keyboard_arrow_right
Sukupuoli Virrat

Naisia miehille iso mulkku pillussa

naisia miehille iso mulkku pillussa

Ensimmäistä kertaa tilanteen lämmettyä, otin hänen housunsa pois, näin hänen peniksensä ja naurahdin. Luulin, että se olisi ollut suurempi jäykkänä, mutta se ei ollut. En halunnut olla loukkaava, mutta naurahdin siksi, että tunsin itseni hermostuneeksi katsoessani sitä. Mainos Teksti jatkuu alla. Ota kantaa Onko koolla väliä? Kyllä Ei Riippuu taidoista. Viisi naista kertoo yhdenyönjutuistaan: Osalle on heti selvää, että suhde jää siihen.

Nuori sinkku, äiti, isoäiti: Näin saat parempaa seksiä — neuvot joka elämänvaiheeseen Nuorten parien haasteena on hyväksikäyttö, senioreilla fyysiset ongelmat. Parhaimmillaan seksi vain paranee ikävuosien myötä, sanoo seksuaaliterapeutti Nina Mömmö-Koskiniemi. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Kesäoluet, joita kannattaa kokeilla: Nokkosta, kirsikkaa ja vehnää.

Valkoinen nainen saa neekerin munaa. Massiivinen kyrpä syvälle vittuun. Iso kulli syvälle anaaliin. Nuori aasian tyttö ja isokullinen neekeri. Valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Isokullinen neekeri panee latinonaista. Tiukka valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Alison Tyler vs massiivinen kulli. Isotissinen sihteeri nussii toimistossa. Tuhma Natasha vs monsterikyrpä. Naisen ystävän kyrpä on iso. Lexi Diamond vs massiivinen kyrpä.

Jade Jantzens vs iso musta kyrpä. Sienna Grace nauttii monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta euronaista. Aasian teinihuora imee monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta naista.

naisia miehille iso mulkku pillussa Parhain orkku tulee yllä aivan normaali kokoisella,eihän me kaikki akatkaan porttikongia omisteta. Sillä ei ongelmia ratkaista, voi jumalauta. Ehkä juuri tuon pitkä mies, pitkä peli- luulon vuoksi. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Lisätietoja merkkiä jäljellä. Jos kerran kaverisi ympärillä ei puheista huolimatta pörrää naisia, niin eiköhän se ole selvä juttu sitten.

Tuosta näkee, että isomelaisuus onkin lähinnä miesten keskinäinen juttu. Ei mikään keskimäärin naisilla kärkipään kriteeri.

Ei mulle, kiitos 3. Millähän tavalla tuon melan suuruuden näkee? Kulkeeko kaverisi ilman housuja ihmisten ilmoilla? Vain housuttoman miehen melasta voi tehdä johtopäätöksiä; kireistä housuista ei voi päätellä mitään, koska tennissukat on keksitty.

Vai luuleekohan kaverisi, että naiset uskovat hänen omakehujaan? Keskikokoinen on ihan passeli. Suuri siis pitkä sattuu todella pahasti, koettu on. Pikkusormen kokoisen kompensointiin taas tarvitaan rehellisesti sanoen jo muutama miljoona. Housuitta kulkeminenkaan ei paljasta mitään, sillä siitin paisuu huomattavasti erektiossa.

Pienimunainenkin voi kiihottuessaan paljastua jättimunaksi. Oma kikkelini on lepotilassa pikkuinen, huomattavasti pienempi kuin muilla miehillä joita näkee vaikka salilla. Kiihottuessani sen mitta on kuitenkin siinä sentin luokkaa. Parhain orkku tulee yllä aivan normaali kokoisella,eihän me kaikki akatkaan porttikongia omisteta.

Mua kiinnostaa enempi mitä miehellä on korvien välissä. Bonusta on tietysti jos housuista löytyy prinssinakkia suurempi. Mitä tekee suurella jos ei sitä osaa käyttää??

Minusta tuo ison melan arvostus on enimmäkseen miesten vaalima tarina. Kuka niitä meloja mittailee ja vertailee salaa kaverin varustukseen? Sitten tullaan siihen tulokseen, ettei pienempi varmaan naisille kelpaakaan, ja tullaan tänne palstalle valittamaan, kun vain isokaluisilla käy flaksi. Todistusaineistoksi vielä niitten muutamien naisten sanomisia, jotka ovat myös sisäistäneet tuon "vain iso kelpaa" -jutun. Muitten naisten sanomiset voi jättää täysin huomiotta, ja kas, uskomus on todistettu todeksi Kun totta puhutaan, niin kaluja ja makuja on kaiken kokoisia.

Joka muuta väittää, valehtelee. Iso mela on pikemminkin miinus kuin plus. Kuten joku jo kertoi, liian suuri sattuu tosi paljon. Minä olen saanut sen vaikutelman, että iso mela kiihottaa miehiä enemmän kuin naisia. Luulisin että se kuuluu useammin miesten kuin naisten seksifantasioihin.

Me naiset tiedämme miten suuri itsetuntokysymys se koko miehille on, joten osaamme vetää oikeasta narusta, kun haluamme loukata. Siitä teille varmaan on iskostunut kuvitelma, että naiset muka halkoja sisäänsä haluaisivat.

Tietysti eri naiset pitävät eri kokoisista, riippuen siitä minkä kokoiset paikat itsellä on. Iso mäntä tarvitsee myös ison sylinterin. Yhtä tehokasta kuin haukkua keskituloista tai hyvätuloista ihmistä köyhäksi. Kokevat vissiin ettei keskikoko riitä.

Yhtä hyvin voitaisiin sanoa, että suurimmalla osalla on keskikokoinen, tai sitä pienempi. Mutta jos sitä kantaa iso mulkku, niin miinukselle menee. Tapasin netin kautta ison Tarzanin, jota treffasin tasan kerran. Illan teemana olikin hänen melansas koko ja mitä kaikkea hän minulle tekisikään. Nuo on niitä kertahoitoja, mutta eihän kukaan tautisia kiertopalkintoja halua.

Etsin ja löysin miehen sanovat häntä tavalliseksi , joka ei asiaa mainosta ja tyydyttää minut kaikin puolin. Koosta en keskustele, mutta vaatimattomuus oli se joka kolahti. Mua ainakin oksettaa tommoset miehet, jotka repostelee julkisesti yksityisasioillaan. Se, että on iso muna, ei tee parisuhdetta. Sillä ei ongelmia ratkaista, voi jumalauta.

Mä henkilökohtaisesti pidän, että miehillä on tiettyä herkkyyttä pitää yksityisasiat kahden ilmisen välisinä. Eikä sitäpaitsi mikään iso ole ihanne. Varsinkin jos mies on tuollainen itseään täynnä oleva älyykääpiö, niin seksikin luultavasti perustaa ainoastaan hänen tarpeisiinsa.

Mä en tommosta kyllä päästäis itseäni lähellekään. Naisen pitää olla nainen Kyllä caps lockilla kirjoittava nainen on nainen! Muuten ei tuu mittään. Tuo edellinen viesti on joko miehen kirjoittama, tai sitten sen takana on ilkeämielinen nainen.

Joka tapauksessa provon kirjoittaja nauttii ajatuksesta, että saa jo valmiiksi epävarman ap: Siksi hän pyrkii provollaan vesittämään ketjun asiallisia vastauksia. Todellisuudessa, hän ei itsekään ole sitä mieltä mitä kirjoittaa. Nyt taisi se aloittajan isomelainen kaverikin eksyä palstalle Jos on nainen suuren kokoinen alapäästään niin kai sen ymmärtää että caps lockilla kirjoitteleva haluaa suurta, näkeehän sen jo kirjaimien koostakin että tykkää suuresta.

Totuus on kuitenkin niin että koolla ei ole väliä normaalin naisen kanssa, sillä ne hommat on kiinni tunteista, eikä teknillisestä suorituksesta. Olen käsittänyt,ettei A, B tai C-vaihtareita miehissä tai naisissa olekaan niin paljon,lähinnä se on se terveys-sekä kyvykkyyspuoli joka vaikuttaa seksikkyyteen.

Huorille passitetaan aina sairaita miehiä ja toimimattomia miehiä,ja guess what, he eivät siltikään välttis yllä mihinkään tasoon,et naisilla kääntyisi treffipää. Vakioluuserihan saa vaimon,toki,mutta vaimokin voi jättää. No mitäs, etkö usko silmiäsi? Jos kerran kaverisi ympärillä ei puheista huolimatta pörrää naisia, niin eiköhän se ole selvä juttu sitten. Ei naista pelkällä melalla saa, varsinkaan jos ei ole ihmisenä miellyttävä. Katselkaa ihmiset kriittisemmin sitä pornoa!

Ei ne ole mitään dokumentteja, vaan mitä suurimmassa määrin fiktiota. Siellä on miehillä iso mela ja naisilla hirveet hinkit ja monesti jo kirurginveitsellä siistitty alapää. Nämä ovat kaikki juttuja, jotka on tehty kameraa varten. Itse juoksisin tollasta turjaketta karkuun. Ei se mitään niin erityisen hauskaa ole, jos joka kerta tuntuu että halkeaa kahtia nimm. Ne miehet, joiden elämä ja jutut ei pyöri oman vehkeensä ympärillä, on mielenkiintoisempia. Onhan se nyt selvää, että kukaan täysjärkinen nainen ei tollasta voi ottaa vakavasti.

Itselleni ei iso mela ole kuulunut ikinä edes niihin pienimpiin kriteereihin. Ystäväsi vaikuttaa pohjimmiltaan tosi epävarmalta itsestään ja paikkaa sitä sitten keskittymällä asiaan, josta jotenkuten tyytyväinen peittelee omahyväisellä käytöksellä.

En nyt ihan varmaksi lähde sanomaan, kun en miesten kannasta täysin varma Uskoisin että miehille rinnat on suht pieni juttu ,miehet katsovat kokonaisuutta; jalat,lantio,vyötär,rinnat,hartiat jne. Monet miehet ilmoittavat tykkäävänsä pienistä rinnoista ja pienirintaiset naiset ovat oikeastaan yksi fetissien alaluokka sekä myöskin softcore erotiikassa menevät aika kuumille kiville. Sen sijaan en ole nähnyt kenenkään naisen ikinä sanonut pitävänsä pienestä peniksestä.

Tutkimuksia on joiden mukaan huomattava osa naisista haluaa keskivertoa isomman peniksen. Sen lisäksi naiselle voi tulla 'isosta' mieleen joku 20 senttinen ja sitten ajatella että se on liian iso kun paljon pienempikin kävisi jo isohkosta. Naisessa ei ole oikein mitään sellaista kohtaa joka aiheuttaisi samanlaista tunnekuohua ja kummastelua miehessä kuin penis naisessa.

Siis toki miestä kiinnostaa myös naisen alapää mutta eivät miehet niitä vertaile kuten naiset miesten elimiä ja ainoana toivomuksena on että se ei olisi hirveän ruma,mikä on kai harvinaista.

Koska melkein kaikki olennainen naisesta näkyy jo päälleppäin vaatteiden läpi ei nainen tule koskaan tuntemaan samanlaista jännitystä ja stressiä yksittäisestä ruumiinosasta kuin mitä miehiin kohdistuu. Siis tietysti oma lukunsa ovat vaikeita ihosairauksia tai vammoja omaavat sairastavat naiset tai ne onnettomat joilla oikeasti alapää kaipaisi plastiikkakirurgin veistä. Myös kuten tossa ylempänä sanottiin, monet miehet oikeasti pitävät pienistä rinnoista, mutta itse en ole koskaan kuullut naisen sanovan pitävänsä pienestä munasta.

Siksi rintojen koon vertaus peniksen kokoon on turha. Pitäisi verrata ihan muiden asioiden kokoa siihen miehen munaan ja sitähän nykyään alkaa näkemään jo aika paljon, naiset vain suuttuvat siitä todella paljon samalla kuitenkin itse haukkuvat miesten kokoa kestämättä yhtään kritiikkiä jos itsellä on vähän isommat paikat. Eli ei se mikään myytti ole vaan aika iso fakta, jotkut naiset tietenkin omaa enemmän järkeä päässään ja heille muut asiat ovat tärkeämpiä.

Onko nautinto mielestäsi muutenkin järjenvastaista? Olenko tyhmä, jos nautin jalkahieronnasta? Olenko tyhmä, jos nautin hyvästä ruuasta? Miksi olisin tyhmä, jos nautin seksistä kookkaan peniksen omaavan miehen kanssa? Onko se jotenkin älykästä olla nauttimatta sellaisista asioista, jotka tuntuvat hyvälle? Älykkyys ja nautinnosta iäkseen kieltäytyminenkö synonyymejä? Tämä on se ikuinen tabu, mistä ei saa puhua: Itse olen itseasiassa keskimääräistä pienikokoisempi alapäästäni ja minäkin nautin enemmän kookkaasta peniksesta kuin pienestä.

Penis voi toki olla liian suuri, mutta se voi olla myös liian pieni. Ja tällä ei ole mitään tekemistä järjen kanssa. Hupaisaa, miten miehet keksivät kaikenlaisia outoja selityksiä vääristelemään tosiasioita, joista eivät pidä.: Tarkoitin sitä, että mun mielestä se ihminen ei omaa kovinkaan montaa toimivaa aivosolua jos hän valitsee kumppaninsa ensisijaisesti sukuelinten koon mukaan.

Mulla ei tulisi ikinä mieleen valita jotain naista hänen rintojensa koon takia, tai siitä kuinka iso perse tällä naisella on. Kyllä jonkunlainen alkukantaisuus täytyy siinä ihmisessä kyteä ja syvällä jos valitsee kaikista miehistä vain sen jolla on isoin muna välittämättä oikeastaan muista asioista.

Ehkä naiset sitten vain oikeasti ovat seksikeskeisempiä mitä tulee kumppanin etsimiseen? Tabu on lähinnä siinä, ettei naisten koosta saa ikinä mainita yhtään mitään, vian täytyy joka ikinen kerta olla miehessä. Edes sä et selvästi pysty hyväksymään sitä, että jokaisella naisella ei ole saman kokoiset paikat vaan joku tarvitsee isompaa ja joku vähän pienempää. Ei kukaan tässä lähde kieltämään sitä, etteikö jokainen nainen voi pitää eri kokoisista omasta koostaan välittämättä, mutta on täysin idioottimaista myös lähteä aina etsimään vikaa vain miehen koosta yhtään miettimättä omaa tilaansa.

Vai väitätkö sä tosissas, että jokaisella naisella on saman kokoiset paikat ja erot on ainoastaan mielihaluissa? Hienoa, että sinulla on foorumi purkaa pahaa mieltäsi omasta vajavaisuudestasi, ettei tule livessä mitään pahempia lieveilmiöitä.

Kyllä isopilluisia naisia on. Mistä onnistuit sellaista lukemaan rivien välistä, että sen kieltäisin. Kielsin ainoastaan sen, että kookkaasta peniksestä pitävä nainen olisi AINA löysä. Voi nimittäin olla myös pienikokoinen, kuten itse omasta kokemuksesta tiedän. Toisaalta tiedän myös naisia, jotka eivät peniksen koosta piittaa lainkaan.

Sellaisella naisella voi olla iso toosa siinä missä keskikokoinen tai pienikin. Siitä, että miehet ovat sanoneet niin? Siihen en ainakaan itse luottaisi. Kummallista, että aina kun nainen kertoo tietävänsä olevansa tiukkapilluinen, niin tyyliin naisen älyä epäillään: Kyllä kuule isokullinen mies tietää omaavansa ison kullin ja pienikullinen pienen.

Samalla tavalla isopilluinen nainen tietää omaavansa ison ja pienipilluinen pienen. Keskikokoiset on niitä epävarmoja. Tärkein syy siihen, mistä tiedän tämän on tietenkin se, että itse tiedän parhaiten pilluni koon, sillä se on minussa kiinni. Eli olen asiantuntija aiheesta. Minuun ei voi käyttää normaalikokoisia tutkimusvälineitä siitä syystä.

Pienimmät ja painavimmat geishapallot pysyvät sisälläni ilman lihasten tietoista jännittämistä jne Kyllähän näitä syitä riittää. Kun omaa pienen pillun, niin kyllä se asia ihmiselle elämän aikana erinäisistä asioista selviää! Kuten jo aiemmin sanoin, niin minuun ei mitään jättimörssäriä mahdu. Mutta parhaalta tuntuu kuitenkin keskivertoa kookkaampi ja paksumpi penis, jolla joutuu aikansa tekemään töitä, että se menee kunnolla sisälle.

Sellainen penis on myös visuaalisesti kiihottava, mikä varmasti vaikuttaa myös kohdallani fyysiseen nautintoon omalta osaltaan. Monet naiset eivät osaa arvioida peniksen kokoa vaikka näkisivät sen lähietäisyydeltä. Eiköhän uskota jo että sinä olet sizequeen niin asia on sillä selvä. Ai niin, sinun kohdalla kaikki jotka eivät täytä kokokriteerejäsi on "vajaavainen".

Munahaukka mikä munahaukka joka jaksaa jauhaa tätä samaa joka ketjussa. Sulla on pieni reikä ja haluat sinne melan, ok. Minun kommenttini oli kysymys eikä väite.

Miksi vertaat sitä väitteeseen? Varmasti todella suuren peniksen omaavat sen tietävät. Sen sijaan hieman keskivertoa suuremman peniksen omaavat eivät sitä aina tiedä, koska heillä ei ole konkreettisia vertailukohtia, vaikka peniksen kokoa on helpompi arvioida kuin pillun tiukkuutta. Sinä puhuit muistaakseni hieman normaalia tiukemmasta pillusta. Mielestäni tämä ei ole sopiva kuvaus jos gynet jatkuvasti hämmästelevät alapääsi pienuutta.

Tällöin on helppo se tietää. Sen sijaan ne hieman keskivertoa normaalia tiukemmat pillut eivät tiukkuuttaan todennäköisesti tiedosta. Tietenkin voi keskustella myös siitä mitä normaali tarkoittaa. Minulle se on lähinnä sama asia kuin keskiverto eikä suinkaan tarkoita sitä, että normaalista hieman poikkeavat vaatisivat välittömästi erityistoimia.

Siis ihan yleisesti puhuttaessa. Toki sinun käsityksesi voi olla eri enkä ehdi katsoa tarkkaan miten kirjoituksesi muotoilit. Miten niin naisten koosta ei saisi mainita?

Kyllähän se naisen tiukkuus on mitä kehutuin ja halutuin ominaisuus, rintojen koosta sitten puhumattakaan. Joku haluaa isot ja joku toinen pienet. Seuranhakuja lukiessa huomaa, että monella miehellä tuo rintojen koko on suorataan se tärkein haettu ominaisuus.

Hullu ÄMMÄ se on. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Isokullinen neekeri panee latinonaista. Tiukka valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Alison Tyler vs massiivinen kulli. Isotissinen sihteeri nussii toimistossa. Tuhma Natasha vs monsterikyrpä. Naisen ystävän kyrpä on iso. Lexi Diamond vs massiivinen kyrpä. Jade Jantzens vs iso musta kyrpä. Sienna Grace nauttii monsterikyrpää.

Isokullinen mies panee kahta euronaista. Aasian teinihuora imee monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta naista. Kuuma huora saa monsterikyrpää.

Pieni aasian tyttö vs neekeri. Vanha venäjän nainen ja hänen nuorempi naapuri. Tiukka pillu vs massiivinen kyrpä. Massiivinen kulli syvälle vittuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *