keyboard_arrow_right
Tantra-hieronta Varkaus

Finish matkaseuraa

Mutta todellakin samaa mieltä tuosta että kannattaa ottaa myös ykityistunteja, varsinkin jos on alkeita pidemmällä ja tietää mitä osa-aluetta haluaa kehittää. Salilta saa tälläisen kohtuu vaatimattoman huoneen edullisesti ja skootteri kannattaa vuokrata kulkupeliksi: Paras paikka missä itse olen käynyt treenaamassa on ollut tämä.

Paikan 2 veljestä on kummatkin aivan helvetin taitavia joten siitä ei tule jäämään homma kiinni. Sain itse valita pädien pitäjän kun yhden kanssa ei kemiat kohdanneet niin oli mukava treenailla salin parhaan pädien pitäjän kanssa. Paikka oli aika rauhallinen vielä silloin kun kävin mutta ilmeisesti homma on noussut melkoisella tahdilla. En oikein keksi mitään huonoa paikasta mutta jos tulee jotain tarkentavia kysymyksiä mieleen niin voin yrittää vastata. Salin lähellä on muuten kanssa joku tosi maalais safka mesta josta saa aamupalan jollain 50 sentillä.

Miten muuten ite löysin salin oli sellanen että juttelin kirjakauppiaan kanssa thainyrkkeilystä niin kauppias kerto että tietää hemmetin hyvän salin ja samalla soittikin omistajalle joka kävi skootterilla hakemassa mut sinne. Että meininki oli hemmetin mukavaa paitsi hurreja tuolla salilla on aivan pirusti; Here is a typical session: Wake up and go for a run. Make sure you're back around 7.

Run length varies from 3k-6k average. Each round is 3 minutes Shadowboxing for 3 rounds - Practice your technique while watching in the mirror. A valuable method of improving. Bagwork, 6 rounds - Work bag drills which helps develop power, co-ordination and technique.

Padwork, 5 rounds - This is 15 minutes one on one with a trainer. Expect to learn the most and improve your cardio the most during this phase.

Sometimes we spar instead. Clinchwork - Practicing clinching with trainers and students Weights - Work on your strength to finish up Alussa käytiin vetämässä se aamulenkki jonka jälkeen alkaa se kunnon treenaaminen. Aika usein aloitettiin varjonyrkkeilyllä jonka jälkeen päädyttiin mäiskimään pädejä.

Itse tuli käytyä reilu vuosi sitten pidemmällä treenireissulla. Fight Paradise Hua Hin , K. Tekniikkaan etenkin kyynärpäihin keskityttiin melko antaumuksella, koska muita treenattavia ei ollut paikalla. Mene ja tiedä onko sali enää pystyssä, asiakasvirta ei ollut kovin suuri. Saipa olla rauhassa ja ladata akkuja. Ja totuttautua ilmastoon https: Miljööltään helvetin hieno mesta, puhdas ilma ja suhteellisen vähän jengiä saarella.

Silloin leikin henki muuttuu erittäin vakavaksi. En muista, että kyyti olisi omana aktiiviaikana Suomessa ollut koskaan yhtä kovaa. Valmentajia oli muistaakseni 5, joten yksilökohtaista ohjausta sai joka treeneissä myös turistina treenaavat.

Treenejä oli joka päivä pl. Iltapäivän treenit olivat muuten samat, mutta vain 2km lenkillä. Suht älytön setti, kun tuota jälkikäteen ajattelee, mutta jäipähän hyvät muistot. Omasta mielestä salin ainoa miinus oli "järkevien" sparrikaverien puute.

Thaikut oli kaikki 30 cm ja kg itseäni pienempiä ja taidollisesti valovuoden edellä , muut treenaajat taasen vuoden harrastajakokemuksella liikkeellä.

Salilta saa vuokrattua skootterin, jonka myötä saaren tutkiminen helpottuu. Jos menet, niin halvinta lautahökkeliä ei kannata asumukseksi ottaa sillä: Salilla pyöri thaikkutreenit 2krt päivässä, sekä lukkopainit kerran päivässä. Treenaajia riitti laajalla skaalalla ja salin sopimusottelijoilta sekä valmentajilta sai riittävän kylmää kyytiä.

Tosin oma painikokemus on suhteellisen vähäinen. Thaikkutreenitkin olivat samaa tuttua, tosin pädejä ei päässyt aivan niin paljon lyömään kuin mitä aiemmilla saleilla. Sparrin ja lähiottelun osuus oli huomattavasti isompi ja nyt niitä järkevän tasoisia treenikavereitakin löytyi paljon.

Muistaakseni yhdet thaikkutreenit viikossa oli pelkkää lihaskuntoa crossfitmaisesti. Hyvää treeniä tältäkin salilta sai, tosin Chiang Mai ei paikkana juurikaan iskenyt meikäläiseen. Itse olen lähdössä aika lailla aloittelijan taidoilla vuodenvaihteessa phuket top teamiin ja tigeriin treenailemaan, ja pari kysymystä niistä.. Eikö juuri sparratessa pahimmat virheet parhaiten paljastu ja niitä sitten siinä samalla voisi korjata?

Sunnuntait on kalenterissa lepopäiviä mutta saako silloin kuitenkin yksityistunteja? Jos juoksemiseen ei syystä tai toisesta ole halukkuutta, saako siitä pahoja katseita jos jättää sen alusta väliin? Ite olin Sinbi Muay Thailla yhteensä 3kk, mutta vietin aikani pätkissä. Voin suositella länkkäreille kyseistä salia. Nyt kohde oli etsitty Dubaista ja saatu tulemaan Ugandaan ryöstettäväksi. Ja T oli mennyt lankaan ilmeisesti kovin helposti. Ugandalaisen FB-kirjoittajan mukaan "morsiameksi" tituleerattu Teräsvuoren tuttavanainen "Faridah" olisi Kampalan poliisin mukaan murhan pääepäilty.

Saman kirjoittajan mukaan juuri hän olisi löytänyt TT: Suomalainen media tekee kaikkensa, jotta asiasta vaiettaisiin. Erinomaisena esimerkkinä tästä on tämänaamuinen YLE: Ruotsissa on molempien, suomalaisen ja ruotsalaisen nimet olleet julki koko ajan ja siellä supistaan jo melko avoimesti siitä, miten voi olla mahdollista, että kaksi pohjoismiasta turvallisuusalan konsulttia murhataan melkein samanaikaisesti Kampalassa. Heidän mielestään se ei voi enää olla mikään sattuma!

Oliko se viesti jonnekin? Keitä olivat noiden konsulttien todelliset toimeksiantajat? Nyt olisi aika jo tehdä niitä oikeita kysymyksiä. Kopioin tähän ugandalaisen lehden New Vision toimittajansa sieppauksesta parkaisevan artikkelin kokonaisuudessaan:. On Tuesday afternoon, our journalist, Charles Etukuri, was abducted by suspected security operatives outside our offices. It is suspected that he is being held for his weekend stories of a Finnish visitor, allegedly in the country to link up with security officials, who died mysteriously in his hotel room hours after arriving in the country.

First of all, this is a very disturbing way of operating for any security agency. That gun wielding men can pluck people off the street and detain them in unknown locations, harks back to an era of terror in this country, where people were never sure whether they would return when they left home for work.

And finally, even if he committed a crime, he should be produced before court within 48 hours and charged. We wait to see whether that will happen. But it is also a disturbing occurrence on another level. In the past, security agencies were not averse to meting out violence on civilians because it covered up for their incompetence; secondly it served as a deterrent to other potential wrongdoers and thirdly, it would not be widely known as communication was much slower then.

We can imagine in the s and s the reign of terror started with the abduction of one man and when no one batted an eyelid they continued with this modus operando until it became a habit. Let us nip this behaviour in the bud before it gains a momentum of its own.

Free Charles Etukuri Now! Surmattu ruotsalainen oli luultavimmin ent. Ruotsin Thaimaan suurlähettilään Jan Nordlanderin poika. Hänen työpaikkansa oli Tansaniassa. Också märkligt att den finske medborgaren hittas död endast några timmar tidigare.

Enligt lokal ugandisk media sägs att finländaren anlände till hotellet tillsammans med beväpnade vakter och en ugandisk "flickvän". Ei siis tarvitse olla edes kummoinen salaliittoteoreetikko ymmärtääkseen, että näillä surmilla saattaa olla jokin yhteinen nimittäjä. Kyse on Lindenin mukaan ollut siitä, että hän on kartoittanut maan eri ministeriöiden valmiutta panna liikkeelle hankkeita, joissa edullisella älypuhelimella autetaan kansalaisia arjessa.

Kyllä nuo teleoperaattorit, känny- ja verkkokauppiaat pitävät huolen mobiilimyynnistä ilman Suvi Lindeniä. Ugandassa on jopa rahaa nykyään näiden ostoon. Kuin hiuonoa agednttitarinaa lukisi. Tuskin koko totuus koskaan selviää? Saisihan tästä varmaan varmaan vähän mielikuvitusta käyttämällä B-luokan elokuvankin aikaiseksi? Ja filmi tietysti perustuisi tositapahtumiin? Minulle tulee näistä tositapahtumista väistämättä mieleen Pekka Lipposen ja Kalle-Kustaa Korkin seikkailut. Kuolemankauppiaita ja Kansainvälinen Öljy-yhtiö.

Sitä on käytetty mm. Varsinkin eri maiden oppositioryhmät pelkäävät, että sen avulla pyritään heikentämään niiden asemaa ja murentamaan demokratiaa. Lindén on hallituksen puheenjohtaja NxtVn Finland -yrityksessä, joka osti vuonna lakkautetun Hallin varuskunnan tilat Jämsässä. Niiden vieressä toimii myös Patrian tehdas, joka valmistaa lentokoneenosia Airbusille.

Hänen roolinsa siinä tehtävässä on edelleen epäselvä. Jollakin tapaa Lindénin ja surmatun miehen yhteydet ovat monimutkaisemmat kuin on tähän asti ymmärretty. Lindén matkusti heti Ugandan keikan jälkeen juuri Egyptiin, jossa asuu NxtVn: Luultavasti jonkin sortin hätäpalaveri?

Ilmastoahdistus on ilmestynyt suomalaisten arkisanastoon viimeisen vuoden aikana. Suomalaiset tiedostavat kipeän selkeästi, että ilmastonmuutos on suuri uhka, mutta kokevat itsensä keinottomiksi ja Tammikuussa muun muassa kansanedustaja Jukka Kopra tutustui päivän ajan kotihoidon arkeen hoitajan työparina. Työpäivä oli hänen mielestään ollut mielenkiintoinen, rankka ja ajatuksia Suuresti arvostettu ja arvostamani Julkisen sanan neuvosto JSN teki päätöksen, joka asettaa oman ajatteluni journalismista uuteen valoon.

Päätös pistää miettimään, missä määrin toimittajalla on Eurooppa on ollut syksystä lähtien neuvoton suuren turvapaikanhakijamäärän kanssa.

Yli miljoona hakijaa vuodessa ylitti maanosan kantokyvyn, sillä se kiihdytti eripuraa yksittäisten valtioiden Juhannus - Mikä ihana tekosyy.

Maunula on lentänyt taustalla Arabian kielen sana sharia tarkoittaa polkua tai tietä. Islamilaiselta kannalta katsoen se tarkoittaa Jumalan ihmisille antamaa ohjeistusta, joka sisältää niin arkielämän toimintaohjeita, moraalisäännöstön piirissä olevia asioita, uskonnolliset velvoitteiden ja rituaalien ohjeita kuin vaikkapa Italian presidentti Sergio Mattarella torppasi viikonloppuna Liiton ja Viiden tähden liikkeen valtiovarainministerin Paolo Savonan.

Mattarella käytti perustuslaillista valtaansa ja asettui italialaista populismia vastaan sekä pyysi IMF: Niin kauan kuin minä muistan, ydinvoimaa on demonisoitu ja vastustettu oikeastaan enemmän kuin mitään muuta energiantuotantomuotoa, vaikka yksin Suomessa Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan maailmanmestaruuskilpailut alkavat pian Venäjällä. Jopa urheilumaailmankin korruptoituneisuuden mittarilla Fifa painii omassa sarjassaan myöntäessään kilpailuja Venäjän ja Qatarin kaltaisille maille huolimatta vastustuksesta.

Mutta rahalla saa ja hevoselle Pääministeri Juha Sipilä on jälleen kerran valehdellut ja johtanut eduskuntaa harhaan. Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun! Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta.

Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun!

Sakeaksi käy tämä soppa Eikö Teräsvuori ollut naimisissa? Täytyy lukea tuo ugandalaisen lehden kirjoitus. En ehtinyt vielä, reagoin vain tuohon sanaan. Väärässä olin, ihan Hollywoodiksi menee:

Finish matkaseuraa -

Hyvää treeniä tältäkin salilta sai, tosin Chiang Mai ei paikkana juurikaan iskenyt meikäläiseen. Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Events of what exactly transpired in the room remained scanty.

Onko kellään kokemusta thaimaassa treenaamisesta, tai onko kellään pyörinyt mielessä että sinne olis kiva lähteä esim kuukauden treenilomalle? Itsellä käynyt mielessä jo muutaman kerran siellä reppureissulla käyneenä, että miksei sinne myös treenaamaan. Parin viikon settejä on tullut käytyä thainyrkkeilyä treenamassa lomailun ohessa, tosin viime reissu meni mönkään kun sain dengue-kuumeen itikanpistosta ja treenaaminen loppui siihen.

Mutta se on toinen tarina. Mielessä on jo vuosien ajan pyörinyt että joskus lähtisi juurikin esim. Oisi sitä kunto kohdallaan palatessa. Johonkin väliin tuo olisi tarkoitus toteuttaa.

Tokko edes hirveän kallistakaan, ajan järjestyminen ollut lähinnä ongelma. Vielä vaiheessa, mutta joskus.. En ole käynyt mutta tässä on muutama sivusto, joilla on paljon juttua thaimaassa treenaamisesta, hyvän salin löytämisestä, treenivinkkejä jne. Varsinkin tuossa Muaythaiscolarissa on paljon vinkkejä thaimaanmatkaajille. Koh Taolla Monsoon Gym vaikutti hyvältä paikalta. Se olis kyllä mahtava paikka vetää kuukauden treenileiri. Kävitkö treenaamassa kyseisellä paikalla?

Itse olen puolentoista viikon päästä lähössä koh taolle ja meinasin vierailla kyseisellä salilla. Thaikkua ja vaparia on tullut Thaimaassa vedettyä.

Yleensä thaikkutreenit menee niin että ensin suht kovat alkulämmöt, porukka laitetaan juoksemaan tai sitten narua yms. Sitten potkitaan säkkiä ja ohjaaja vähän kattelee ja ohjailee jos jaksaa.

Joillain saleilla voi ola niskapainia. Useimmilla saleilla tämä sama kaava sitten toistuu treenistä toiseen. Kannattaa kuitenkin sanoa valmentajalle, että siinä ei lämmitellä tai tehdä kuntopiiriä, vaan tehdään sitä tekniikkaa niin että valmentaja kanssa valmentaa ja korjaa virheitä.

Muuten käy 99 prosentissa tapauksista niin, että koutsi sanoo privaattitunnin alussa että running running ja tekniikkatreenin osuus jää pieneksi ja privaattitreeni on itseasiassa kuin henkilökohtainen ryhmätunti. Itselläni on ainakin erilaisia kokemuksia thaikuissa treenaamisesta, olin pari vuotta sitten Tiger Muay Thaissa 3 viikkoa ja treenasin kolmessa eri tasoryhmässä.

Treenien teema tietysti vaihtuu eri treeneissä. Mutta todellakin samaa mieltä tuosta että kannattaa ottaa myös ykityistunteja, varsinkin jos on alkeita pidemmällä ja tietää mitä osa-aluetta haluaa kehittää. Salilta saa tälläisen kohtuu vaatimattoman huoneen edullisesti ja skootteri kannattaa vuokrata kulkupeliksi: Paras paikka missä itse olen käynyt treenaamassa on ollut tämä.

Paikan 2 veljestä on kummatkin aivan helvetin taitavia joten siitä ei tule jäämään homma kiinni. Sain itse valita pädien pitäjän kun yhden kanssa ei kemiat kohdanneet niin oli mukava treenailla salin parhaan pädien pitäjän kanssa. Paikka oli aika rauhallinen vielä silloin kun kävin mutta ilmeisesti homma on noussut melkoisella tahdilla.

En oikein keksi mitään huonoa paikasta mutta jos tulee jotain tarkentavia kysymyksiä mieleen niin voin yrittää vastata. Salin lähellä on muuten kanssa joku tosi maalais safka mesta josta saa aamupalan jollain 50 sentillä. Miten muuten ite löysin salin oli sellanen että juttelin kirjakauppiaan kanssa thainyrkkeilystä niin kauppias kerto että tietää hemmetin hyvän salin ja samalla soittikin omistajalle joka kävi skootterilla hakemassa mut sinne.

Että meininki oli hemmetin mukavaa paitsi hurreja tuolla salilla on aivan pirusti; Here is a typical session: Wake up and go for a run. Make sure you're back around 7. Run length varies from 3k-6k average. Each round is 3 minutes Shadowboxing for 3 rounds - Practice your technique while watching in the mirror. A valuable method of improving. Bagwork, 6 rounds - Work bag drills which helps develop power, co-ordination and technique.

Padwork, 5 rounds - This is 15 minutes one on one with a trainer. Expect to learn the most and improve your cardio the most during this phase. Sometimes we spar instead. Clinchwork - Practicing clinching with trainers and students Weights - Work on your strength to finish up Alussa käytiin vetämässä se aamulenkki jonka jälkeen alkaa se kunnon treenaaminen.

Aika usein aloitettiin varjonyrkkeilyllä jonka jälkeen päädyttiin mäiskimään pädejä. Itse tuli käytyä reilu vuosi sitten pidemmällä treenireissulla.

Fight Paradise Hua Hin , K. Tekniikkaan etenkin kyynärpäihin keskityttiin melko antaumuksella, koska muita treenattavia ei ollut paikalla. Mene ja tiedä onko sali enää pystyssä, asiakasvirta ei ollut kovin suuri. Saipa olla rauhassa ja ladata akkuja. Ja totuttautua ilmastoon https: It is suspected that he is being held for his weekend stories of a Finnish visitor, allegedly in the country to link up with security officials, who died mysteriously in his hotel room hours after arriving in the country.

First of all, this is a very disturbing way of operating for any security agency. That gun wielding men can pluck people off the street and detain them in unknown locations, harks back to an era of terror in this country, where people were never sure whether they would return when they left home for work.

And finally, even if he committed a crime, he should be produced before court within 48 hours and charged. We wait to see whether that will happen.

But it is also a disturbing occurrence on another level. In the past, security agencies were not averse to meting out violence on civilians because it covered up for their incompetence; secondly it served as a deterrent to other potential wrongdoers and thirdly, it would not be widely known as communication was much slower then. We can imagine in the s and s the reign of terror started with the abduction of one man and when no one batted an eyelid they continued with this modus operando until it became a habit.

Let us nip this behaviour in the bud before it gains a momentum of its own. Free Charles Etukuri Now! Surmattu ruotsalainen oli luultavimmin ent. Ruotsin Thaimaan suurlähettilään Jan Nordlanderin poika. Hänen työpaikkansa oli Tansaniassa. Också märkligt att den finske medborgaren hittas död endast några timmar tidigare.

Enligt lokal ugandisk media sägs att finländaren anlände till hotellet tillsammans med beväpnade vakter och en ugandisk "flickvän". Ei siis tarvitse olla edes kummoinen salaliittoteoreetikko ymmärtääkseen, että näillä surmilla saattaa olla jokin yhteinen nimittäjä. Kyse on Lindenin mukaan ollut siitä, että hän on kartoittanut maan eri ministeriöiden valmiutta panna liikkeelle hankkeita, joissa edullisella älypuhelimella autetaan kansalaisia arjessa.

Kyllä nuo teleoperaattorit, känny- ja verkkokauppiaat pitävät huolen mobiilimyynnistä ilman Suvi Lindeniä. Ugandassa on jopa rahaa nykyään näiden ostoon. Kuin hiuonoa agednttitarinaa lukisi. Tuskin koko totuus koskaan selviää? Saisihan tästä varmaan varmaan vähän mielikuvitusta käyttämällä B-luokan elokuvankin aikaiseksi? Ja filmi tietysti perustuisi tositapahtumiin? Minulle tulee näistä tositapahtumista väistämättä mieleen Pekka Lipposen ja Kalle-Kustaa Korkin seikkailut.

Kuolemankauppiaita ja Kansainvälinen Öljy-yhtiö. Sitä on käytetty mm. Varsinkin eri maiden oppositioryhmät pelkäävät, että sen avulla pyritään heikentämään niiden asemaa ja murentamaan demokratiaa. Lindén on hallituksen puheenjohtaja NxtVn Finland -yrityksessä, joka osti vuonna lakkautetun Hallin varuskunnan tilat Jämsässä.

Niiden vieressä toimii myös Patrian tehdas, joka valmistaa lentokoneenosia Airbusille. Hänen roolinsa siinä tehtävässä on edelleen epäselvä. Jollakin tapaa Lindénin ja surmatun miehen yhteydet ovat monimutkaisemmat kuin on tähän asti ymmärretty. Lindén matkusti heti Ugandan keikan jälkeen juuri Egyptiin, jossa asuu NxtVn: Luultavasti jonkin sortin hätäpalaveri?

Ilmastoahdistus on ilmestynyt suomalaisten arkisanastoon viimeisen vuoden aikana. Suomalaiset tiedostavat kipeän selkeästi, että ilmastonmuutos on suuri uhka, mutta kokevat itsensä keinottomiksi ja Tammikuussa muun muassa kansanedustaja Jukka Kopra tutustui päivän ajan kotihoidon arkeen hoitajan työparina.

Työpäivä oli hänen mielestään ollut mielenkiintoinen, rankka ja ajatuksia Suuresti arvostettu ja arvostamani Julkisen sanan neuvosto JSN teki päätöksen, joka asettaa oman ajatteluni journalismista uuteen valoon. Päätös pistää miettimään, missä määrin toimittajalla on Eurooppa on ollut syksystä lähtien neuvoton suuren turvapaikanhakijamäärän kanssa.

Yli miljoona hakijaa vuodessa ylitti maanosan kantokyvyn, sillä se kiihdytti eripuraa yksittäisten valtioiden Juhannus - Mikä ihana tekosyy. Maunula on lentänyt taustalla Arabian kielen sana sharia tarkoittaa polkua tai tietä. Islamilaiselta kannalta katsoen se tarkoittaa Jumalan ihmisille antamaa ohjeistusta, joka sisältää niin arkielämän toimintaohjeita, moraalisäännöstön piirissä olevia asioita, uskonnolliset velvoitteiden ja rituaalien ohjeita kuin vaikkapa Italian presidentti Sergio Mattarella torppasi viikonloppuna Liiton ja Viiden tähden liikkeen valtiovarainministerin Paolo Savonan.

Mattarella käytti perustuslaillista valtaansa ja asettui italialaista populismia vastaan sekä pyysi IMF: Niin kauan kuin minä muistan, ydinvoimaa on demonisoitu ja vastustettu oikeastaan enemmän kuin mitään muuta energiantuotantomuotoa, vaikka yksin Suomessa Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan maailmanmestaruuskilpailut alkavat pian Venäjällä.

Jopa urheilumaailmankin korruptoituneisuuden mittarilla Fifa painii omassa sarjassaan myöntäessään kilpailuja Venäjän ja Qatarin kaltaisille maille huolimatta vastustuksesta. Mutta rahalla saa ja hevoselle Pääministeri Juha Sipilä on jälleen kerran valehdellut ja johtanut eduskuntaa harhaan. Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun! Perusta oma blogi vaivattomasti täällä.

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta. Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Sakeaksi käy tämä soppa Eikö Teräsvuori ollut naimisissa? Täytyy lukea tuo ugandalaisen lehden kirjoitus. En ehtinyt vielä, reagoin vain tuohon sanaan.

Väärässä olin, ihan Hollywoodiksi menee: Kopioin tähän ugandalaisen lehden New Vision toimittajansa sieppauksesta parkaisevan artikkelin kokonaisuudessaan: By Admin Added 15th February No hyvä, ettei sentään pakkotyötä.

Teräsvuori, "Steel Mountain", Kuulostaa aivan joltain Bond leffan pahikselta asediileriltä. Työeläkejärjestelmän kestävyydestä ja muutostarpeista. Uuden Suomen uutiset Tutkija ihmettelee eduskunnan sote-riitaa: Kimi Räikkönen korvataan superlupauksella Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset Pitäisikö sharian olla sittenkin osa Suomen oikeusjärjestelmää?

Italiassa pelataan upporikasta ja rutiköyhää — sinunkin tulevaisuudella Entä jos ydinvoimaa ei oltaisi jarrutettu Suomessa? Boikotoikaamme jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuja Sipilä valehteli eduskunnalle komission sote-arvioinnista Puheenaiheita tänään Kreikan kriisi.

  1. finish matkaseuraa
    October 2, 2012 at 14:16

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *