keyboard_arrow_right
Hieronta Alajärvi

Oma kuva org suomi hyvinkää

oma kuva org suomi hyvinkää

Hyvinkää-Rajamäki reissulla oli vain sellainen juttu,että kahvilan myyjällä ei ollut konnarin puhelinnumeroa johon olisi voinut ilmoittaa tällaisesta tapauksesta sekä se että kukaan EI olisi uskonut sitä että junaelmäys koostuu siitä että pääsee junan vaunuun juomaan kahvia ja syömään pullaa, ne ovat vain sellaista "extraa" ja sitäpaitsi mitä hento naisihminen uskaltaa sanoa ison ja krston näköisen miehen edessä? Yleensähän tällaisille reissuille tullaan elämyksen takia, ei sen että saadaan grillimakkaraa tai muuta vastaavaa ostella sitten junasta Tästäkin asiasta ollaan jälkeenpäin neuvoteltu R-museon kanssa.

Siksi toiseksi kaikki tällaiset idiootit joita toki löytyy joka paikasta, aiheuttaa kaikkea ylimääräistä työtä idioottimaisella toiminnallaan! Mieluusti olisin jättänyt tämän repijä miehen sinne Rajamäelle jos olisin vain tiennyt että hän harjoittaa tällaista toimintaa.

Mitäs siitä sanottaisiin jos joku älypää keksisi mennä Ateneumiin ja viiltelisi Albert Edefeltin maalaaman taulun riekaleiksi vain siksi että kahvia oli juuri sillä hetkellä loppu tai ei saanut grillimakkaraa ja turun sinappia??

Tämä on aivan sama aisia. Jokainen rautatieharrastaja voi miettiä sitä,omassa yksinäisyydessään!! Anteeksi kirjoitusvirheet, mutta kun oli niin pitkä teksti niin kaikkea ei voinut havaita. Olikos se sitten oikein, että toiseen Rajamäelle lähteneeseen junaan osa ihmisistä pääsi ilmaiseksi?

Itse jouduin maksamaan kohtuullisen suuren 10e summan ja katsella sitten kun ihmisiä tunkee junaan liputta. Että näin se homma etenee.. No voi vittu minäkö se oli lippuja myymässä? KOetkähän mahtoi hoitaa ko. Ei ainakaan Höyryraide Ay, joten mollaamiset voi hoitaa johonkin muualle. Ja jos ei matkan hinta kiinnnostanut niin yhtä hyvin voi jättää matkan järjestämättä.. Toivottavasti ei rautatieharrastaja käy kitisemään lipun hinnasta??

Yleensä rautatieharrastaja ymmärtää lipun hinnan mutta ilmeisesesti. Tämä varmasti kirvoittaa kovaakin keskustelua,mutta ammatti taidottomat lämmittäjät aiheuttavat ylimääräisä kustannuksia koska he eivät osaa lämmittää höyrykonetta millään tavoin..

Tässä on lueteltu luontokuvaukseen sopivia varusteita, joita voi ajatella vievänsä studion ulkopuolelle. Tämä mahdollistaa sulavat liikkeet. Videopään koko pitää arvioida oman kaluston, kukkaron ja kantokyvyn mukaan. Pitkät teleobjektiivit vaativat raskaan pään.

Tuulisuojalla varustettu suuntaava malli on parempi. Suurentava luuppi auttaa tarkentamisessa ja poistaa häiritsevän kirkkaan päivänvalon. Nämä varusteet lähtevät yksinkertaisesta olkatuesta monipuoliseen rigiin, johon saa kiinnitettyä kaiken mahdollisen. Monissa suodinjärjestelmissä on lisäksi oma vastavalosuojansa, jota kannattaa hyödyntää. Tämä tuo kuvan kameran HDMI-liittimestä ja sen voi kiinnittää parhaaksi katsomaansa paikkaan. Useissa on monia tarkentamista ja valotusta helpottavia ominaisuuksia ja monet takanäytön luupit sopivat myös näihin parantaen niiden käytettävyyttä entisestään.

Kun kameraa liikutetaan kiskoa pitkin, syntyy hienoja siirtoja, joissa etuala ja taka-ala kulkevat kuvassa antaen elävyyttä kuvakerrontaan. Se voidaan tukea maahan tai kiinnittää tukevaan jalustaan. Lyhempikin noin 75 cm malli monesti riittää ja se mahtuu jalustan kanssa samaan laukkuun. Tarkennuspyörä, joka kääntää kameran tarkennusrengasta välityksen avulla. Sen avulla on helpompi tarkentaa ja tehdä myös siirtymiä esimerkiksi etualalta taka-alalle tarkennuksen avulla.

Objektiivista suoraan käsin tarkentaessa on myös tärinän vaara aina olemassa. Kovalevy- tai SSD-tekniikkaan perustuvat tallentimet ovat pieniä, mutta niihin voi tallentaa HDMI-kaapelin kautta usein laadukkaampaa kuvaa kuin kortille ja tilaa riittää pidemmillekin otoksille. Tie on siis nykyisin numeroltaan Missä kohtaa tämä eritasoristeys sijaitsi, jossain maamieskoulun lähistöllä? Rautatiesillan vieressä oli Hyvinkää-Kytäjä-Läyliäinen -tien silta.

Samalla kohtaa on sisääntulo Hyvinkäälle moottoritieltä Veikkarin ja entisten Vakkurin kauppapuutarhan välisellä alueella. Vähän matkaa kuvaajan selän takana oli aikoinaan Hyvinkään Tiili Oy: Tehdas oli valtatien Hyvinkään puolella ja savikuopat tien länsipuolella. Eli penkan jäänteitä tuskin löytyy kummaltakaan puolelta Vanhaa Hämeenlinnantietä. Näillä main on HKR: Matkalla Kytäjän kartanolle sensijaan penkkaa näkyy; osa on tien pohjana, osa peräti ratsupolkuna.

Tästä sillalta Hyvinkäällepäin ratapenkka muutettiin pyörätieksi sisääntulotien viereen sen eteläpuolelle. En tiedä onko sitä enää. Jonkin matkaa lähenpänä Hyvinkäätä penkka ja pyörätie erkanivat ja se näkyi kyllä maastossa vielä luvulla. Mitä sillalle tapahtui radan lakkautuksen jälkeen, jäikö ratasillan kohdalle tyhjä paikka vai levennettiinkö Kytäjän tietä radan kohdalle? Tämä silta ainakin tuo maantiepuoli taisi olla käytössä moottoritien rakentamiseen asti?

Nykyäänhän tällä kohtaa on isompi silta-aukko. Saattoi siltakin muuttua pyörätieksi, mutta en jaksa muistaa ihan varmasti. Sehän oli tuolloin alle 10v vanha.

oma kuva org suomi hyvinkää

Anteeksi kirjoitusvirheet, mutta kun oli niin pitkä teksti niin kaikkea ei voinut havaita. Olikos se sitten oikein, että toiseen Rajamäelle lähteneeseen junaan osa ihmisistä pääsi ilmaiseksi? Itse jouduin maksamaan kohtuullisen suuren 10e summan ja katsella sitten kun ihmisiä tunkee junaan liputta. Että näin se homma etenee.. No voi vittu minäkö se oli lippuja myymässä?

KOetkähän mahtoi hoitaa ko. Ei ainakaan Höyryraide Ay, joten mollaamiset voi hoitaa johonkin muualle. Ja jos ei matkan hinta kiinnnostanut niin yhtä hyvin voi jättää matkan järjestämättä.. Toivottavasti ei rautatieharrastaja käy kitisemään lipun hinnasta?? Yleensä rautatieharrastaja ymmärtää lipun hinnan mutta ilmeisesesti.

Tämä varmasti kirvoittaa kovaakin keskustelua,mutta ammatti taidottomat lämmittäjät aiheuttavat ylimääräisä kustannuksia koska he eivät osaa lämmittää höyrykonetta millään tavoin.. Anteeksi Nikkinen ja Kähönen! Rauhoitu toki, hyvä mies. Ja myönnän sen, etten ole rautatieharrastaja, jos asia määritellään mielipiteestä höyryjuna-ajon lipun hintaan. Killerpoppi voi sitten jättää matkustamatta jos lippu on liian kallis. Tuo savu on aivan samaa, mitä tulee saunan piipusta, paitsi epäilen, että höyryveturi polttaa puut täydellisemmin.

Tuo Hyvinkää-Rajamäki-Hyvinkää on kyllä niin lyhyt väli ja tuo niin lyhyt juna, ettei näillä lähtötiedoilla vielä kovin suuria eroja saada halkojen menekkiin Risto tuo kommenti on täyttä asiaa!

Koska olen itsekkin huomenna Haapamäellä. Sinne tuo killerpop voi tulla sanomaan mielipiteensä. Minäkin olen tulossa tänän Haapamäelle, ja killerpop voisi tosiaan mennä itse sinne Kuusankosken konepajalle tai tulla tänään Haapamäelle katsomaan Hurun ja Aalstin käynnistelyjä! Kamera mahan päällä harrastajat.. Ei kiinnosta kunnostaminen, mutta ajoja voidaan kyllä seurata. Minua kyllä kiinostaa kaluston kunnostus tästähän sai oikein alkupaukun liittymisestä Haapamäen veturimuseon kunnostus porukkaan.

Haapamäjellä asjallista menoa tänään oli kyllä. Kunnia niille joille se kuuluu, jos oma rahatilanne olis vähänki erilainen niin kyllä siellä useemminkin kävis talkoissakin mutta kun tosjaan on tuokin oma rataprojekti vapaa-aikaa syömässä. Sama ongelma on meillä tuosssa kapsupuolella, kiinnostuneita riittää kyllä ja kannustusta on tullut mutta talkooväkeä ei. Joten tänten suuri kumarrus ja kiitos koko Haapamäen poppoolle hienon kaluston kunnostuksen ja se nyläpitämisen johdosta!!

Esimiesten johtamisosaamisen kehittäminen on kytketty kaupunginstrategian eli Pelikirjan toteuttamiseen. Hyvinkään kaupunki käynnisti viime vuoden lopulla esimiehilleen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on luoda koko organisaation läpäisevää yhtenäistä johtamiskulttuuria. Koulutusohjelma on osa kaupunkistrategian eli ns.

Tavoitteena on luoda kaupungille yhtenäinen tulevaisuudenkuva. Kaikki keskeiset vuositavoitteet laaditaan jatkossa Pelikirjan pohjalta.

Sen pohjalta on määritelty myös Hyvinkään Pelitaidot, jotka kuvaavat, minkälaista johtamista kaupunkistrategian toteuttamiseksi tarvitaan ja minkälaiseen johtamiseen hyvinkääläisiä esimiehiä halutaan kannustaa.

Valmennuksiin on sitoutunut myös kaupungin ylin virkamiesjohto. Osa kouluttajista on kaupungin omia asiantuntijoita, mutta myös ulkopuolisia valmentajia käytetään. Hyvä johtaminen koostuu Kuittinen-Tihilän mukaan monesta eri tekijästä.

Erilaisissa työpaikoissa toimivat erilaiset asiat. Hänen on ymmärrettävä oman porukkansa ja organisaationsa kypsyysaste. Oma johtamistyyli ja menetelmät on sopeutettava tilanteen mukaan. Tämänhetkisessä työelämässä korostuu luova asiantuntijuus ja itsenäinen päätöksenteko.

Kuittinen-Tihilä uskookin, että jatkossa valmentavan, palvelevan ja yksilöllisen johtamisen merkitys kasvaa. Kuittinen-Tihilä on kauppatieteiden maisteri, joka on pitkän työuransa aikana työskennellyt useissa yrityksissä ja nähnyt monia yrityskulttuureita ja johtamisen tyylejä. Hyvinkään henkilöstöjohtajan pestiin hän tarttui puolitoista vuotta sitten.

Hain julkiselle puolelle ajatuksella, että haluan oppia uutta. Uusi toimintaympäristö lakeineen, virka- ja työehtosopimuksineen, erityislainsäädäntöineen ja muine järjestelmineen kiinnosti ja kiehtoi. Vaikka johtamisessa ylipäätään voi havaita tiettyjä samankaltaisuuksia, löytyy yksityisen ja julkisen puolen johtamisesta Kuittinen-Tihilän kokemuksen mukaan myös paljon eroja. Viranhaltijan on aina otettava huomioon poliittinen päätöksenteko.

Myös julkisuus asettaa omat paineensa.

 1. oma kuva org suomi hyvinkää
  October 2, 2012 at 02:16

  -

 2. oma kuva org suomi hyvinkää
  October 2, 2012 at 20:13

  -

 3. oma kuva org suomi hyvinkää
  October 2, 2012 at 09:09

  -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *