keyboard_arrow_right
Juhla Riihimäki

Golden rax kuopio time

golden rax kuopio time

Kaikki tallentamasi paikat löytyvät täältä Omat matkat -osiosta. Kirjaudu sisään , niin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää viestejä muille matkailijoille. Puijonkatu , Kuopio, Suomi. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Tarjoaako tämä ravintola hyviä aterioita vegaaneille? Kyllä Ei En osaa sanoa. Onko tämä ravintola hyvä lounaspaikka? Tarjoaako tämä ravintola hyviä aterioita kasvissyöjille? Sopiiko tämä ravintola lapsille?

Ovatko tämän ravintolan hinnat alhaiset tai edulliset? Onko tässä ravintolassa pöytiintarjoilua? Voisiko tätä kohdetta kutsua erikoisruokakaupaksi? Onko tässä ravintolassa tarjoilijoita? Onko tässä ravintolassa istumapaikkoja pöydän ääressä? Onko tämä pääasiassa leipomo? Jaa muita kokemuksia ennen kuin lähdet. Kirjoita arvostelu Arvostelut Lue mitä matkailijat sanovat: Hyvä isoon nälkään ja nopeaan herkutteluun.

Kiitä käyttäjää Juho J. Kiitä käyttäjää Esa P. Wartiamäentie 2 , , Hämeenlinna. Tapulikuja 6 , , Forssa. PizzaBuffa Prisma Holma, Lahti. Johanneksenkatu 4 , , Lahti. Prismantie 2 , , Halikko.

Hakamäentie 1 , , Kotka. Tommolankatu 9 , , Kouvola. Graanintie 1 , , Mikkeli. Porintie 4 , , Rauma. PizzaBuffa Prisma Mikkola, Pori. Itäkeskuksenkaari 6 , , Pori. Kauppakatu 24 , , Jyväskylä. Ahjokatu 7 , , Jyväskylä. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.

Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi. Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden. HannaLii Oma profiili Muokkaa profiilia Kirjaudu ulos. Arvostele ravintola Muokkaa tietoja Tämä on minun ravintolani.

Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat. Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta. Arvostelut 11 Arvostele ravintola Yli 2 vuotta vanhat arvostelut Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Fanit 0 Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet 0 Lisää kirjanmerkkeihin. Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan? Lapsiystävällinen Ei En tiedä Kyllä. Kasvisruokaa Ei En tiedä Kyllä. Vegaaniruokaa Ei En tiedä Kyllä. Liikuntaesteetön Ei En tiedä Kyllä.

golden rax kuopio time Graanintie 1, Mikkeli. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi. Kenties huonoin ketjun ravintoloista, joissa olen käynyt. Ei yhtään väriä pinnassa. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Hyvä isoon nälkään ja nopeaan herkutteluun.

Golden rax kuopio time -

Onko tässä ravintolassa pöytiintarjoilua? Intialainen Kuopio — ravintolat: Hyvä asiakaspalvelu, sai opiskelija-alennusta buffetista. Pitsan juusto oli huononmakuista. Liikuntaesteetön Ei En tiedä Kyllä. Laajenna kartta Pienennä kartta. Kahvila Kuopio — ravintolat:

Puijonkatu , Kuopio, Suomi. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Tarjoaako tämä ravintola hyviä aterioita vegaaneille? Kyllä Ei En osaa sanoa. Onko tämä ravintola hyvä lounaspaikka? Tarjoaako tämä ravintola hyviä aterioita kasvissyöjille? Sopiiko tämä ravintola lapsille? Ovatko tämän ravintolan hinnat alhaiset tai edulliset? Onko tässä ravintolassa pöytiintarjoilua? Voisiko tätä kohdetta kutsua erikoisruokakaupaksi?

Onko tässä ravintolassa tarjoilijoita? Onko tässä ravintolassa istumapaikkoja pöydän ääressä? Onko tämä pääasiassa leipomo? Jaa muita kokemuksia ennen kuin lähdet. Kirjoita arvostelu Arvostelut Lue mitä matkailijat sanovat: Hyvä isoon nälkään ja nopeaan herkutteluun. Kiitä käyttäjää Juho J. Kiitä käyttäjää Esa P. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Saat nopeita vastauksia yrityksen Golden Rax Pizzabuffet henkilökunnalta ja aiemmilta asiakkailta. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista.

PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen. PizzaBuffa Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Nauti niin paljon kuin mielesi tekee! Lahjakortti ravintolaan on aina iloinen yllätys!

Nyt saat vegaanipizzan PizzaBuffasta. Pienet syövät pikkurahalla PizzaBuffassa Lue lisää. Pizzaa ja pullaa tuoreustakuulla Lue lisää. Laajenna kartta Pienennä kartta. Paikannetaan Paikannamme sijaintiasi, jotta voimme tarjota parhaan käyttäjäkokemuksen, kiitos! Kerro meille sijaintisi niin voimme näyttää sinulle sopivimmat ravintolat.

Tarjouspyyntöön voi lisätä enintään kuusi tilaa. Laurinkatu , , Lohja. Täällä saa toki syödä niin paljon kuin jaksaa. Todella epäterveellistä ja rasvaista mättöruokaa, mutta joskus maistuu juuri sellainen. Pizzoissa harvoin hyvää kasvisvaihtoehtoa, mutta salaattipöytä on huippu, samoin sipulirenkaat. Henkilökuntaa ei pahemmin huomaa, taitaa olla aika kiireistä porukkaa.

Huonot wingsit ja pitsassa voisi olla enemmän täytteitä. Salaattikastikkeissa voisi olla enemmän makua, mutta muuten salaattipöytä on hyvä! Henkilökunta on hyvä iloisuuden ja positiivisuuden vuoksi. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta yli 20 arvostelua.

Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin.

Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä. Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.

Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden. HannaLii Oma profiili Muokkaa profiilia Kirjaudu ulos. Arvostele ravintola Muokkaa tietoja Tämä on minun ravintolani. Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *