitten ns. Useimmiten vanhempien naisten kohdalla on tilanne että heillä on nuori poikaystävä, joka haluaa päästä pois Turkista ennen joutumista armeijaan.

Eräskin nainen 64 v. Emme kylläkään vaimoni kanssa keksineet mitään takaporttia tähän ongelmaan. Toisessa tapauksessa vuotias baaripoika halusi mennä naimisiin 5-lapsisen n.

Tässä tapauksessa pari meni naimisiin ja poika muutti Suomeen. Vuoden jälkeen vaimo hermostui pojan entisen elämän jatkamiseen ja heitti kaverin pihalle, seuraus avioero ja poika muutti asumaan vuotiaan suomalaistytön kanssa.

Olen keskustellut näistäkin tapauksista turkkilaisen vävypoikani kanssa ja surkutellut näitä naisia. Hän taas surkuttelee näitä onnettomia poikia, koska heillä ei ole normaalielämää ja leipä pitää hankkia tällaisilla tavoilla.

Tuo Matkaoppaiden Terhi kertoi jossain suomalaisessa lehdessä naisen asemasta Turkissa. Hänen tietonsa perustuvat tietenkin ns. Naimisissa olevat naiset eivät yleensä ole tehneet päivääkään töitä, vaan heidän päivänsä täyttyvät lasten hoitamisesta, ruuan tekemisestä, kodin kunnossapidosta ja itsensä hoitamisesta.

Normaali perheenemäntä käy kampaajalla ja kauneushoitolassa kerran, kaksi viikossa tai ainakin kuukausittain. Heillä ei ole huolia talousasioista, koska keskustellessani tuttujen ravintolan- tai hotellinomistajien kanssa, tulee sellainen hullu juttu esille, että Turkki on matriarkaalinen maa. Koska turkkilainen pankkijärjestelmä on vielä hieman hakusessa, niin kaikki tutut, joilta olen asiasta kysynyt, vastaavat, että he vievät rahat äidille anne.

Jos halutaan korostaa naisen alistettua asemaa Turkissa, niin se on sitä, että vaimon pitää pyytää suurempiin hankintoihin rahat anopilta, normaali perheen talous hoituu suoraan mieheltä. Eivät minun tuttuni miehet yhtään häpeile sitä, että halutessaan uuden auton tai moottoripyörän tai jotain muuta kallista, pitää käydä pyytämässä äidiltä rahat siihen. Matkaoppaissa oli outo ristiriita.

Se punkero-matkaopas haukkui venakkoja siitä, että ne ovat risteilyillä alasti henkilökunnan kanssa, mutta lähes heti sen jälkeen kertoi tarinaa suo-maalaisesta lehmästä, joka oli paneskellut jonkun venepojan kanssa paatin alakerrassa näitä pikapanoja naiset kutsuvat muuten "lomaromansseiksi", koska naisethan eivät hararsta seksiturismnia, miehet vain.

Itseäni ainakin harmittaa , kun nämä "lomaromansseja" harrastavat naiset ovat pilanneet upean matkakohteen. Ei kai se ole keneltäkään pois. Harmittavasti vaan pilaavat hienon lomapaikan katukuvan. Harmittaa oikeesti näitten naisten puolesta kun ovat niin rakastuneita ja sitten vastarakkaus on mitä on. Entinen akka kun lähtee kotimaahan, niin uusia tulee.

Lomaromanssejahan ne naisten kohdalla on. Kun miehet harrastavat vastaavaa esim. Thaimaa ja Thaimaa Paikka, joka on vain miehille, jotka eivät mistään muualta naista saa. Osalla suomalaisia naisia on sama ongelma. He eivät saa seksiä muuta kun turkissa. Paitsi ehkä oulussa ja helsingissä huom. Seksiturismi näkyy alanyassa jo aivan joka paikassa. Hotelleissa, rannalla, baareissa ja jopa veneretkillä. Suomalaisten lisäksi jopa muutama ruotsalainen on alkanut harrastamaan seksiturismia.

Mutta tämä ruotsalaisten seksituristien määrä on vain marginaalinen suomalaisiin verrattuna. Ei pidä paikkaansa 4.

Otapas silmä käteen ja katso uudestaan. Kyllä siellä suurin osa on ruotsalaisia. Ainakin poikien kertomusten mukaan ruotsalainen nainen on yleisin seksituristi, ovat kyllä kunnostautuneet tällä osastolla. Joo ne pojat sanoo juuri sitä, mitä sinä haluat kuulla. Suurin osa seksituristeista on kyllä suomalaisia.

Ei niitä poikia kuule kiinnosta pätkääkään miellyttää minunlaistani ikäihmistä. Suurin osa tytöistä on ruotsalaisia, olen nähnyt näin ja pojat kertovat myös samaa. Myös iso osa tytöistä on norjalaisia. Suomalaiset tytöt tulevat vasta häntäpäässä. Poikaseni, kaikki blondit eivät ole suomalaisia, mutta jotkut suomalaiset ovat blondeja.

Näköjään jokainen näkee asian vaan ,niin kuin sen haluaa nähdä. Ainakin seksituristit näkevät asiat juuri niin,kuin haluavat nähdä. Ja mitä tulee turkki poikiin, niin iällä siellä ei ole väliä. Niin kuin varmaan tiesitkin. Myöskin yleensä hotelleissa natsaa. Toi on siis NIIN totta! Niin se tosiaan on mutta viimeksi kun ostin palvelua niin hinta oli korkeahko,normi pano kortsun kanssa sekä tuleminen ilman kortsua suuhun kustansi 80e.

Eniten tuntuvat aantaan korottavat Alanyassa itse seksimatkailleet lihavat keski-ikaiset naiset. İtse ollaan niin puhtoisia ja suomalaisuutta kannustavia kotimaassa, haukutaan muita jotka avoimesti tunnustavat olevansa suhteessa turkkilaiseen mieheen. Sitten kun menevat itse Alanyaan niin johan housut lentaa nurkkaan ja mela maistuu.

Kun nama nuoret ja komeat pojat eivat sitten otakaan tosissaan tata ylipainoista jokapaikan jakelijaa, niin onpa sydan sarkynyt ja kiire puhua pahaa Turkista ja turkin miehista. Ja tietysti muista naisista joilla saattaa olla vakavakin suhde turkkilaisen kanssa. On nahty moneen otteeseen.

Nämä seksimatkailijat, tai siis anteeksi, lomaromansseja hakevat henkilöt myöskin ilmoittelevat keskusteluja asiattomiksi, koska eivät halua lukea omista tekemisistään. Osan silmät aukeavatkin vasta juttuja seksilomailusta luettua, että perkele minähänolen seksituristi. Ei se ketään haittaa että ymmärtävät millaisia itse ovat, mutta pitäisivät mölyt mahoissaan muiden tekemisistä kun eivät itse ole sen hurskaampia. Ja miksi itkeä turkin miesten "petollisuudesta"?

Jos olet kiloinen valas, ikää reilusti neljänkympin paremmalla puolella Jos lukijat näkis nämä itkijät ja heidän turkin miehet kävelemässä yhdessä niin jo pelkkä vilkaisu epäsuhtaseen pariin selittää miksi "katala loppu" on käynyt. Kyllä me vaimon kaa rakasteltiin ihan kaksistaan hyvin ilmastoidussa hotellihuoneessa.

Ei kukaan oo kertonut viellä kokemuksista seksituristejen käytöksestä hotelleilla. Omien kokemusteni mukaan he käyttäytyvät kuin euroopan omistajat. Niin siis niissä hotelleissa missä itse olen ollut, niin heille kelpaa ihan tuommoinen pieni todella epäsiisti vessakoppi: Aika uskomattomissa paikoissa näitä pikapanoja harrastetaan. Nämä euroopan omistaja seksituristit ovat taas näitä hotellin henkilökunnan viikkopanoja jotka siis voivat ns.

Ei voi kuin ihmetellä, miten joku menee yleensäkään, esim. No muutenkin valitsisin lasten kanssa matkustaessa paremman hotellin. Yleensä niissä saa asiallista palvelua ,koska lopputilin saaminen on näissä paikoissa yleisempää. Paremmissa hotelleissa henkilökunnalla on kielto asiakkaitten kanssa peuhata. Juuri viikonloppuna alanyasta palanneena ei voi, kuin ihmetellä sitä höynäytettävien suomalaisten naisten määrää. Ei siellä viitsi solmätkiinnikään kävellä.

Mukava hieno lomapaikka, jonka tämä roskasakki nimeltä seksituristit ,vaan pilaavat. Suo-maalainen white trash skänkki on vain yhden pisteen arvoinen testipatja, kun taasen ranskattarista saa jo melkein täydet yhdeksän pistettä turkkimiesten panoskaalassa.

Tosin kauniita naisiahan ei juuri näy, sillä pohjoismaiset jokinorsut ja sotavirtahevot ovat vallaneet koko Alanyan selluliitteineen. Tosin niin saa kaikista muistakin. Vuosikaudet suomalaisesta on saanut vain yhden pisteen. Ruotsalaisita tai briteistä ilmeisesti kaksi Siis sanan varsinaisessa merkityksessä, eli seksituristeja alanyassa ei ole.

Nämä raukathan luulevat olevansa onnellisessa parisuhteessa tämän rehellisen ja luotettavan turkkilaisen miehen kanssa. Korkeintaan jotkut aivottomat pikkutytöt ehkä hetken Sääli vaan, että tällä miehellä nainen vaihtuu joka viikko. Kyllä täällä Alanyassa on varsinaista seksiturismiakin. Paikalliset baaripojat ovat illalla ja yöllä Damlatasin puistossa ja tarjoavat maksullisia palveluita, mutta kylläkin miehille ja asiakkaita kuulemma riittää ja suurin osa saksalaisia. Äläs nyt paskaa Homoiluhan on muslimaissa hirveä rikos!

Kyllä alanyassa oli seksituristeja. Jos ei halua heidän porsastelua katsoa, niin kannattaa välttää alanyan suomibaareja. Lentokoneessa tosin oli myös paljon vanhempia pariskuntia, mutta he eivät matkustaneet alanyaan, vaan belekkiin pelamaan golfia.

Tiedän yhden tapauksen, joka on, mutta Turkissa hän on prinsessa. En jaksanut edes koko viestiketjua lukea, koska se on sellaista p Käsitteet pitäisi ensiksi tehdä selviksi. Itse koen, että seksiturismi on sitä, että lähtökohtaisesti ajatellaan reisuun lähtiessä, että harrastetaan seksiä. Mennään siis sitä varten.

Sitä näkee paljon myös ihan lähellä, vaikka ruotsinlaivoilla: Prostituutio on sitä, että myydään omaa kehoa rahasta tai jostain hyödykkeestä. Vapaaehtoisesti tai pakon edessä. Asiakas on henkilö mies tai nainen , joka maksaa seksistä rahalla tai muulla tavalla. Itse olen varmasti juuri sellainen keski-ikäinen, ylipainoinen nainen, jota tällä palstalla naureskellaan.

Ehkä joku jopa kokee, että vanhempi ja pulskempi nainen on jotenkin säälittävä, koska lähtee ulkomaille ja harrastaa siellä seksiä ulkomaalaisen miehen kanssa. Minusta nyt vaan on varsin viehättävää välillä tutustua uusiin miehiin. Tavata uusi kiihottava vartalo ja kokeilla minkälaista nautintoa ja kiksejä se saa aikaiseksi. Tästä leikistä en ole mitään valmis maksamaan, niin paljon en seksiä kaipaa, mutta jos mukava ihminen sattuu kohdalle ja kipinöitä sinkoilee, niin mikäs siinä ; Olen myöskin sitä mieltä, että meni sitten IHAN mihin päin maailmaa tahansa, niin aina nainen saa seksiä, ilmaiseksi.

Kaikki kunnia ihanille miehille, mutta he ovat oman fysiikkansa vankeja ja siksi alttiita houkutuksille. Antavat ilmaiseksi ja ovat myös hommasta valmiita maksamaan, muodossa tai toisessa.

Jos harrastan seksiä Turkissa, en todellakaan mieti, että kysymyksessä olisi mikään muu seksikumppanilla, kuin halu harrastaa seksiä Mukavaa tietenkin lomalla on, jos sattuu heti löytämään hyvän kumppanin, siis seksi- ja lomakumppanin ja eihän sitä tiedä, ellei kokeile.

Turhakkeet saavat lähteä ja selvästi sellaiset, jotaka jäävät riippumaan ja käyttäytyvät liian omaistavasti. Ja onhan se joskus ollut niinkin, että se lomakumppani on löytynyt suomalaisesta miehestä. Siinä on kuitenkin riskinsä, suomalaisessa kumppanissa. Voi tarttua liiveihin vielä kotimaassa ja siitä en tykkää, eikä aviomieskään. Helppoa kuin heinänteko JOS seuraa haluaa, minä en: Mutta jos he sillä saavat loppuvuodeksi sisältöä elämään niin mikäpä minä olen tuomitsemaan ;-.

Turkkilaisilta naisiltahan on esiaviollinen seksi kielletty, joten heitä on kiva polkea siinä sivussa. Nainen on naiselle susi, mutta onneksi se aina lopulta siihen kaatuu. Juuri Alanyassa lomalla olleena tarkkailin minkälaista seksiturismia siellä sitten on Rannalla saksalaiset ja ruotsalaiset vetivät iloisia päiväkännejä, naiset ottivat arskaa yläosattomissa ja kirmailivat rannalla keikistelemässä paikallisille miehille..

Eli summa summerium, kaikenlaista seuraa kyllä saa jos haluaa muttei siellä miehet väkisin ketään vie jos et halua. Juurikin turkissa lomaillena luen silmät pyöreänä tätä keskustelua. Minkälaista kielenkäyttöä aikuisilta ihmisiltä?

Miten ihmisistä voi tullakin noin kapeakatseisia? Tutustuttiin todella mukaviin kyllä, voiei turkkilaisiin miehiin. Eli siis aikuiset ihmiset, ymmärtäkää että me olemme omia persoonia omine arvoine, normeine, kulttuureine ja käytöksineen riippumatta ihonväristä, kielestä tai maasta missä asumme.

Mistä kohtaa tämä ketju on asiallinen , kun heti aloitus näyttää pelkältä provolta. Ja koko piirikuntahan tiesi hänen maineensa,,,. Tekeehän se kitkeräksi, kun suomitytöt saa Alanyassa mutta suomipojat ei.

Kyllähen se on 3. Etpä olisi yhtä korskea, et edes matkustais minnekään: Mutta aina silloin tällöin saa lukea mukavia uutisia siitä, että joku suomaalainen white trash horo on nyrjäyttänyt nilkkansa matkoillaan. Ne uutiset pääsevät aina leikekirjaan. Siinäpä se ongelma on kun suomalaiset ihramahajunttimiehet eivät ole niin ihania kuin turkkilaiset muslimimiehet.

Jos olisivat, niin ei todellakaan olisi tarvetta lähteä Alanyaan. Muslimien naisten oikeudet tiedetään. Mutta älä huoli, Suomi muslimistuu, ei aivan niin nopeasti kuin Ruotsi, mutta kuitenkin.

Onhan siitä toki miehille hyötyäkin. Muukin kun se neljän vaimon sääntö. Naiset eivät saa äänestää eivätkä ajaa autoa Kuinka isoilla koneilla oikein lennetään monta sataa per lentokoneellinen? Runsas tarjonta laskee hintoja, mikä on eduksi kuluttajalle. On sen verran sekavaa tekstiä, ettei tuosta oikein ota selvää. Se, että sä täällä huorittelet meitä naisia ei oo kovin kivaa.

Se, että olet naisen puutteessa johtuu vaan persoonastasi. Kukaan ei tollasta paskapäätä haluu. Ja se, että sinkkupalstalla huutelet vuotiaiden korkkaamisesta ei niinikään ole soveliasta. Sinähän se kaikki tajuut , palstan häirikkö. Kuulehan poju, täällä sinä huoritelet naisia ja kun sinulle siitä turun terapeuttisi huomauttaa asiallisesti ja sinä pidät häntä häirikkönä on minun kouvolan psykiatrin lausuttava sinulle muutama asia.

Kasva lökäpöksyistä ulos ja ryhdy mieheksi ja kanna vastuusi niinkuin oikea mies kantaa, kyllä se pahoinvointi hellittää kun vähän käsittelet asioita muustakin kuin minä minä näkökulmasta. Mitä valittamista siinä on , jos itäplokin maista tulee joku tytteli bisnestä pyörittämään.

Oikein mielenkiinto heräsi Alanyaa kohtaan , sillä nyt meillä miehilläkin on siellä jotain kivaa tekemistä lomamme ratoksi. Alanya on näköjään paranemaan päin! Olen käynyt Alanyassa 4. Johtuuko se siitä että periaatteeni on ihminen ei ole kaupan tai kuulu osto valikoimaani. Lomakohteena pidän kohtuullisena nähtävyyksineen ja retkineen.

Hintataso kohtuullinen ja halpa paikallisten asukkaiden alueella. Vaatteita kannattaa sovittaa ennen ostoa. Uudemmalla alueella rannan tuntumassa monet kauppiaat hyökkääviä lässyttäviä takiaisia. Mausteita myyvä kauppias aloittaa yksi kysymys ei mene kauan ja kun pysähdyt olet huomaamattomasti joutunut esittelyyn , maistelet ja kysymys paljon teille laitetaan.

Huomaamattomasti olet ostanut eurolla mausteita. Myyjä oli fiksulla tavalla tunkeilija. Jos ei ole tarkoitus ostaa niin älä pysähdy jos olet vastustuskyvyltäsi heikko. Uimaranta iso ja hyvä. Pommijutut ovat hiljentäneet paikkaa , mutta kyllä suomalainen legginssi yhä jaksaa. Sulla on tuo pelisilmä kunnossa? Kuis pukamat, vieläkö visvoo? Tämä törkytomppa anarkistialanyatar tekee sekopäiseksi. Menen hakemaan saikkuu ja lähen lomalle Alanyaa ;.

Sulle kuule äidin pikku peräkammarin pojalle tiedoksi joka täällä ja näillä palstoilla kirjoittele,kun tumputtamiselta vanttuusen kerkiät. Niin kuin sinun kirjoituksistasi näkyy et ole edes käynyt koko Alanyassa. Jaa mistä tiedän,no katos ei siellä kukaan nainen käytä legginssejä ne käyttää sortseja mitä minä olen katsellut. Mutta voihan sitä kirjoitella mitä sattuu kun ei tiedä eikä äiti päästä reissulle kun pitää hoitaa lehmät ja ottaa lääkkeet ettei joudu hoitoon.

Niin kukas ne nasut sitten hoitaa jos äidin pikku mäihäposki on laitoksessa. Legginssiladyt ei väsy koskaan, jaksavat aina uudestaan lomailla ja paneskella naisia arvostamattomien ukkojen kanssa. Taitaa olla kirjoittajan päässä ongelma. Kirjoittaa asioista , missä ei faktaa. Onko suomaalaisten sotanorsujen ykkösseksiturismikohde jälleen rauhallinen? Onko turvallista matkustaa ympärileikatun munan perässä? Turvallista on, sinne vaan ympärileikattuja munia kyttäämään, huoh, miten voi alentaa itsensä karvakäden patjaksi.

Ovat ymmärtäneet tämän väärin, Matt. Ken itsensä alentaa, hänet ylennetään. Kuten kaiken muunkin miten Raamattu ohjaa auvoisasti elämäämme kohti oikeaa, mm. Sinne painutaan Sodomaan ja Gomorraan haureutta tekemään. Asiasta toiseen, kuinkahan lihavia nämä legginssilortot olisivatkaan ilman ketjutupakointia? Tullut vaan mieleen kun Alanyan katukuvassa katselee heidän vyörymällä etenemistään ja kaiken lisäksi heistä kuuluu sellainen hinkkaava ääni kun jalat ja kädet liikkuessaan koskettavat torsoa.

Hienoa , että joku on kiinnostunut muustakin , kuin kaljatuopinhinnasta Heikin baarissa. Etkö osaa lukea sääntöjä? Isoilla kirjaimilla huutaminen on kiellettyä. Kyllä nämä asiat ehdottomasti kuuluvat matkailupalstalle , silloin kun kysymyksesssä on Alanya-niminen matkakohde.

Ja kaikki törkeydet valheet, loukkaukset sairaiden aivojen aatokset ovat totta kai arvokkaita! Ehdottomasti kaikki paska tänne palstalla, tämän sivuston omistaa Seiskan kustantaja!

Pano kiinnostaa alanya huorat -

Voi tarttua liiveihin vielä kotimaassa ja siitä en tykkää, eikä aviomieskään. Kun johonkin se on kiukku purettava kun ei ole ketään kun Äitikin on hyljännyt ja muuta naista ei saa. Ei pidä paikkaansa 4. Kyllä minäkin laittaisin kakarat suvulle hoitoon sillä aikaa kun itse juoksisin kauneushoitoloissa ja hoitaisin itseäni ja ulkonäköäni päivät pitkät, mutta suomimiehellehän se ei käy. Merja ja Kai 5. Poikaseni, kaikki blondit eivät ole suomalaisia, mutta jotkut suomalaiset ovat blondeja. Eli miksi tästä "seksimatkailusta" tarvitsee tehdä numeroa? Oletteko löytäneet seuraa helposti ehkä turha kysymys ;? Paikalliset baaripojat ovat illalla ja yöllä Damlatasin puistossa ja tarjoavat maksullisia palveluita, mutta kylläkin miehille ja asiakkaita kuulemma riittää ja suurin osa saksalaisia. Vaatteita kannattaa sovittaa ennen ostoa.

Ja tuo Safran Sari on pieni rauhallinen ja tasokas hotelli vanhassa kaupungissa jossa suomalainen johto ja asiakaspalvelu. Sinne vaan joutuu tekemään itse varauksen suoraan ja ottamaan lennot erikseen vaikka deturilta tai jolatin muulta charterilennot hotellin voi varata esim netissä www.

Seksiturismi on tullut alanyaan ja tulee siellä myös pysymään ja yleistymään, kukkahattusedän marginaaleista huolimatta. Toivotaan vaan että tilanne egyptissä ja tunisiassa rauhottuu,että eivät aivan kaikki seksituristit alanyaan ryntää ensikesänä.

Nyt kun siellä on kuitenkin asian suhteen viellä suhteelisen rauhallista. Kyllä on muuten viimeisen 3 vuoden aikana yleistynyt kovasti. Toivotaan että turkkilaisille miehille elintärkeä seksiturismi jatkaa nousevaa trendiään. Turkkilainen ystäväni juuri kertoi että, seksiturismi on voimissaan ja hänkin on jo useita suomi rouvia kaatanut viimesen parinviikon aikana. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mielenkiintosempaa on katsoa viimekaudelta tuttuja naamoja ja vaareja sairaalassa.

Antavatko seksituristit luvan kuvata? Jo täällä kirjoittelu aiheesta on heille liikaa. Niin kuin kaikki eivät tietäis miksi suomibimbot Turkkin matkustaa? Ne ruotsalaiset seksituristi mammat oli kaikista parhaita. Voi voi kun me ollaan kipeitä: Tollaset sais kyllä jäädä Turkkiinsa Nyt on tullut todistettua paikanpäällä ,että seksiturismi niin keski-ikäisten naisten kuin nuorienkin naisten osalta voi hyvin Alanyassa ja jatkaa hyvin alkanutta nousukiitoaan.

Huomiota herättävää oli myös seikka ,että järjestään nämä seksituristit olivat suomalaisia. Olen Istanbulissa aikoinaan käynyt ja siellä paikkaliset kertoivat Alanyan olevan Turkin häpeäpilkku. Heti kärkeen joku voisi suorittaa käsitteen määrittelyn; mitä ihmettä edes tarkoittaa seksimatkailu? Jos tapaan mielenkiintoisen miehen Suomessa tai ulkomailla, suomalaisen tai ulkomaalaisen , viihdymme yhdessä ja muutenkin natsaa niin miksei harrastaisi seksiä?!

Varsinkin, kun sattuu vapaa olemaan. Onko tämäkin seksiturismia vai normaalia aikuisten ihmisten kanssakäymistä, mitä tapahtuu Suomessakin ja usein vielä baari-iltojen jälkeen?

Vai tekeekö seksiturismiksi sen, että varta vasten matkustaa ulkomaille muna mielessä? Vai se, että joutuu maksamaan näistä "palveluista"? Kyllä ilmaisia drinkkejä yms saa ihan omassa maassakin ja ilman, että edes "jakaa" miehelle. Näin on ollut kohdallani myös Turkissa. Olen ollut pitkässä suhteessa turkkilaisen kanssa enkä minä siitä miehelle mitään maksanut, meni kyllä melkein päinvastoin; mies maksoi lähestulkoon kaiken.

Antoi jotain maksaa, kun vaatimalla vaadin. Omasta mielestäni se oli ihmissuhde, joka nyt vaan sattui syntymään turkkilaiseen. Eli miksi tästä "seksimatkailusta" tarvitsee tehdä numeroa? Ihmiset höylää ja jyystää ihan omallakin maankamaralla; miksi se on niin erikoista, jos sitä tehdään ulkomailla? Itse en koe turkkilaisten miesten minulle suomaa huomiota sen suuremmin imartelevana enkä häiritsevänä. Niiden kanssa pärjää kyllä ja ehdottelut saa halutessaan loppumaan.

Nokkiinsa osa niistä kyllä ottaa, kun niille sen kiitos ein sanoo. Mutta kyllähän sieltä seksiseuraa helposti halutessaan löytää. Mutta niin löydän halutessani Suomen maastakin Ja seksimatkailusta voi toki keskustella mutta kuten kukkahattusetäkin kirjoittaa, monesti ei onnistu asiallisesti. Sitä alatyylistä kielenkäyttöä, solvaamista ja sättimistä ei oikeasti jaksa lukea. On täysin eri asia harrastaa vapaata seksia maassa kuten Suómi, kuin ´muslimaassa- Muslimimaassa kyseessä on aina hyväksikäyttö.

Muslimiaden naiset ovat lähestulkoon orjan asemassa ja onhan se niin ihanaa kun tietää niitä vähän lisää polkevansa kun niiden tulevien aviomiehien ilmaisena panona pyörii, mutta kannattaa mysö pitää pienessä mielessään se, että pahimmat lapsiprostituoituja täynnä olevat bordellit sijaitsevat myös muslimimaissa.

Nuoria tyttöjä - ikähaarukka voi olla lukutaidottomasta viiteentoista vuoteen, mutta täydellisestä seksiorjuudestahan on kyse.

Muslimimaissa kunnon naisen täytyy olla neitsyt naimisiin mennessä, joten bordellit ja "ilmaiset huorat" eli turistinaiset paikkaavat naimattomien ja naineidenkin miesten puutteen. Henk koht olen sylkenyt viimeiset kymmenen vuotta jokaisen naisen silmille jonka tiedän olleen lomalla Turkissa, Egyptissä tai Tunisisassa ja tulen sylkemään tästä eteenpäinkin. Olen täysin tietoinen muslimimaiden naisten huonosta asemasta, mutta; sinä et voi niputtaa kaikkia muslimimaita samaan kasaan; niissäkin löytyy eroja laidasta laitaan ja Turkki nyt on sieltä kesyimmästä päästä.

Osa suomalaisten naisten ja turkkilaisten miesten kohtaamisista johtaa ihan onnellisiin ja pitkäikäisiin avioliittoihin; ei siis aina tarvitse olla neitsyt turkkilainen, joka vaimoksi hyväksytään. Kaikki ei ole maailmassa niin mustavalkoista, mitä annat ymmärtää kirjoituksessasi. Sylje sinä vastakin naisia silmille ja osoita oma viisautesi sillä. Ne suomalaismiehet, joiden kanssa olen tuon pitkän turkkilaissuhteeni jälkeen olleet, eivät ole syljeksimään alkaneet. Niitäkin miehiä Suomesta vielä löytyy ja välillä näiden harvojen viisaiden miesten viisaita ajatuksia saa lukea näilläkin palstoilla.

Useimmiten kirjoittelijoina ovat hieman ajatusmaailmaltaan rajoittuneemmat yksilöt. Paitsi sen verran että: Thaimaaseenhan on matkustettu jo luvulta. Ja naisten seksiturismi Espanjaan, Italiaan ja Kreikkaan oli varmasti suurin myös luvulla ja keinäsmatkojen aikaan. Huvittavana yksityiskohtana muistan 80 - luvuilta italialaisten laivastovierailut Suomeen. Oli siinä pojilla ihmettelemistä, kun hölmölän laitureilla odottelivat ilmaiset huorat vain Suomessa tavattu ilmiö vesi kielelllä.

Ne suomalaismiehet, joiden kanssa olen tuon pitkän turkkilaissuhteeni jälkeen olleet, eivät ole syljeksimään alkaneet" Joillakin epätoivoisilla miehillä ei ole valinnanvaraa, vaan joutuvat ottamaan jopa muslimin exän. Kekkosen aikaan ei ollut seksiä eikä turkkia ja hyvin pärjättiin niin.

No huhhuh, itse käymme mieheni kanssa Turkissa joka vuosi n. Entäs noissa maissa käyneiden miesten silmille? Mahtaa olla suus kuiva. Hei sinä yleensä kutsuttu rasisti, tahtoisin sanoa, että onhan niin turkkilaisilla kuin suomalaisillakin miehillä samat tarpeet. Turkin turismikulttuuri, kuten kulttuuri siellä yleensäkin, on aivan toisenlainen kuin Suomessa. Ei ole kulttuurin ulkopuolella olevien asia syyttää toista alempiarvoisemmaksi. Turkkiin voi toisinaan matkustaa myös matkustusmielessä, ja pitää seksin vain plussana.

Maahan matkustaessaan ei voi olla tietämättä, mitä on odotettavissa. Turistiturkin vapaammassa ilmapiirissä kehut eivät jää huutelematta, ja oikealla asenteella ne voi ottaa positiivisiksi itsetunnonkohottajiksi. Eikä ole kiellettyä flirttailla villisti takaisin. En ymmärrä, mitä vikaa näet siinä, minne muut haluavat matkustaa, ja minkä takia. Sovinistisuus ja rasistisuus ovat ala-arvoisia piirteitä. Mitä mieltä olet mainitsemiisi maihin matkustavista miehistä tai perheistä?

Suomessakaan raiskauslukemat eivät ole turhan pieniä, vaikka seksiorjuus ei kukikkaan. Hakeehan moni suomalainen myös puolisonsa naapurista Venäjä.

Onko tässä jotain vikaa? Intohimo ja rakkaus kulkevat kyllä yli maiden rajojen, jos sille päälle sattuvat. Kutsumassanne seksiturismissa tai ihan vain matkustelussa, johon sisällytetään omia mielenkiinnonkohteita olivat ne sitten ruoka, nähtävyydet, seksi tai kivilajisto ei ole mitään tuomittavaa. Itse olen matkustamassa tyttöporukalla Turkkiin taas kerran, ja mielessä on mahtavat kaksi viikkoa mahtavilla klubeilla komeiden paikallisten miesten ympäröimänä.

Jos syljet kasvoilleni, syljen takaisin. Mitä luulet että näiden komeiden miesten vaimot ajattelee antavista suomihoroista. Suomalainen nainen on ilmeisen helppo saalis turkkilaiselle miehelle. Olen 10 kertaa alanyaan matkustannut ja kyllä tosiasia on se että muun maan kansalaisia niitten turkkipoikien kainalossa harvoin näkee.

Ennen kun joku taas kerkee kommentoimaan että hyvin näytät tietävän ketkä ovat suomalaisia ja ketkä ei niin kerron jo etukäteen että suomalainen nainen on hyvin helppo tunnistaa ulkomailla jo pukeutumistyylistä. Toki on eräs muukin asia mistä suomalaisen naisen tunnistaa mutta sen jätän sanomatta että ei mennä asiattomuuksiin.

Ei kai siellä Alanyassa nyt niiiiin paljon suomalaisia naisia ole, että kaikille turkkilaisille kainaloon suomalainen nainen riittää??? Itse olen myös useamman kerran Alanyassa käynyt ja on näkynyt kainalossa muitakin kuin suomalaisia; on ruotsalaista, venäläistä, englantilaista, norjalaista, saksalaista Ja siinä olet oikeassa, että kyllä suomalainen on ulkomailla helppo tunnistaa.

Kerran Marmarikses näin,kuinka reippaasti yli satakiloinen jokinorsu suomineito raahasi käsipuollessaan puolta pienempää turkin poikaa. Kaveriparan tennarit löi vaan kipinää asvaltilla. Neito osui satumalta sit samaan raflaan meidän kanssa toyboy kainalossaan tiukassa otteessa. Länttäs perseensä tuoliin,pisti tupakiksi ja kumosi rakipaukkuja.

No mikset vaan sitten nauranut? Itse lienet moitteettoman näköinen ja tapainen. Juuri tuohon samaan on törmätty useasti myös alanyassa ja voin kertoa että kyllä on nauru välillä maittanut. Kaveri parat kun eivät pääse karkuunkaan koska ovat aika tiukassa syliotteessa. Tuossa viimekesänä juuri eräässä baarissa kleopatra rannalla, en nyt muista nimeä kun niitä siinä jokunen on, niin yksi suomi akka kumosi efesiä ja piti tarjoilijapoikaa niin tiukassa syleilyssä, että poika ei meitä muita asiakkaita päässyt juuri palvelemaan.

Onneksi turkkilaiseen tapaan kuitenkin muitakin tarjoilijoita ravintolasta löytyi. Kyllä siinä poika parka punotti kun ämmä päätti alkaa väkisin suutelemaan. No helppoja ne kuulemma onkin. Itsellä paikallisia kavereita alanyassa paljon ja heiltä kuultu, että suomi nainen on helppo saalis.

Mutta eihän siinä mitään. Helppo se on turkin poikakin. Jotkut ihmiset ovat helppoja, jotkut ei. Mitä se sinua liikuttaa? Ehdottomasti piilee hyväksikäyttö ongelma ja siitä joutuu myöskin usein kanssamatkustajat kärsimään. Moraalinen hyväksikäyttöongelma on kyllä, mutta pitää ottaa huomioon että hyväksikäyttö on molemminpuolista. Tuskimpa kukaan seksiturismia harrastava nainen joutuu turkissa seksistä maksamaan. Päinvastoin muita etuja tulee sitten roppakaupalla.

Turkissahan mies aina yleensä maksaa kaiken, naisen ei tarvitse paljoa lompakolla käydä. Ja aina joku nainen maksaa. Musliminaiset tuskin hyvällä seuraavat miestensä sikailua, mutta minkäs he voivat kun ilmaiset huorat tulevat pohjoisen junttiloista panocharter-lennoilla Sitten on pantu ja viety vielä rahat kaupanpäälle.

Ei se siis aina ilmaista ole Olen muuten kerran nähnyt, kun baarin hoitaja hotellilla ajoi oman vaimonsa kovan huudon kera pois, kun tuli yllätys visiitille miehensä työpaikalle. Ukolla olikin suomalainen "naisystävä" hotellilla saman aikaisesti. Olkaa miehiä suomalaiset miehet, niin tämänkin kaltainen kateellisuus poistuu!

Ja yritämme tulevaisuuudessa olla yhtä "miehiä" kuin he. En ymmärrä miten olet mies vasta sitten, kun alistat naiset uskonnollisesti, kulttuurisesti ja poliittisesti, kuten muslimimiehet tekevät. En näe siinä mitään kovin miehekästä ainakaan länsimaisesta näkökulmasta.

Jos suomalaiset miehet olisivat siis yhtä "miehiä" kuin turkkilaiset - sinäkään bimbo et matkustaisi mihinkään ilman esiliinaa veljeä, isää etc. Suo-maalaiset naiset kouluttamattomimmat ja tyhmimmät white trash paskat tuntuvat kyllä arvostavan muslimityyliä Toisaalta musliminaisen elämä on helpompaa kuin suomalaisen naisen. He saavat jäädä kotiin hoitamaan lapsia ja kotia. Suominaisenhan pitää ensin kouluttautua, tehdä työtä ja sitten illalla hakea kakarat koulusta ja vielä puunata kotikin kaiken päätteeksi.

Musliminaiset ojentavat vain kätensä ja miehen on tuotava elanto kotiin keinolla millä hyvänsä. Ja mitä uskonnollisuuteen tulee, jos naiset ovat siihen tottuneita niin miksi he kokisivat olevansa alistettuja? Heillähän on takanaan kahden suvun tuki eivätkä koskaan joudu huolehtimaan mm. Olen nähnyt monta muslimiperhettä jossa emäntä määrää tahdin. Suominaiselta vaaditaan paljon enemmän - ja senkin lisäksi saat vielä haukut päälle "selluliittinorsuna" ym. Kyllä minäkin laittaisin kakarat suvulle hoitoon sillä aikaa kun itse juoksisin kauneushoitoloissa ja hoitaisin itseäni ja ulkonäköäni päivät pitkät, mutta suomimiehellehän se ei käy.

Tuskinpa monikaan turkkilainen nainen istuu missään kauneuskoitolasssa sun muuallakaan ,eiköhän ne rahat mene pelkästään ruokaan mitä mieheltä saa. Kylläpä istuu, voin vakuuttaa. Ei kaikki, kuten ei meillä Suomessakaan siihen kaikki pysty ottaen varallisuus huomioon.

Turkissa kuten meilläkin on ihan samalla tavalla eri varallisuusasteita. Se on helppo ottaa kantaa,kun itse näkee sen paikan päällä. Mitä sitten varsinaiseen seximatkailuun tulee, itse olen harrastanut sexiä niin Turkissa, Kreikassa, Espanjassa, Ruotsin laivalla kuin Suomessa baari-illan päätteeksi, joten mikä tekee Turkin matkailusta niin erikoisen?

Jos hommasta nauttii, niin kerranhan täällä eletään joten antaa palaa. Sinkkuna on mukava elää. Taas hyvä osoitus näiden muslimienhorojen logiikasta: Näiden muslimien bordellinkorvikkeiden tyhmyys on ylitsevuotavaa Mitä sitten varsinaiseen seximatkailuun tulee, itse olen harrastanut sexiä niin Turkissa, Kreikassa, Espanjassa, Ruotsin laivalla kuin Suomessa baari-illan päätteeksi" Jos tuon tason nainen kelpaa suomalaiselle miehelle, niin ei voi ihmetellä millainen rasvanahka sen äijän täytyykään olla: Minäkin olen nussinut ruotsinlaivalla.

Olen myös käynnyt tallinnassa bordellissa. Eikö olekin hienoa olla suomalainen?! No niin , korjataampa taas heti. Kännissä olen kyllä kussut ja paskantanut, mutta en kadulle vaan housuun. Kevät tulee näköjään, kun sinäkin olet taas jostain kivenkolosta ryöminyt naisia kehumaan.

Onhan taas mukava lukea koottuja kommenttejasi white trash ja suo-maalaisten naisten ulkonäöstä jne. Katkeruusko taas iskee pintaan, kun olet koko talven ajan ollut ja tulet taas olemaan itseksesi? Etkö ole vieläkään toipunut vaimosi tms lähdöstä muslimin mukaan? Voimia ja jaksamista sinulle elämässäsi. Pysy yksin, katkerana naisille niin hyvin menee. En kyllä todellakaan ole kateellinnen turkkilaiselle miehelle. Säälittää vaan nämä Suomalaiset naiset, jotka eivät tiedä mitä tulevaisuus pitää sisällään.

No nyrkin ja hellan välissä on varmaan kiva olla. Viimeisen 3 vuoden aikana kun olen alanyassa käynnyt, niin seksiturismi on kyllä yleistynnyt vuosi vuodelta kovasti. Ei ole enään mistään marginaaleista kyse, niin kuin eräs keskustelia kirjoittaa. Niin kyllähän asia näin on.

Jos ei ole seksiturismiin alanyassa törmännyt on joko ollut hotellihuoneessa koko matkan tai sitten ei ole koko paikassa käynnyt. Huhtikuussa lähden paikalle ja oikeesti on mielenkiintoista nähdä kuinka yleistä tämä seksiturismi on.

Uskoisin että törmäät myös seksiturismiin. Viimeisen kahden vuoden aikana siihen ei ole voinnut olla törmäämättä.

Ja kaikille lomaromansseja hakeville elikkä seksituristeille ystävällisenä neuvona, Muistakaa ehkäisy. Aika moni turkkilainen mies kantaa jotakin sukupuolitautia. Siihen ei voi olla törmäämättä ,sitä on joka paikassa.

Olen miehenä oleskellut Alanyassa yli vuoden ja ikäväkseni törmännyt myös tähän keskustelun ikävään puoleen. Naiset, jotka harrastavat "seksiturismia" Alanyassa ovat pääsääntöisesti "varttuneessa iässä" olevia naisia tai sitten ns. Useimmiten vanhempien naisten kohdalla on tilanne että heillä on nuori poikaystävä, joka haluaa päästä pois Turkista ennen joutumista armeijaan. Eräskin nainen 64 v.

Emme kylläkään vaimoni kanssa keksineet mitään takaporttia tähän ongelmaan. Toisessa tapauksessa vuotias baaripoika halusi mennä naimisiin 5-lapsisen n. Tässä tapauksessa pari meni naimisiin ja poika muutti Suomeen. Vuoden jälkeen vaimo hermostui pojan entisen elämän jatkamiseen ja heitti kaverin pihalle, seuraus avioero ja poika muutti asumaan vuotiaan suomalaistytön kanssa.

Olen keskustellut näistäkin tapauksista turkkilaisen vävypoikani kanssa ja surkutellut näitä naisia. Hän taas surkuttelee näitä onnettomia poikia, koska heillä ei ole normaalielämää ja leipä pitää hankkia tällaisilla tavoilla. Tuo Matkaoppaiden Terhi kertoi jossain suomalaisessa lehdessä naisen asemasta Turkissa. Hänen tietonsa perustuvat tietenkin ns. Naimisissa olevat naiset eivät yleensä ole tehneet päivääkään töitä, vaan heidän päivänsä täyttyvät lasten hoitamisesta, ruuan tekemisestä, kodin kunnossapidosta ja itsensä hoitamisesta.

Normaali perheenemäntä käy kampaajalla ja kauneushoitolassa kerran, kaksi viikossa tai ainakin kuukausittain. Heillä ei ole huolia talousasioista, koska keskustellessani tuttujen ravintolan- tai hotellinomistajien kanssa, tulee sellainen hullu juttu esille, että Turkki on matriarkaalinen maa. Koska turkkilainen pankkijärjestelmä on vielä hieman hakusessa, niin kaikki tutut, joilta olen asiasta kysynyt, vastaavat, että he vievät rahat äidille anne.

Jos halutaan korostaa naisen alistettua asemaa Turkissa, niin se on sitä, että vaimon pitää pyytää suurempiin hankintoihin rahat anopilta, normaali perheen talous hoituu suoraan mieheltä. Eivät minun tuttuni miehet yhtään häpeile sitä, että halutessaan uuden auton tai moottoripyörän tai jotain muuta kallista, pitää käydä pyytämässä äidiltä rahat siihen.

Matkaoppaissa oli outo ristiriita. Se punkero-matkaopas haukkui venakkoja siitä, että ne ovat risteilyillä alasti henkilökunnan kanssa, mutta lähes heti sen jälkeen kertoi tarinaa suo-maalaisesta lehmästä, joka oli paneskellut jonkun venepojan kanssa paatin alakerrassa näitä pikapanoja naiset kutsuvat muuten "lomaromansseiksi", koska naisethan eivät hararsta seksiturismnia, miehet vain. Itseäni ainakin harmittaa , kun nämä "lomaromansseja" harrastavat naiset ovat pilanneet upean matkakohteen.

Ei kai se ole keneltäkään pois. Harmittavasti vaan pilaavat hienon lomapaikan katukuvan. Harmittaa oikeesti näitten naisten puolesta kun ovat niin rakastuneita ja sitten vastarakkaus on mitä on. Entinen akka kun lähtee kotimaahan, niin uusia tulee. Lomaromanssejahan ne naisten kohdalla on. Kun miehet harrastavat vastaavaa esim.

Thaimaa ja Thaimaa Paikka, joka on vain miehille, jotka eivät mistään muualta naista saa. Osalla suomalaisia naisia on sama ongelma. He eivät saa seksiä muuta kun turkissa. Paitsi ehkä oulussa ja helsingissä huom. Seksiturismi näkyy alanyassa jo aivan joka paikassa. On touhua, kyllä me täällä nauretaan suomalaisille lutkille, miten teilläpäin suhtaudutaan heihin?

Fioria Beach Hotel Onko tietoa hotellista. Vaarallinen matkailumaa yksin matkustaville naisil 6. Biri bunu kesin sikmiştir sonra bırakmıştır alanyaya fena takmış: Ehkä legginssit ovat liian löysät. Voi luoja, paljonko NSA maksaa sulle tästä viden skeidan heitosta? Skoljka stoit eli paljonko on Alanyassa maksullisen sussun hinta, siis yxi pano???. En ole käynyt Turkissa kuin risteilyllä Istanbulissa, satamassa laiva noin 9 tuntia. Kyllä ne ainakin ravintolassa osaavat kiskoa pengaa.

Patong o tuttu ja vähän Pattayakin, siellä ainakin kohtuu hinnat;-. Minäkään en ole ollut koko vit'un Analiassa enkä usko että se on miehille mikään varteenotettava pornomatkakohde, päinvastoin. Kaikki muslimimaat ovat pyllystä ja yhä pahenee. Huijareita ja varkaita kaikki tyynni. Inhoavat kaikkia eurooppalaisia yli kaiken. Hymyilevät edessäpäin maireasti ja kyselevät mjitä kuluu? Suosittelen kaikkia ihmisiä boikotoimaan mokomaa paskamaata, kaikki se epämiellyttävyys tulee vain lisääntymään.

Ne jotka ovat ostaneet sieltä asunnon niin myykää se sassiin jos se on vielä mahdollista. Kohta teidät ajetaan maasta vääräuskoisina Enpäs myykkään vaan menen taas kesällä nauttimaan maasta ja auringosta!! Kuinka isoilla koneilla oikein lennetään monta sataa per lentokoneellinen? Runsas tarjonta laskee hintoja, mikä on eduksi kuluttajalle. On sen verran sekavaa tekstiä, ettei tuosta oikein ota selvää. Se, että sä täällä huorittelet meitä naisia ei oo kovin kivaa.

Se, että olet naisen puutteessa johtuu vaan persoonastasi. Kukaan ei tollasta paskapäätä haluu. Ja se, että sinkkupalstalla huutelet vuotiaiden korkkaamisesta ei niinikään ole soveliasta. Sinähän se kaikki tajuut , palstan häirikkö. Kuulehan poju, täällä sinä huoritelet naisia ja kun sinulle siitä turun terapeuttisi huomauttaa asiallisesti ja sinä pidät häntä häirikkönä on minun kouvolan psykiatrin lausuttava sinulle muutama asia. Kasva lökäpöksyistä ulos ja ryhdy mieheksi ja kanna vastuusi niinkuin oikea mies kantaa, kyllä se pahoinvointi hellittää kun vähän käsittelet asioita muustakin kuin minä minä näkökulmasta.

Mitä valittamista siinä on , jos itäplokin maista tulee joku tytteli bisnestä pyörittämään. Oikein mielenkiinto heräsi Alanyaa kohtaan , sillä nyt meillä miehilläkin on siellä jotain kivaa tekemistä lomamme ratoksi.

Alanya on näköjään paranemaan päin! Olen käynyt Alanyassa 4. Johtuuko se siitä että periaatteeni on ihminen ei ole kaupan tai kuulu osto valikoimaani.

Lomakohteena pidän kohtuullisena nähtävyyksineen ja retkineen. Hintataso kohtuullinen ja halpa paikallisten asukkaiden alueella. Vaatteita kannattaa sovittaa ennen ostoa. Uudemmalla alueella rannan tuntumassa monet kauppiaat hyökkääviä lässyttäviä takiaisia.

Mausteita myyvä kauppias aloittaa yksi kysymys ei mene kauan ja kun pysähdyt olet huomaamattomasti joutunut esittelyyn , maistelet ja kysymys paljon teille laitetaan. Huomaamattomasti olet ostanut eurolla mausteita.

Myyjä oli fiksulla tavalla tunkeilija. Jos ei ole tarkoitus ostaa niin älä pysähdy jos olet vastustuskyvyltäsi heikko. Uimaranta iso ja hyvä. Pommijutut ovat hiljentäneet paikkaa , mutta kyllä suomalainen legginssi yhä jaksaa. Sulla on tuo pelisilmä kunnossa? Kuis pukamat, vieläkö visvoo? Tämä törkytomppa anarkistialanyatar tekee sekopäiseksi. Menen hakemaan saikkuu ja lähen lomalle Alanyaa ;.

Sulle kuule äidin pikku peräkammarin pojalle tiedoksi joka täällä ja näillä palstoilla kirjoittele,kun tumputtamiselta vanttuusen kerkiät.

Niin kuin sinun kirjoituksistasi näkyy et ole edes käynyt koko Alanyassa. Jaa mistä tiedän,no katos ei siellä kukaan nainen käytä legginssejä ne käyttää sortseja mitä minä olen katsellut.

Mutta voihan sitä kirjoitella mitä sattuu kun ei tiedä eikä äiti päästä reissulle kun pitää hoitaa lehmät ja ottaa lääkkeet ettei joudu hoitoon.

pano kiinnostaa alanya huorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *