keyboard_arrow_right
Hieronta Alajärvi

Ketipinor unilääkkeenä ass smoothie

Sulla on aina nin yksinkertaiset mielipiteet ja ohjeet kaikkiin kysymyksiin. Todellisuudessa taidat olla tosi tosi typerä,omaan napaan katsova tyyppi!!!!!!!!!!!!!!!!! Kummallista, että ihmisiltä, joita voisi joku luulla järkeviksi, tulee tällaisia viestejä.

Mutta mutta, järkevyys on niin suhteellinen asia. No voi ollakin, että jää palkkaamatta, mutta en uskalla ottaa riskiä, kun on huonoja kokemuksia lihavista työntekijöistä! Ne pari, jotka olen joutunut irtisanomaan ovat olleet sairaita ja eivät oleet suoriutuneet töistään.

Muiden piti tehdä heidän töitään ja auttaa monessa paikassa, joten kokonaisuuden kannalta heistä oli vain haittaa. Eivät esimerkiksi jaksaneet kiivetä kattotikkaita , hyvä , kun edes jyrkempiä rappusia. Ei minulla ole varaa pitää työmaillani porukkaa huilaamassa ja odottelemassa kevyempiä hommia, näin se vian menee!

Kait lihavat jossain kevyessä istumatyössä pärjäävät niin kauan kuin pumppu tai jokin muu paikka pettää Muuten en väitä, että olisivat mitenkään tyhmempiä kuin muutkaan. Miksi sitten olla lihava ja mennä ennenaikaiseen hautaan! MIksei voi alkaa treenaamaan itseään hoikaksi? No juu, minä tästä lähden tunnin rankalle lenkille ja sitten saunaan!

Myös te läskit jäätte helposti työkyvyttömyys eläkkeelle, kun polvenne ei kestä ylipainon takia työelämää. Enemmin niitä verovaroja pitäisi käyttää vaikkapa vanhusten hoitoon, kuin itsekurittomien, piittaamattomien ja läskien ihmisten tahallaan paskottujen povinivelten hoitoon. Kun kaikessa laihuudessasi sairastut vakavasti tai joudut onnettomuuteen niin muista, että sinua hoidetaan lihavien maksamilla verorahoilla.

Kun kaikessa laihuudessasi sairastut vakavasti tai joudut onnettomuuteen niin muista, että sinua hoidetaan lihavien kin maksamilla verorahoilla.

Lihavien tyhmyydestä puheen ollen, Martti Ahtisaarikin lienee sinua tyhmempi, oikein supernuija kenties? Sillehän ei mitään voi, jos joutuu esim. Mmhh, mulla on lähipiirissä aika tasan kaikennäköisiä ja -kokoisia ihmisiä. Yhdelläkään lihavalla ei ole leikattu polvea. Tästä tietysti ei voi päätellä yhtään mitään mutta jos tilanne olisi toisinpäin, olisi se käypä jopa vaikka tieteelliseksi todisteeksi siitä että lihavuus aiheuttaa enemmän polvileikkauksia Joihinkin töihin yletön lihavuus ei vain sovi.

Hoitotyö on yksi tällainen. On paljon nostelua ja kumartelu, ahtaita tiloja ja vähän aikaa. Lihava ihminen ei vain taivu. Silloin työt tekee joku muu tai ne jäävät tekemättä. Jouduin kokemaan tämän, kun iäkkäiden vanhempieni luona kävi hoitajia. Eräs rouva oli hyvin tuhti. Hän istuutui ensimmäiselle tuolille, ei auttanut pesuissa tai missään.

Suoraan sanoen hän ei tehnyt töitään. Sittemmin hän polvensa oli mennyt rikki, eikä hän enää palannut kyseiseen työhön. Myös omista töistäni osa vaatii fyysistä ponnistelua ja pari työkaveria on lihavuuden vuoksi kykenemättömiä tiettyihin tehtäviin. He tekevät ne puutteellisesti tai eivät ollenkaan. On kuulemma liukastumisvaaraa tai lonkat kipeät.

Tämä tarkoittaa, että muut tekevät vähän enemmän. Lukekaa tuosta ja sisäistäkää myös se! Lihavuudesta on pelkkää haittaa. Aloituskin on saanut niin paljon plussaa, että ei voi olla vain parin "läskivihaajan" ansiota. Te kaikki läskit ihmiset: Lopettakaa selittely ja tekosyyt ja laihduttakaa ylipainonne pois! Jos mun ylipaino ei mua haittaa? Niitä tulevia läskivaivojasi sitten hoidetaan yhteiskunnan verovaroilla. Ja vaikka mitään varsinaista vaivaa ei ylipainostasi olisi tällä hetkellä, niin ihminen nyt näyttää paljon paremmalta normaalipainoisena, kuin läskinä.

Ymmärrän että juttuni harmittaa sinua. Laihduta hieman, niin ei harmita yhtä kovasti. Thermacuts Laihdutuslääke - http: Ja taas tällanen aloitus Mikä saa toisen ihmisen syyllistämään muita, joiden elämästä ei mitään edes tiedä.

Joo, lihavuus on syytä siitä, että syö väärin, vääränlaista ruokaa ja yleensä liikaa. Mutta on typerää ja erittäin lyhytnäköistä väittää että syynä on pelkästään laiskuus. Usein lihavalla ihmisella on myös muista elämänhallinnallisia ongelmia, kuten juuri tunnesyöminen, stressi tai huono itsetunto jo ennen lihomista. Yllättävän monella lihavalla on ammattiapua vaativa syömishäiriö. Ihmisen, joka pitää liikunnasta on ilmeisesti vaikea käsittää, että muille se ei välttämättä ole niin nautintoa tuova ajanviete.

Toisekseen, liikunnan osuus painonhallinnassa, laihduttamisesta puhumattakaan on hyvin pieni. Komanneksi, ruoka jota me nykyään syömme ja jota meille terveellisenä markkinoidaan, on nälänhallinnan kannalta aika huonoa.

Joten ylipaino on monen tekijän summa. Pelkästään laiskaksi nimittäminen kertoo nimittelijästä enemmän kuin lihavasta. Halveksin niitä ketkä aina läskeistä puheenollen vetoavat "hyvään itsetuntoon" kun änkeydytään liika ahtaisiin vaatteisiin, arvostelevat itse langan laihoja jotka eivät kyllä aloittajankaan mielestä kauniita ole eivätkä kestä minkäänlaista muutakaan kritiikkiä lihavuudesta.

Mutta kun puhutaan terveydestä, siitä minkälaiset vaatteet sopivat ym, voisivatko kaikki "olen leppoisa läski ja minulla on oikeus siihen" ihmiset vaieta?!

Ylipainoa on kyllä kertynyt, painoindeksi on Kyllähän se harmittaa kun ei ole mikään ahmatti eikä löhööjä luontoaan mutta vuosien mittaan nivelsairaus on muuttanut elämää paljon ja ylipaino kertynyt hitaasti ja tasaisesti kilon verran vuodessa. Nivelsairaus edellyttää laihtumista mutta syömättä ei elä- ja kyllä pakko myöntää että lohtusyömistä mukana on myös ollut paljon. Liikkua myös pitäisi mutta miten, kun kävely on käynyt vaikeaksi ja paikkakunnalla ei ole uimahallia siihen vesijuoksuun.

Kuntosali on mutta siellä jää nuorien hyvässä kunnossa olevien jalkoihin, vaikka en monessa laitteessa olisi tukkona. Minua pelottaa se kova meno. Kotijumppa ja pienet lenkit eivät riitä laihtumiseen, iloa niistä on silti. Kovaa dieettiä ei voi pitää, kun sairaus vaatisi monipuolista ravintoa. Mielelläni otan vastaan vinkkejä jos kellä hyvää kokemusta miten nivelrikkojen tuhooma ihminen voi liikuntaa harrastaa. Ruoasta olen viime aikoina koettanut poistaa kaiken turhan, pysytellen hyvissä mutta sairaseläkeläisenä pakosti halvoissa ruoissa, itse tehden vähin rasvoin ja sokeritta.

Joulullekaan en hanki mitään herkkuja. Uskon että lihavuus kumminkin harmittaa kaikkia ja vaatteiden saanti ym. Sitä hyvää itsetuntoa voi käyttää paremminkin kuin turhan lihavuuden sietämiseen, näin ajattelen. Usein vain ihminen keksii silkkaa laiskuuttaan aina "hyvän" tekosyyn sille, miksi mikäkin liikuntamuoto ei mitenkään itselle sovi. Tässä esimerkkejä nivelrikkoiselle sopivista liikuntamuodoista: Sanoinko, että kaikilla ylipainoisilla on huono itsetunto tms? Sanoin, että useimmilla on myös muita elämänhallinnallisia ongelmia ja lihavuuden laittamisen pelkästään laiskuuden piikkiin on ihmisten aliarvioimista ja lyhytnäköistä.

Kävelyä, pyöräilyä, ja lihaskunnon parantamista, esimerkiksi joogaa tai pilatesta. Kuten jo on useaan kertaan mainittu, liikunnan merkitys painonpudotuksessa on pieni, ruokavalio vaikuttaa eniten.

Liikunta ei laihduta vaan nälkä. Jos haluaa olla hoikempi, pitää sietää lievää nälän jäytämistä koko loppu elämä. Eikä karkkipäiviä saa pitää. Paitsi että pahempaa, koska pitää kuitenkin syödä vähän liian vähän! No ei tarvi sietää nälkää. Tunnen sitä juuri nytkin.

Olen pudottanut ihannepainoon, ja ajatukset ovat jatkuvasti ruuassa jota siis ei saa syödä kun tekee mieli. Täällä kiinässä ihmisillä ön itsekyriä, jä täällä näkee lihäviä ihmisiä tödellä härvöin. Länsimäissä ihmisillä ei öle itsekyriä jä he väin kätsövät telkkäriä jä syövät röskäryökää. Kiinassa koko ruokakulttuuri on erilainen. Ensinnäkin, heidän ruokavalionsa koostuu hyvin pitkälti kasviksista, viljoja ja maitotuotteita on vähän, alueesta riippuen syödään paljon kalaa.

Toisekseen, heidän syömiskulttuurinsa on erilainen. Ei kiinalaisten hoikkuudella ole itsekurin kanssa mitään tekemistä. Tässä niitä laihoja kiinalaisia: En osaa vastata kysymykseesi mutta kstso silti tämä ja ota kantaa. Todellakin, itse tunnen muutaman ylipainoisen joilla on paaaaljon parempi kunto kuin esim. Ongelma tuntuukin olevan juuri se että niitä "repsahduksia" ja juuri tunne syömistä ei saa kuriin. Mikään ei ole niin kaunista kuin BBW-nainen ja isot pyllyt. Kenellä toi ongelma nyt on, sinulla vai lihavilla?

Käytyäni ravintoterpeutilla, minulle lisättiin hyviä hiilihydraatteja. Laihduin 4,5 kk Eli ihminen voi olevinaan syödä sopivasti, mutta syödä vääriä ruoka- ym. Selkäleikkauksen jälkeen taas ympärysmitta on huomattavasti huventunut ja paino edelleen laskenut, kun olen saanut nukuttua kunnon yöunet, joita ei kipuilu enä haittaa.

Syön nykyisin mieestäni enemmän ruokaa ja silti laihdun ja ymärysmistta pienenee, mutta nyt syön säännöllisin väliajoin ja juon Päivän aloitan 0,5 litran vedellä ja vasta tunti senjäkeen syön mitään. Oikeanlaista ja oikeanaikaista syömistä ja riittävästi unta, niin laihtuu varmasti, kunhan ei ala mässäämän ja järrää kaikki turhat rasvat ja natriumia sisältävät ruuat pois. Enemmän marjoja, hedelmiä ja vihanneksia.

Lukuisat muutokset yhteiskunnassa viimeisten 50 vuoden aikana ovat johtaneet siihen, että tämä epätasapaino syntyy aikaisempaa herkemmin. Energiankulutusta ovat pienentäneet ruumiillisen työn ja arkiliikunnan väheneminen sekä istuvan elämäntavan TV: Kaloreiden saantia ovat lisänneet monien ruokien suuri rasvamäärä, napostelukulttuuri ja perheen yhteisten kotiaterioiden väheneminen. Lisäksi tunnetaan lukuisa joukko muita lihavuutta edistäviä tekijöitä, kuten kiireiseen elämään liittyvä stressi, erilaiset psyyken häiriöt ja vähentynyt yöuni.

Lihavuuden lisääntyminen koko väestössä voidaan selittää kokonaan edellä mainituilla elämäntapojen muutoksilla. Yksittäisten ihmisten kohdalla alttius lihomiseen vaihtelee ja on osittain perimän säätelemää.

Siksi samassa ympäristössä elävistä ihmisistä toiset lihovat helpommin kuin toiset. Lihominen ei yleensä ole tasaista, vaan tapahtuu herkemmin tietyissä elämäntilanteissa.

Näitä ovat esimerkiksi naimisiinmeno etenkin miehillä , raskausaika, tupakoinnin lopettaminen ja aktiiviurheilun lopettaminen.

Suomeksi, kun syö enemmän kuin kuluttaa lihoo. Riippuu tietenkin lähtökohdista ja siitä miten ruokavaliomuutoksen tekee, mutta itse ainakin koen syöväni enemmän ruokaa kuin mitä ennen ja silti laihdun. Syy on yksinkertaisesti siinä, että syön enemmän prosessoimatonta ruokaa, jossa on vähemmän ja parempaa energiaa ja syön tasaisemmin päivän aikana. Ruuan määrä ja sen sisältämä energia nyt on kaksi eri asiaa.

Suurin osa ei vaan tajua, että on eri asia syödä parin tunnin välein, leipä ja esim. Mitäpä ne muiden läskit sinulle kuuluvat, pidä huolta vain omistasi. Joku syö liikaa, toinen juo liikaa. Joku hassaa kaikki rahansa turhuuteen. Toinen ramppaa salilla kuin heikkopäinen ja kolmas adrenaliinihuurujen koukuttamana ravaa yhtenään lenkillä. Jokainen elää omaa elämäänsä niin kuin tahtoo, turha se on näiden omahyväisten "terveyspoliisien" yms.

Korkeintaan on yritys nostaa ko. Aikuinen ihminen elää omaa elämäänsä, eikä omahyväisesti arvostele toisten elämäntapaa. Jokaisen elämässä on aivan varmasti arvosteltavia asioita. Toiset vain osaavat ne piilottaa paremmin kuin toiset, ne läskit vaan on kaikkien nähtävillä ja näiden löyhäpäiden arvosteltavissa myös.

Niin jokainen elää kuin tahtoo, mutta lihavat nyt kuitenkin vaativat terveydenhoitoa, uusia niveliä jne. Ja kyllä turha vedota että urheillessakin sattuu ja tapahtuu, joo kyllä näin on, mutta kuntoutus on huomattavasti halvempaa ja vähemmän rahaa vaativaa, kuin läskin kuntoutus uusien nivelien jälkeen, kun onneton punkero ei sieltä sängystä edes halua nousta. Lihavat kuuluvat yhteiskuntaan joten he ovat lääkärillä omilla verorahoillaan ja työllistävät monia.

Ihmisen tahallista itsensä tärvelemistä ei pidä hyväksyä millään "Lihavat kuuluvat yhteiskuntaan joten blaa blaa blaa" argumentilla. Siinä taas oikein asiantuntija äänessä: Mistä ihmeen hatusta vetäisit tuon leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen vaikeuden lihavilla? Menehän vähän kasvamaan ja aikuistumaan ennenkuin tulet mitään selittämään totuutena.

Kaikenmaailman älvänät täälläkin kommentoivat. Heitähän noiden väitteidesi evidenssiksi vaikkapa muutama kansainvälinen ja vertaisarvioitu tutkimus.

Läskit vaan makoilee ja odottelee ruokaa, se on nähty. Se on helppoo sairaalassa maata kun passataan eteen, jos ei passata aletaan märistä, että kun mut leikattiin kuukausi sitten. Tupakoivat kuolevat ennen eläkeikää keuhkosyöpään ja sydän- ja verisuonitauteihin. Joo, yhteiskunnassa on toki muitakin epäkohtia, mutta tässä ketjussa puidaan lihavuutta.

Kyllähän sitten tupakoijatkin maksaisi. Ja viinan juojat, huumehörhöt ja pilleristit. Ja sellaiset joiden pipo on kireällä ja sairastuvat siksi. Ja kyllä moni urheilija ja himoliikkujakin joutuu leikkaukseen jos toiseenkin, tekoniveliäkin. Ja entäs ne kännissä kaahaajat, mitä ne maksaa, ja mistä omaisuudestaan?

Kyllä jos tupakointi loppuisi täysin, terveydenhuolto säästäisi paljon rahaa. Mistäs sää tiedät, ettei onneton punkero halua sängystä nousta. Minä punkero olin ainakin takaisin töissä jo viikon päästä polvitähystyksestä. Ja tupakoivan kuntoutuminen on näennäistä. Varsinkin verisuonikirurginen toimenpide on oikeastaan rahan ja ajan haaskausta. Tuo nyt on niitä kliseajatuksia jota pienet päät miettii.

Joo, mutta lihavuuteen aiemmin kuollut ihminen kuluttaa taas vähemmän verorahoja esimerkiksi työuransa jälkeen. Niille kun ei tarvii eläkkeitä maksella kymmeniä vuosia. Ja lihavat joutuvat näihin hoivakoteihin aiemmin, kuin normipainoiset. Kummasti makaaminen rikkoo vuoteessa nivelet. Onko noin vaikeaa olla laiha kuin tikku. Saan hokea varmaan aika pitkään, eikö? Niin, ja kun on cm nainen, onkin oikein mukavaa puputtaa vain sitä salaattia tai vaihtoehtoisesti liikkua sitä määrää, minkä normaaliruoan kuluttaminen vaatisi.

Voi se toki olla ongelmallista perusmiehelle, tai pitkälle naiselle ymmärtää, että kaikki vain eivät voi syödä "normaaliannoksia" lihomatta. Vielä, kun näin lyhyellä jo muutama ylimääräinen kilo näkyy niin helposti. Vittuuntunut typeriin, järjenköyhiin läskeihin ihmisiin. Ha, olen cm nainen ja syön salaatteja, kermassa ja voissa paistettuja vihanneksia. Sen lisäksi menee paljon kananmunia, proteiinirahkoja, sieniä ja itsetehtyjä soijarouhepihvejä.

Tänään tuli syötyä kattilallinen parsakaalikeittoa ruohosipulin ja kahden kananmunan kanssa. Ai että oli namia. En puhunut ahmimisesta, vaan nimenomaan siitä tavallisesta, terveellisestä ruoasta ja "normaaleista" annoskoista jotka eivät kaikille ole mahdollisia, mutta sitten kuitenkin kauhistellaan että millä nälkäkuurilla olet kun syöt noin vähän. Olisiko sinusta itsestäsi hauskaa syödä rajoitetusti joka päivä ettet vain menetä normaalia vartaloasi? Ja kuunnella muiden valitusta, niin lihavien kuin kovasti treenaavien sekä "normaalien", kuinka voin kyllä vielä jotain ottaa, liikkumallahan se lähtee ja ei tämä pieni annos lisää mitään vaikuta.

Kyllä se joillakin vaikuttaa. Ja väitätkö tosissasi että syöt ruokaa vain henkisi pitimiksi siitä lainkaan nauttimatta? Kyllä jokainen ruoan mausta välittää ja haluaa sen olevan hyvää. Ahmimisen taas voi jo luokitella syömishäiriöksi, ja yli 27 bmi: Tekosyitä, niitähän lihavat aina keksivät. Mutta mitäs sanot siihen, jos on oikeasti kokeillut runsaampaa ruokailua ter-veel-li-ses-ti mutta paino on vain lähtenyt nousemaan. Eikä ole missään hiilarikoukussa, on syönyt aina terveellisesti, mutta vähemmän kuin muut tajuttuaan että enempi ei ole tarpeen.

Ei, ei se linnunruokavalio tuota mitään nälkiintymisen tunnetta, se vain harmittaa että jos vaikka juurikin kermaa käyttää eikä edes paljoa ruoanlaitossa, se näkyy heti painossa. Hoikka normaalipainon rajoissa oleva senttinen, todellakin helposti lihova.

Ja hyvä järjenköyhä pygmiakka, tiedoksesi sulle tämä: Tuo kaikki höpinäsi johtuu vain siitä, että yrität perustella itsellesi luvan syödä enemmän, koska ruoka on vaan niin hyvää sun mielestä. Kun ihminen jonka elimistö on kunnossa syö enemmän energiaa mitä kuluttaa, seuraa auttamattomasti lihominen.

Sulla on jotain lyhyitä ihmisiäkin vastaan? Se on kovasti sairaalloista. Olet ihan ulalla jos yrität pitää sopusuhtaisuutta yllä pienillä annoskoilla.

Ei tarvitse dieettejä, kun syö ruokaympyrän mukaisesti, niin isot kuin pienetkin pysyvät normaalipainoisina. Tarkoitan sitä että syöt todellakin oikeasti vähintään puolet annoksesta kasviksia - ja lihaa, viljatuotteita sekä pastoja vain kohtuullisesti. Ja jos jää nälkä niin santsaat kasviksia tai hedelmiä. Luuletko sä että jotkut kauniit puheet ja hyvää tarkoittavat ohjeet nyt ainakaan tehoaa itsekurittomiin läskeihin ihmisiin? Eiköhän ne ole tässä mailmassa jo kokeiltu aika moneen kertaan ja mikä on tulos?

Lisää läskejä ihmisiä puolustelemaan omaa typerää kehonsa tahallista tärvelemistä. Vakavia mielenterveysongelmia tällä "tietäjällä". Kielenkäyttö sitä luokkaa, että sivistyneestä ja kouluja käyneestä ihmisestä ei ole kyse. Kun käyt, "tietäjä", kallonkutistajalla nappeja hakemassa niin muista, että lihavat kin maksavat sinusta koituneita kuluja.

No tämähän on keskutelupalsta, jonne saa laittaa kommenteja, myös enemmän kuin yhden. Ja sinä stalkkaajaläski itse olet ottanut minut kohteeksi ja käynyt laittamassa omaa kostosaibaasi lähes jokaisen kommentini alle tässä ketjussa, että sitä "intensiteettiä" löytyy näköjään sieltäkin. Eikö se lihavuuskin ole suhteellista. Jos ihminen pitää itsestään, sellaisena kuin on, niin mitäpä me häntä tuomitsemaan. Runsaahkoja ihmisiä käsitellään kuin jotain vajaakykyisiä, mahtaa se tuntua heistä hauskalta.

Minusta tällaiset arvostelijat saisivat hävetä aivojensa vajaatoimintaa. Minun henkilökohtaisesti pitää tuottaa pettymys heille, jotka vetävät läskikortin esiin. Olen hoikka, ehkä liikaakin mutta tulen silti toimeen itseni kanssa. Samaa toivon kaikille kanssakulkijoille.

Tämä sama toisinkin päin. Tottapuhuen se tuntuu monesta pariskunnasta oksettavalta, mutta on vain kestettävä. Siitä on turha ketään moittia. Sen sijaan pakkomielteiset liikunnaharrastajat ja syömisensä kyttääjät ovat mielenterveysongelmaisia. Asian ydin on siinä, että ihminen on evoluutiossa kehittynyt nimenomaan niukan ravinnon ja raskaan fyysisen kuormituksen oloissa ja molempien välttäminen on ihmiselle luontaista.

Pitäisi oikeastaan ottaa äänioikeus ja vaalikelpoisuus niiltä, joiden BMI vielä vuotiaana on alle Kylläpä aloitti ketjun keppoinen henkilö. Henkisesti yksisilmäisen, keppoinen henkilö. Ihminen on eläin ja esim. Niiden on lähdettävä etsimään ruokaa. Sairairauksista ja lääkkeistä johtuvaa lihavuutta on yllättävän paljon. Liikuntakyvytön lihoo helpommin kuin -kykyinen. Toki ruoka ja sen määrä ja laatu myös. Mutta myös tietämättömyys nimenomaan lihottaa. Eri kulttuureissa ja jopa saman kulttuurin sisällä on lihavuudesta ainakin kahdenlaisia mielipiteitä.

Jopa Suomessa oli aikoinaan vauraan ja hyvinvoivan talon merkki, jos emännällä oli perä leveä. Riippuu tasan kustakin tapauksesta erikseen. Aloittaja oli anorektikkoon verrattavissa mielipiteellään. Edelleen on sairas tai lääkitys kiloja tulee jos syö enemmän kuin kuluttaa, sairaat yleensä ovat laihtuvat eivät liho, kun ei normaalia sairaana syödä.

Lihavat usein vain ovat eriluontoisia. Ruokailutapojen muutos on se kaiken a ja o. Liikunnalla voi sitten muovata kroppaa ja pysyä poissa lihapatojen ääreltä. Tämä vain kaikille laihduttamista miettiville, että ei tarvitse ylettömästi rehkiä. Itse treenasin samalla tavalla 35 kiloa sitten, vähensin syömistä ja puntari oli armollinen.

Saman olen nyt huomannut. Liikuin 5 vuotta noin kertaa viikossa ja paino vaan nousi ja nousi ja läskiä tuli lisää. Nyt en ole liikkunut puoleen vuoteen oikeastaan yhtään vaan jotain hyötyliikuntaa , mutta olen muuttanut syömisrytmiä ja pienentänyt annoskokoa ja olen laihtunut 15 kiloa.

Ei läski laiskuudesta ole kiinni vaan huonosta ruokarytmistä skipataan aterioita ja välipaloja ja liian isosta annoskoosta. Aina olen liikkunut, juosten, punttia nostaen ja harrastimpa välillä kamppailulajeja ihan tosissani. Kunto oli tosi hyvä, mutta paino vaan nousi.

Ruokailuissa oli parantamisen varaa. Näennäisesti terveellinen ruokavalio sai aikaan vain ahmimista. Joten pistin sitten ruokavalion kokonaan uusiksi, samoin liikuntarutiinit. Enää harrastan vaan punttia ja kevyttä kävelyä. Ja rasva vaan jaksaa palaa. Kirjoitit "harrastimpa" Oikein on harrastinpa. No voi kauhee, kun vahingossa murresana lipahti kommenttiini Olen liikuntavammainen normaalipainoinen ja muutenkin pienikokoinen nainen.

Haluan ottaa sen verran osaa tähän keskusteluun, että olen elävä esimerkki siitä, että ihminen pysyy hoikkana vaikka ei pystyisi juoksemaan ja hyppimään tuntitolkulla päivässä, vaan siihen vyötärölle kertyvän "vararavinnon" määrään vaikuttaa ruuan laatu ja määrä. On tekosyy sanoa, että lihon, kun en pysty liikkumaan!

Kuutelen joskus näitä puheita huvittunein ajatuksin. Monien , mutta ei toki kaikkien liikuntavammaistenkin jalat kantaisivat, jos ei olisi liikaa painoa. Minäkin olen liikuntarajoitteinen, mutta pysytellyt aina sopusuhtaisena. Pikaruoka, karkit ja sipsit sekä tietenkin alkoholi lihottavat helposti. Vältän näitä, ja syön runsaasti kasviksia, ja se riittää painon pysymiseen kurissa.

Toisaalta on kivakin kun ei mässäile jatkuvasti, niin silloin se pikaruoka, juoma tai karkki maistuukin paremmalta. Ja sekin on kiva kun tietää, että vaikka joskus herkutteleekin niin mahdollisista kertyvistä kiloista on mahdollista päästä eroon sillä että palaa vain normaaliin ruokavalioon. Vaikka minulla ei olekaan painon kanssa ongelmia, niin suosittelen silti itselle sopivan liikuntamuodon etsimistä myös liikuntavammaisille ihan elämänlaadunkin takia.

Liikunnan jälkeen uni maistuu paremmin ja pystyy keskittymään pitkäkestoisemmin opiskeluun tai muuhun paikallaanoloa vaativaan hommaan. Totta, jokaisen pitäisi pyrkiä myös liikkumaan rajoitteista huolimatta. Itse harrastan viikottaista vesijuoksua. Liikunnasta tulee hyvä olo, ja fiilis. Totuus on kuitenkin, että kun ei pysty kuivalla maalla normaalitavalla kävelemään täytyy säännölliset syötävät ruokamäärät olla balanssissa kulutuksen kanssa.

Olet oikeassa herkut maistuvat taivaallisilta silloin, kuin niitä ei jokapäivä ole tarjolla. Olin jo lihava kun tajusin että pitää laihduttaa. Eikä ihminen laihdu tuolla tavalla. Minä en siis keksi tekosyitä. Olin lapsena laiska ja nyt kaduttaa. Laihtuminen se vasta hankalaa on eikä siinä ole kyse laiskuudesta. Minullakin on kilot tulleet jo raskausaikana yli 20v siten.

Sen jälkeen on paino pysynyt suunnilleen samana. Sipsiä pitsaa tms en syö ollenkaan. Liikun päivittäin koiran kanssa. Harmittaa, kun monet luulevat, että kyllä sitä mässäillään rasvaisella ruualla. Tunnen monta ihmistä, jotka syövät rasvaista ruokaa ja paljon kerralla, mutta eivät silti liiku eikä liho. Se on niin yksilöllistä. Ei pidä yleistää mitään asiaa. Raskaus on laiskan ja vastuuttoman henkilön tekosyy. Niin on, neljä lasta olen tehnyt, kaksosetkin, kaikista jäi kilot jo laitokselle, eli laitokselta kotiin lähtiessä paino oli sama kuin ennen raskautta.

Ikää on yli 40 eikä ikäkiloja ole tullut, bmi Aineenvaihdunta hidastuu iän myöten.. Niin tekee, siksi monista näyttää ettei vanhuksia syötetä tarpeeksi, syövät pienempiä annoksia, kun eivät enää kuluta, joten turha märistä että nälässä pidetään. Se on helpompaa keksiä syitä muista Jos syy lihomiseen on aina jonkun muun,niin ei tarvitse ottaa ITSE vastuuta mistään.

Mielestäni jokainen saa olla millainen haluaa, niin kauan kun ei häiritse olemisellaan muita. Eli, jos ihava haukkuu laihaa tai päinvastoin, on häirintää. Myös se on häirintää, että nettideitissä langanlaiha häiritsee yhteydenotoillaan lihavaa, vaikka lihava on profiilissaan ilmoittanut ettei halua langanlaihaa kumppania. Sama pätee myös päinvastoin. Lihavuus tai laihuus on valinta. Jokainen saa tosiaan olla millainen haluaa.

Ei sellainen häiritse ketään ellei aloita jonkin sortin haukkumista tai häirintää. Saan parhaiten lihotettua itseni syömällä iltaisin jauhotuotteita, eli leipää voilla, pastaa, pizzaa, pullaa, croisantteja jne. Viikossa saa vatsan ympärille kasvatettua aikamoisen taikinarenkaan. Kyllä se lähtee poiskin, kun korjaa ruokailutottumuksiaan. En ole koskaan dietannut, mutta lihottanut olen muutamaan otteeseen ja tiedän hyvin miten se tapahtuu epäterveellisesti. Aktiivinen elämä kuluttaa aika paljon ja silloin saa myös syödö paljon Lihavuus häiritsee muita julkisissa paikoissa.

Tai kaupoissa, kun lihava tukkii olemuksellaan koko käytävän? Lihavuus ja liiallinen laihuus ovat epäterveellistä ihmisille ja ovat yhteiskunnalle kalliita terveyskustannuksia. Kuten myös alkoholismi ja tupakointi, mutta ne eivät sinänsä liity tähän ketjuun. Kaveri syö Ketipinor lääkettä. Hän on paisunut sen aloitettuaan kuin pullapoika.

Suomessa on miljoona psyykelääkkeiden syöjää. Näissä tilanteissa saattaa olla, että sairauteen syöty lääke aiheuttaa lihomisen. Olen siiinä käsityksessä, että jotkin reumalääkkeetkin lihottavat, mutta onko se enemmänkin nestettä mikä kerääntyy? EI ole, olen ollut töissä suljetulla, hoikkia ja normaalipainoisia siellä oli.

Lähipiirissä on myös eräs skitsofreenikko, ei ole lihava vaan normaalipainoinen. Lähipiirissä on myös kortisonin popsijoita, kummasti vain naama turvottaa, ai niin ovat muuten liikkuvaisia ihmisiä, niin ei kilot kerry. En minä niin kirjoittanut.

Kaikki me ollaan yksilöitä. Tuo oli vaan yksi esimerkki. Jonkinlainen lääkitys voi olla syyllinen. Toisilla saattaa jokin lääke taas laihduttaa. Voi olla, ettei hoikka tai lihava syö mitään lääkkeitä Ketipinoria syövä kaverini ei ole sekopää. Hänellä ei ole skitsofreniaa. Syö lääkettä muuhun vaivaan Kuusi vuotta Ketipinoria takana annoksella mg ja paino pudonnut tasaisesti koko ajan. Eiköhän se energian määrä ole lääkkeistä riippumatta vakio! Eihän ihminen voi lihoa jos kulutuksen määrä on sama kuin energian saanti.

Kyllä se energia täytyy ahtaa kurkusta alas. Ei Ketipinor lihota, vaikka niitä söisi kottikärryllisen päivässä. Nesteen kertyminenkin on aivan marginaalista esim.

Kaverisi on hullu Pää sillä on pimeä, kun syö psyykelääkettä. Älä hullu kirjoittele tänne. Ei saaaaatanalle Aloittaja ei ole lihava sekopää vaan laiha sekopää. Mitä helvettiä toisten paino sinulle kuuluu? Lihavuus maksaa yhteiskunnalle, ja ei ole tervettä muutenkaan, joten on ihan tervettä keskustella asiasta. Ehkä yhteiskunnan pitäisi myös keskittyä yhdyssanojen opettamiseen koulussa?

Totta on, että ei voi lihota, jos syö sen verran kuin kuluttaa. Se taas onko ihminen kuinka laiska kun lihoaa, riippuu tämän aineenvaihdunnasta, toisilla se vaan on korkeampi, ja voi olla että ihminen ei meinaa lihota millään. Se, että joku saa painonsa jotenkin pysymään kurissa, voi vaatia paljon enemmän liikuntaa ja itsekuria, kuin jollain toisella, joka pysyy hoikkana luonnostaan.

Jos lihoo helposti, on helppo pienentää annoksiaan ja muuttaa ruokailutapojaan, ei ylivoimaista. Syö parin tunnin välein jotain pientä, niin ei tule kiljuva nälkä.

Oikeasti normaalipainoinen voi pitää ns. Se on osin perimästä kiinni kuinka helppo on pysyä hoikkana. Pari ystävääni nuoria naisia syövät aina kuin hevoset, myös roskaruokaa, sipsejä ja karkkeja, ja pysyvät silti hoikkina.

He eivät myöskään liiku tavallista enempää vain tavalliset iltalenkit. What I'm doing in private: Milf oil massage best chat Ketipinor unilääkkeenä estonia escort Nuorta pornoa eroottinen hieronta pori Free hq porn Du kan søke etter eskorte, massasje og striptease jenter i Norge.

Aasian Iso tissit Doggystyle Sormitus teini. Hieronta itsetyydytys Babes luonnollinen tissit Lelut. Fuck teens porn Aasian Isot tissit hardcore japani. Amatööri Isot tissit Blondi Hieronta Aikuiset vanha nuori. A little luxus never hurt nobody ;-. Kahteen vuoteen ei oo tullu käytyä missään lomalla tai reissussa, joten ois kyllä jo aika.

Siskon ottaisin mukaan, kun ei hänkään oo käynyt missään reissussa pariin vuoteen. Päästäisiin molemmat vähän rentoutuun ja irti arjesta oikeen kunnolla! Luettuani tämän postauksen ei voi muuta kuin olla loman tarpeessa. Mun mielestä olet aivaan ihanan lämmin ihminen, todella rohkea ja määrätietoinen, ihailen näitä sun piirteitä.

Ihana kun jaksat joskus ilkeistä kommeteistä huolimatta jatkaa tätä touhua näin avoimeesti. Viime viikot ja varsinkin tuleva viikko on täynnä stressiä, tanssin nimittäin Wanhojen tanssit. Olisi siis aivan huippua viedä äiti rentoutumaan kylpylään, kaiken minun valituksieni kestämisestä! Takana haasteellsia sijaisuuksia eri kaupungeissa vasta valmistuneena, joita ovat värittäneet pitkään jatkuneet hermokivut.

Nyt hermokivut hieman helpottavat ja työkuviot alkavat vakiintumaan, vihdoinkin hieman valoa edessä: D nimimerkillä opparia yötä päivää ja siihen päälle loput kurssit! Joten ei varmaan kummempia selittelyjä kaipaa se miks olis miniloma kohdillaan. Siksi pieni hemmotteluloma kylpylässä tulisi todella tarpeeseen ja olisi ihana arjen piristys.

Kerrankin voisi jättää tenttikirjat kotiin hyvällä omallatunnolla ja keskittyä itsensä hellimiseen sekä hyvään seuraan! Opiskelijan ja 3-vuorotyöläisen yhteinen vapaa aika on aika kortilla, mutta sellaisen löytyessä pieni getaway olisi paikallaan: D Rankat työviikot ja huushollin pyörittäminen ottaa kyllä osansa, ja pienen palkan takia lomalle tulee päästyä todella harvoin, ei edes kerran vuodessa.

Olen opiskelemassa ulkomailla, ja äidin haave päästä tänne käymään murtui muuton takia. Itsellä on mahdollisuus lentää Suomeen parisen kertaa vuodessa, ja olisi täydellistä, jos pääsisin viemään äitini minilomalle jotta kumpikin meistä pääsisi irrottautumaan arjesta ja rentoutumaan.

Tommonen yhden yön minireissu olis ihana! Yhdessäolo aika on tällä hetkellä kolme päivää kuukaudessa, jos sitäkään, sillä hän on kesään asti vihressä kunnes palaa kotiin. Mikä sen parempi paikka rentoutumiseen kuin kylpyläloma oman rakkaimman kanssa: Olisi myös mahtavaa mennä vietttämään poikaystävän kanssa kaksivuotispäivää ihanalle kylpylälomalle ;.

Olen loman tarpeessa, koska en ole kahteen vuoteen käynyt Viroa pidemmällä ja edessä olisi neljän kuukauden pääsykoe urakka! Gibraltar ja varsinkin apinat hurmasivat mut ihan täysin, pakko päästä sinne joskus. Tykkään tosi paljon tosta kuvasta missä istut kielekkeellä, aivan mahtava! Välillä tuntuu toivottomalta joten pieni rentoilu työhakemus rumbassa olis aivan ihana palkinto: Itse en matkustele ollenkaan, joten on ihana aina päästä katselemaan muiden matkakuvia: Arki siis rullaa aika täysillä, ja päivät ovat pitkiä.

Lomaan ei itselläni hirveästi ole varoja muuten ihan off topic: En siis halua tietää mitään palkkojasi tai muuta vastaavaa, vaan jos sulla jotain vinkkejä olisi säästämiselle, elämiselle jne. Vaikutat siltä että hoidat ne aika mallikkaasti: Ottaisin varmaan äidin tai poikaystävän mukaan, molemmat opiskelevat ja työskentelevät myös todella kovaan tahtiin joten he molemmat olisivat yhtä paljon myös pienen breikin tarpeessa.

Kuitenkin kun täältä kotiin palautuu ja arki, koulu ja työt kutsuu, niin luulen että pieni pako arjesta on enemmän kuin paikallaan taas jossain vaiheessa. Kaukana etäsuhde olevan poikaystävän kanssa olisi mukava viettää hiukan laatuaikaa, edes se vuorokausi täysin rentoutuen. Mini loma tulisi todellakin tarpeeseen, olen viettänyt jo kuukausia gradua kirjoittaen ja vielä vaan jatkuu. Yötöiden takia on kroppa kovilla ja unirytmit mennyt täysin sekaisin.

Vapaa päivät menee lepäilyyn, mutta silti olo on väsyny. Rentoutuminen olisi siis kaivattua! Varsinkin, kun on tällainen kotihiiri, että ei vapaa-ajalla juuri mihinkään tule extempore lähdettyä.

Arvonnassa voittaminen olisi todellinen potku takamukseen poistua välillä täältä maaseudulta! Meidän perheessä on ollut viimeisen vuoden aikana niin paljon niin raskaita juttuja yhden läheisen kuolema, toisen onnettomuus, kolmannen työttömyys ja monta muuta pienempää , että on melkeen ihme, että oon vielä hengissä ja ainakin melkein kaikissa sielun ja ruumiin voimissa. D Siitä kertovat jo metriset pussit silmien alla!

Mulla on hirveä loma- ja matkakuume, eikä tämmöset ihanat kuvat Gibraltarista helpottanu sitä yhtään. Kylpyläviikonloppu on ollut haaveissa jo pidemmän aikaa, viime kerrasta kun on jo muutama vuosi. Olisi aivan ihanaa viettää miniloma poikaystävän kanssa altaassa rentoillen ja hyvin syöden, ja ennen kaikkea olla miettimättä arjen kiireitä ja stressiä.

Itselläni on opintojen loppurutistus menossa ja samaan aikaan käyn kokopäiväisesti töissä, eli toisin sanoen laatuaika avomiehen kanssa on erittäin vähissä. Ainainen stressi ja ahdistus opinnoista ja ajanpuutteesta vaikuttaa ikävästi myös suhteeseemme, minkä vuoksi olisi täydellistä palkita meidät molemmat tämän rankan ja väsyttävän ajanjakson jälkeen viikonlopun mittaisella getawaylla kylpylässä: Se ei muita selittelyjä kaipaa, se ahdistaaaaa ja rentoutuminen tekis terää: Ja ei ole muuten euroopan eteläisin kohta, se sijaitsee Espanjan puolella tarifassa, siinä ihan gibraltarin länsipuolella, oli muuten hieno paikka sekin!

Pieni miniloma jossakin välissä tekisi todellakin hyvää! Ja elämä on tällä hetkellä niin kiireistä että hyvä että kämpällä kerkee pyörähtämään. Tänään kyllä aurinko vähän näyttäytyi pitkästäpitkästä aikaa. Hänen perheessään on meneillään vakava sairastapaus ja tekisi varmasti niin hyvää saada hetken hengähdys siitä kaikesta.

Ei kuitenkaan voida lähteä nyt sattuneesta syystä kovinkaan kauas eikä pidemmäksi aikaa, joten tuo olisi täydellinen! Plus jos olisin ollut liikaa pikkuapinoiden lumoissa olisin missannut arvonnan.

Eli siis vastaan, että me olisimme miniloman tarpeessa, koska molemmat olemme paiskineet töitä melko paljon, saamme remontin kotona pian valmiiksi ja haluaisin hemmotella toista ja kaipaan itsekin hemmottelua. AMK opiskelut aloitettua illat menee koneella kouluhommia naputellen ja tentteihin lukien. Kotosalla yhteistä aikaa on valitettavan vähän ja toisen kinaloon olisi mahtava päästä vain olemaan.

Nyt kun yhteiset illat töiden ja koulun sumplimisessa on aika harvassa. Edellinen soppari loppu viime kuussa ja nyt yritän ettiä uusia töitä, mutta mitään ei tunnu löytyvän: No eipä kaupassa töissä oleminen joulun aikaan mitään herkkua noin muutenkaan ole niin tuollainen pommi sitten vielä siihen. Neuvottelut päättyivät viime viikolla ja nyt vihdoinkin tuntuu, että voi hengittää vaikkakin ilmapiiri töissä jatkuu alakuloisena irtisanomisien vuoksi..

Vaikka itse sai pitää työnsä niin moni kollega joutuu lähtemään. Nyt olisikin tällainen pieni hemmottelubreikki enemmän kuin kohdallaan. Olisi ihana päästä rentoutumaan minilomalle! Koulun, töiden ja sitovan harrastuksen vuoksi olisi ihanaa pakata kimpsut ja kampaut kasaan ja päästä viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa kahdestaan.

Pienikin luksus arjen keskellä auttaa taas jaksamaan pitkään! Anyways, kilpailussa jos voittaisin en sitä itseeni käyttäisi, vaan antaisin sen vanhemmilleni.

Molemmat täyttävät tänä vuonna vuotta ja oon muuten vähän kujalla siitä mitä heille hankkis.. Kaiken lisäksi he ei kovin usein mitään kahdestaan pääse tekemään joten olisi kiva antaa heille joku tämmöinen sitten vastaavanlaisesti.

Upeita kuvia jälleen kerran ja terkkuja sinne! Osallistun arvontaan, olen todellakin pienen rentouttavan loman tarpeessa!! Ollaan tehty just muutto ja vielä kamat ihan sekaisin uudessa kämpässä. Sitku saa tän kämpän järjestykseen, niin olis ihana vaan olla ja rentoutua.

Nyt tehnyt muuttoa opiskelun ohella. Eli mies on joutunut kärsimään välillä yksin muuton kanssa, kun mun on ollut pakko lukea tentteihin. Poikaystävälläni on kohta synttärit ja olen yrittänyt miettiä hänelle jotain ei-esineellistä lahjaa. Tälläinen miniloma olisi juuri täydellinen lahja, vähän luksusmaisempaa yhdessäoloa josta molemmat varmasti nauttisivat: Vähän ehkä pelottaa toi lentokenttä kyllä: Sä jos joku tiedät millaista helvettiä se muutto voi olla, joten ymmärrät varmaan fiiliksen: Olisi jo oikeus ja kohtuus siihen: D ikävä kyllä elämän tilanteet yhdessäoloajan ovat muuttuneet joten lomamatkat eivät ole olleet mahdollisia, toivottavasti onni suuntaisi kohdettaan tännekin päin!

Gibraltar on sellainen paikka, jonka olemassa olon kyllä tiedostaa, mutta jota ei ole ikinä oikein harkinnut matkakohteeksi kun ei ole ollut tietoa että millainen se on: Käytiin kerran pyörähtämässä partioreissulla, ku vierailtiin espanjalaisten partiolaisten luona! Muutin toiselta paikkakunnalta opiskelemaan ja kyseinen herra on luokaltani.

Hirmuinen tuki ja turva yksin isossa kaupungissa. Pk-seudulla ei kuiten ole halpaa opiskelijana elää eikä mahdollisuuksia ole edes minilomiin rahallisesti. Pikku loma olisi enemmän kuin paikallaan ja vielä noin ihanassa paikassa kuin Naantali. Tällä hetkellä en erityisemmin loman tarpeessa ole, mutta itseni tuntien kesällä tilanne on jo toinen.

Pääsykokeisiin lukemista jälleen kerran edessä ja työn, tavoitteellisen treenaamisen ja kaukosuhteen ylläpitämisen jälkeen vuorokauteen ei montaa ylimääräistä tuntia jää.. Kaikin puolin aivan mieletön blogi kuitenkin! Olemme mieheni kanssa olleet viimeksi lomalla kesällä, jonka jälkeen opiskelut, uudet tuulet työrintamalla ja ylityöt ovat vieneet kaikki lomamme.

Yhteistä laatuaikaa tuoreena avioparina olemme pyrkineet ottamaan aina kun tilanne sallii; yö hotellissa lähikaupungeissa, mökkiviikonloppu tai edes pitkä brunssi. Parin viikon päästä meillä on yhteistä taivalta takana 10 vuotta, olisi ihana yllättää mieheni.

Työssä tapahtuvat muutokset stressaa aikalailla ja lisäksi olisi ihana tarjota miehellekin pieni pako arjesta. Tässä suunnitellaan ensi kesän häitä, on muuttoa ja liikaa töitä. Kyllä kelpaisi loikoilla viikonlopun verran hotellin muhkeissa sängyissä ja kylpylän poreissa ihan ilman ajatuksia: Tää oli tosi mielenkiintoinen postaus. Miksikö juuri minä olisin miniloman tarpeessa? Mulle tapahtui pieni urheilutapaturma syksyllä ja polvileikkausta on tässä odoteltu ever since.

Nyt vasta monen kuukauden odottelun päästä pääsen leikkaukseen ja menee vielä pitkä tovi, että pääsen tavalliseen elämäntyylini pariin. Olen tottunut puuhaamaan ja olemaan aktiivinen, mutta kyynersauvojen ja rikkinäisen polven kanssa jotenkin on pakko olla paikoillaan.

No, ainakin on aikaa panostaa opintoihin! Lisäksi kamala matkakuume jyllää ja Gibraltrar taitaa olla niitä harvoja Euroopan kohteita, joissa meikäläinen ei vielä ole käynyt. Näistä katsellessa tajuaa kuinka kovasti jo odottaa kesää ja aurinkoa. Ansaitsen miniloman monen kuukauden sairastelun jälkeen, elämä alkaa vihdoin voittaa: Pieni breikki lapsiarjesta ei myöskään olisi pahitteeksi. Yritimme tuossa juuri toteuttaa minilomaa Tahkolla mutta tottakai tulin heti kipeäksi ja jouduttiin keskeyttämään reissu ja palaamaan kotiin yhden päivän jälkeen: Mieheni kanssa olemme viimeksi 4 vuotta sitten päässeet kahdestaan jonnekin lomalle joten olisimme todellakin sen tarpeessa.: Meillä alkaa huhtikuussa putkiremontti ja kaiken sen häsäämisen ja väliaikaisen muuton jälkeen olis kiva mennä rentoutumaan hetkeksi.

Valitettavasti kotioloissa ja normaaliarjessa se ei onnistu yhteen vuoden kiireisimpään aikaan. Voitto olisi oiva syy lähteä minilomalle Naantaliin ja saada vähän luksusta arjen keskelle. Työ- ja rakennuskiireiden keskellä en parempaa lahjaa voisi keksiä kuin totaali rentoutumisviikonloppu ihanassa Naantalissa! Opiskelen tällä hetkellä loppuopintoja amkssa ja voin sanoa, että hommaa riittää!

Olisi ihanaa vaan päästä rentoutumaan: D Ei siinä, pidän työstäni erittäin paljon, mutta tälläinen miniloma pakottaisi hetkeksi relaamaan. Minä ja poikaystäväni olisimme miniloman tarpeessa, sillä me molemmat luemme kevään tuleviin pääsykokeisiin, jonka lisäksi käyn myös töissä, joten yhteinen aika on hieman kortilla.

Pieni yhteinen hemmotteluloma tekisi suhteelle hyvää ja auttaisi jaksamaan kevään urakan kanssa: Sen jälkeen elämä on ollut aivan ihanaa, mutta tietysti sisältänyt enemmän valvomista ja vähemmän matkustelua, kuin aiemmin.

Olisi siis enemmän kuin luxusta saada syödä aamupala valmiista pöydästä saatika nukkua hotellihuoneen pehmeissä lakanoissa nauttien Naantalin maisemista: Muutos elämässä on ollut hyvä, mutta täytyy myöntää että pieni miniloma poikaystävän kanssa tulis tarpeeseen.

Ollaan tosiaan oltu monta vuotta kaukosuhteessa ja nyt vihdoin asutaan saman katon alla: Kenelleppä ei pieni loma maistuis ;. Tämä voisi olla mukava yllätys huhtikuussa tulevalle 6-vuotis päivällemme: Rakastan tollasia tunnelmallisia satama-alueita… Miniloma minulle ja avokille tulisi todella tarpeeseen kaiken työ- ja opiskelukiireiden keskelle. Kauemmas ei edes ehdittäisi lähteä, mutta Naantali ois just sopivan lähellä. Pienet lepopäivät ovat kuitenkin lukemisesta ihan paikallaan ja tälläinen yhden päivän miniloma sopisi tarkoitukseen paremmin kuin hyvin: Poikaystävän ottaisin kainaloon minäkin ja suuntaisimme yhdessä hieman rentoutumaan, sillä myös yhteinen aikamme on tänä keväänä todella vähäistä.

Muutenkin meillä ollut kotona pientä tilannetta päällä viime kuukausina kun ei ehditä oikein viettää aikaa yhdessä. Nyt meillä lähestyy helmikuussa 3vpäivä poikaystävän kan ssa ja olisi ihana yllättää mies kylpylälomalla ja päästä viettämään aikaa yhdessä, sekun rakastaa niitä kun saa katttella mua bikineissä: Olisin miniloman tarpeessa, koska sekä koulu että työt aiheuttavat tällä hetkellä paljon stressiä, joten olisi mukava päästä rentoutumaan edes päivän ajaksi: Kylpyläloma kuulostaakin ihan taivaalliselta.

Molemmat opiskellaan viimistä vuotta niinkun säkin ja stressi on kyllä gradujen sun muiden hommien kanssa ollu tosi kova: Pieni irtautuminen arjesta tekee hyvää ja kun on poissa normi ympäristöstä voi toisen puoliskonkin huomioida aivan eri tavalla: Tässä viimeisen vuoden aikana on ollut huimasti vastoinkäymisiä. Sain keskenmenon viime keväällä ja syksy meni sairastellessa.: Olen silti yrittänyt pitää mieleni positiivisena, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.

Täytyy sanoa,että vaikka yritän löytää kaikesta sen positiivisen puolen niin välillä väsyttää kovasti ja tuntuu,että pieni breikki arjesta tekisi oikeasti hyvää. Nyt näyttää siltä, että työelämä kutsuukin jo syksyllä alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, joten syksystä lähtien on pyöritettävänä kolme palikkaa tämän hetkisen kahden sijaan.

Olisi siis täydellistä lähteä minilomalle juuri ennen töiden alkua ja kerätä voimia uuteen koitokseen: Opiskelijabudjetilla ei kylpylälomiin tai muuhun luksukseen ole yleensä varaa, joten tämä olisi mahtava tilaisuus viettää laatuaikaa siskoni kanssa.

Emme ole tehneet mitään spesiaalia yhdessä pitkään aikaan, joten yhteinen loma tulisi todellakin tarpeeseen. Kunhan poitsu tuosta vähän kasvaa niin olisi ihana tuollainen irtiotto miehen kanssa, saisi vähän kahdenkeskistä laatuaikaa, joka on tällä hetkellä kortilla.

Pitkät yöunet, maittava hotelliaamiainen ja hemmottelua niin kylläpä mamma virkistyisi: Rankka kouluvuosi yliopistossa on vienyt voimat ja ainaiset koulutehtävät kaikki illat ja viikonloput.. Ei jää paljoakaan aikaa muulle!

Miksi läsnäolopakko on keksitty…. Ja olisi tuota parisuhdeaikaa kiva saada tuo miehen kanssa, muutenkin kun remontoidessa: D Mä oon opiskelija, kylpylälahjakortti sopis tähän budjettiin paremmin kuin hyvin!

Sain vasta opinnot kovan loppu-pusertamisen jälkeen päätökseen ja olen sen jälkeen ollut lähes koko ajan töissä. Olen tietysti iloinen ja onnekas, että olen saanut töitä, mutta ehkä jollain tasolla olisin myös kaivannu jonkinlaista hengähdystaukoa hetkeksi.

Töiden vuoksi olen myös joutunut olemaan paljon erossa avomiehestä, joten yhteinen aika olisi kullanarvoista. He ostivat juuri oman kodin ja täähän olis loistava tuparilahja ja he ovat varmasti kaiken hässäkän keskellä vailla kunnon minilomaa ihan kahden kesken. Sisko on niin tärkee mulle että mielummin annan mahdollisuuden hänelle kuin lähden itse. Juuri nyt kaipaisin pientä irtiottoa arjesta, koska tällä hetkellä on niin paljon kaikkia koulujuttuja, joita stressaan päivittäin!

Pieni loma arjen keskellä kyllä helpottaisi stressiä kummasti. Töitä ollaan painettu lokakuun alusta asti, maanantaista sunnuntaihin ja vapaapäivä ollut viimeksi Jouluna.. Loma häämöttää vast kesäkuun alussa, kun työt ollaan saatu tehtyä.. Siispä miniloma olisi niin tarpeeseen! Lisäks en oo koskaan ollu kylpylässä ja rakastan hotelleja! Eli olen opiskellut ulkomailla muutaman vuoden ja nyt näyttäisi siltä että tämän vuoden aikana palaan Suomeen ja pääsen vihdoin luopumaan tästä matkalaukkuelämästä ja pääsen poikaystävän kanssa saman katon alle.

En vois olla enemmän innoissani! Ois ihan mahtavaa päästä viettämään ihan vain yhteistä aikaa tollaselle minilomalle, sitä aikaa ei ole nimittäin viime aikoina ollut kauhean paljoa. Ajankohta ei olisi voinut olla huonompi, koska olin juuri aloittamassa uudet hallitushommat ja muutenkin ihan hukassa. Nyt rupeaa onneksi tämäkin rumba olemaan ohitse, just sain luvan tuoda tekstiilit takaisin kotiini ja aurinkokin näyttäytyy pilvien takaa — mutta kyllä pieni miniloma tekisi aika hyvää kuukauden-mittaisen itkufestivaalin jälkeen.

Mä olisin tai me olisimme poikaystävän kanssa juuri tällaisen miniloman tarpeessa. Muutettiin Tammikuussa yhteen, mulla alkoi koulu, poikaystävällä vuorotyö, joten usein meidän yhteinen aika on sitä, kun poikaystävä tulee aamulla töistä ja mä herään samoihin aikoihin..

Keretään muutamat lauseet vaihtaa kunnes poikaystävä käy nukkumaan ja mä suuntaan kouluun. Onneksi tätä ei ihan joka päivä tapahdu, mutta pahimmillaan useampi päivä putkeen: D ei niin kivaa!

Tarvittaisiin siis joku pieni irtiotto arjesta. En oikeastaan koskaan osallistu näihin arvontoihin, mutta nytpä kerrankin ajattelin kokeilla! Hemmottelu nimittäin tulisi todella tarpeeseen, niin minulle kuin meidän parisuhteellekin… Toista ihmistä on välillä vain niin vaikea saada piristymään, varsinkin jos toinen on masentunut.

Totta puhuakseni saisipa se itseänikin stempattua! Seuraavan vuoden aikana ei taas hirveästi rentoudutakkaan: Syksyltä oli vain yksi tentti, 30 opintopistettä, sopivasti tammikuun puolessa välissä, eli joululomaa ei tullut vietettyä.. Eilen sain tulokset takaisin ja suureksi yllätyksekseni sain parhaan arvosanan, joten koen todellanikin miniloman ansainneeni kaiken puurtamisen jälkeen: Lapsuudenystäväni tytär on vakavasti sairas, eikä tule selviämään vuoden ikäiseksi. Hän jos joku ansaitsee pienen hemmottelun, kun jaksaa pyörittää arkea toiselle pienelle lapselleen täysipainoisesti.

Aivan mieletön ja rakastettava ihminen on ehkä saattanut tässä kaikessa unohtaa itsensä ja oman hyvinvointinsa.

Vuorokautta kauempaa hän ei voi tai pystykkään miehensä kanssa olemaan pois kotoa, mutta tuo olisi juuri täydellinen! Valoisa aika kasvaa, mutta pää ei pysy siinä mukana, kun dediksiä pukkaa ja elämän pyörteiden suunnanmuutos mietityttää. Irtiotto arjesta, pääkopan tyhjennys ja rauhalla lataus sekä ihan vain kaupungista poistuminen on ajatuksissa, käytännön sysäystä vain odottaen.

Ja tässäpä oiva tilaisuus. Olisin miniloman tarpeessa, koska on viimeinen kouluvuosi meneillään, opparin kirjoittaminen päällä ja samoin stressi! Olisi ihanaa vaihtaa maisemaa poikaystävän kanssa edes yhdeksi yöksi, kun kirjoitusurakka on saatu päätökseen. Kiitos ihanan inspiroivasta blogista! Ennen tätä oisi kiva päästä pikku lomalle, valmistautumaan henkisesti. Alkais olla kyllä loman tarpeessa: Paikkahan on pieni muutoinkin mutta anyway.

Tykkäsin kovasti, mutta hintatasosta olen kyllä kanssasi aivan täysin eri mieltä. Vietimme loppu ajan lomastamme Espanjan puolella ja kaikilta osin hintataso oli Espanjassa aivan täysin eri luokkaa.

S Europa point on Euroopan eteläisin kohta ja sieltä näkee Afrikkaan asti: Joululoman jälkeen raskas periodi koulussa ja paljon hommaa. Siihen lisäksi autoon tuli joku aika sitten iso remontti, joten lomamatkaan varatut rahat hujahti siihen.

Valmistun keväällä AMK mutta tällä hetkellä on menossa kolmen kuukauden harjoittelu ma-pe , jonka lisäksi teen välillä keikkaa palkkatöissä iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi ohessa kirjoittelen opparia, yritän huolehtia hyvinvoinnistani ja antaa aikaa parisuhteelle..

Onneksi tosin tämä vaihe elämästä on väliaikaista! Jo pidemmän aikaa on ollut siskon kanssa suunnitteilla yhteinen reissu, mutta aikataulut ei ikinä natsaa yhteen… Siskosta tuli yrittäjä ja itse olen niin kiinni kouluhommissa ettei yhteiselle matkalle löydy ajankohtaa. En ole nähnyt siskoa pitkään aikaan, joten tällänen miniloma vois olla helpommin toteutettavissa kuin ulkomaanmatka. Kylpyläloma vois tehdä meille molemmille hyvää ja mikä parasta, samalla saisin viettää laatuaikaa siskon kanssa: Rankalle ja stressaavalle, oikein mielläni ottaisin vastaan pienen miniloman: Kuola valuu kun luen tätä postausta, meidän on pitänyt poikaystävän kanssa lähteä ikuisuus matkalle mutta aina on jomman kumman työt, opiskelut ja toi joku muu ollut esteenä eikä olla päästy toteuttamaan sitä!

Miniloma olisi täydellinen helpotus matkakuumeeseen: Asun itsekin ulkomailla ja läheisten kanssa vietettävä aika on siis usein aika pientä. Minä olisin miniloman tarpeessa koska haluaisin niiiiin viettää oman mamani kanssa laatuaikaa tyttöjen kesken ja mikä siihen soveltuisikaan parhaiten kun kylpylä, myöhäinen aamiainen ja vain oleilu maman kanssa! Tämä olisi varmasti mieluinen yllätys hänelle! Lisäksi hänellä on syntymäpäivä muutaman viikon päästä, joten tämä voisi toimia osana lahjaa: Tarvitsisin irtiottoa arjesta, jonkun mukavan ystävän kanssa.

Alotin ite just opiskelemaan Helsingissä ja arki on aikamoista hullun myllyä. Pieni irtiotto arjesta tulis todellakin tarpeeseen: Eikä ollenkaa haittais jos saisin viettää aikaa rauhassa rentoutuen poikaystävän kanssa, ois aika luksusta!

Poikaystävän kanssa oltais todellakin miniloman tarpeessa, koska varsinaista kunnon yhteistä lomaa ei olla vielä päästy viettämään. Molemmilla alkaa syksyllä opiskelut, joten pieni irtiotti arjesta ennen opiskeluita olisi paikallaan.

Mä olisin tollasen miniloman tarpeessa koska olen tällä hetkellä kotiäitinä 2 v lastani hoitaen, raskaana ja tukiverkosto asuu ihan muualla kuin täällä!

Olisi mahtava ennen kesän rutistusta päästä rentoutumaan kylpylään: Emme ole miehen kans viettäneet viimeisin vuoden aikana kuin 1viikonlopun aikaa kahdestaan. Pienten lasten vanhemmilla on aika niin kortilla että miniloma olisi parasta parisuhdeterapiaa tänne suunnalle. Miniloma Naantalin kylpylässä olisi täydellinen irtiotto arjesta, kun pääsisi rentoutumaan, nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta, sekä tietystä kylpylän tarjoamista hoidoista.

Vaihtohaku menee kohta umpeen, ja haluaisin tietää, suuntaako tämän neidin nokka ensi kevääksi kohti Itävaltaa vai ei. Kylpyläyö auttaisi stressiin kummasti, ja Naantali-visiitille löytyisi varmasti jopa aikaa, kun asun Turussa. Miniloman tarpeessa olisin muun muassa siksi, että hyperaktiivisen ja suuren ainejärjestön neljätoista henkisen hallituksen puheenjohtajana stressitasot nousevat usein hyvin korkealle.

Siihen päälle vielä luennot ja tentit. Laatuaikaa poikaystävänkin kanssa pitäisi joskus löytää. Elämä on aikamoista aikatauluttamista, miniloma olisi ihanaa vaihtelua siihen! Toisaalta elämän vastoinkäymisten kautta olen oppinut tuntemaan itseni paremmin ja minusta on tullut vielä enemmän periksiantamaton luonne, kuin olen koskaan ollut.

Se tunne kun annat itsestäsi aivan kaiken ja sekään ei riitä. Kun elämässä tulee useita kertoja turpaan tulee mieleen kannattaako enää edes yrittää, mutta ei auta jäädä tuleen makaamaan.

Unelmat on niitä, jotka vaikeina hetkinä puskevat eteenpäin ja auttavat jaksamaan. Ihmissuhteet ovat menneet päin persettä ja opiskelut ja koulusta valmistuminen ovat vieneet viimeisetkin voimat, onneeksi on välillä niitä parempiakin päiviä. Sen olen viimeisen vuoden aikana oppinut, että turhaa ei kannata stressata ja elämän pienistä asioista pitää nauttia.

Tämä blogi on ollut minulle pakopaikka arjesta. Olen kasvanut aikuiseksi tätä lukiessa. Mungolife on opettanut minulle, että melkeimpä mikä tahansa on mahdollista kun jaksaa vain yrittää. Olisin miniloman tarpeessa, koska tällä hetkellä teen kokoaikatyötä, joka on henkisesti todella rankkaa, palkka on todella alhainen, enkä edes pidä kyseisestä työstä.

Mutta pakko jaksaa raataa, jotta saan rahaa kerättyä syksyä ja opiskeluja varten, enkä todellakaan halua työttömäksi. Sain juuri valmiiksi pro gradu työn, ja kova töitten ettiminen. Ei oo mitään helpointa hommaa tällä omalla humanistitutkinnolla, mutta periksi ei anneta!

Edellisen kerran päästiin miehen kanssa lomailemaan yhdessä elokuussa , joten pieni irtiotto ois enemmän kuin tarpeen. Juuri hankittu autokin tuntuu syövän aina ne lomarahat, joten tästä saisi edes hieman avustusta kahdenkeskisen ajan järjestämiseen.

Loma olisi enemmän kuin tarpeen! Silti vielä muakin enemmän sen ansaitsisi ihana siskoni, joka odottaa esikoislastaan, mun tulevaa siskonpoikaa siis! Olisi ihana viedä sisko Naantaliin rentoutumaan: Minun ja poikaystäväni kaksivuotisvuosipäivä lähestyy, emmekä molempien kiireisien elämäntilanteiden vuoksi ole ehtineet suunnittelemaan mitään erikoista.

Edelliset vuosi- ja merkkipäivätkin ovat jääneet vähemmälle huomiolle armeijan ja koulun vuoksi. Olisikin ihanaa karata arjesta hetkeksi: Oon ollu 8kk Australiassa asustelemassa ja oon palaamassa kotiin maaliskuun alussa: Mikä siitä kotiin paluusta tekee ihanan, on se että siellä odottaa edelleen eräs kiva joka sinne jäi viime kesänä..

Kiitos Anna tästä postauksesta: Ensi syksynä menen käymään siellä, harmi vain, että kaikki ystävät ovat kadonneet vuosien varrella. Lähtisin minilomalle toukokuussa, kun palaan Suomeen. Mukaan pääsis poikaystävä, joka on jaksanut kärsivällisesti katsella, kun neiti poukkoilee työ-, harjoittelu- ja opiskelupaikkojen perässä ulkomailla ja muuttaa viidettä kertaa vuoden sisään.

Pienen reissun jälkeen jaksais taas odottaa syksyä, jolloin päästään viimeinkin saman katon alle ihan pysyvästi. D enkä ole koskaan Naantalissa ollut. Koko alkuvuosi painettu duunia niin paljo että miehen kanssa yhteinen aika ollut kortilla ja kun Turussa asutaan niin Naantaliin ehtisi päiväksi rentoutumaankin. Enkä ole ikinä käynyt kyseisessä paikassa aulaa pidemmällä! Naantalin Kylpylä olisi kaikenlisäksi mahtava paikka mennä viettämään vaikka pikkuloma oman äidin kanssa äitienpäivänä: Tästä syystä maaliskuun lopussa alkaa vielä haku oikikseen, jota ennen olis ihanaa saada rentoutua oikein kunnolla ennen sitä jäätävää parin kuukauden puristusta!

D niissä oon käyny niin monta kertaa et en pysy enää laskuissa: D oon aina pienestä pitäen ku ollaa käyty Espanjassa ni joka kerta halunnu mennä Gibraltarin tippukiviluoliin: Kiireisten työkuvioiden keskellä rentouttava kylpyläloma olisi enemmän kuin ihanaa, joten mukana arvonnassa!

Olen niin loman tarpeessa, käyn toista vuotta lukiota ja samalla töissä. Vapaa-aika jää tosi vähälle.. Sen takia ansaitisin mielestäni nyt vaihteeksi vähä rentoutumista kun koulukin vie opinnäytettyön merkeissä hirveesti energiaaa. Hermo on saattanut olla paikoitellen tiukalla, joten voisi vähän hyvitellä avomiestä. Ja lisäksi sen gradun pitäisi olla hyvä, joka tarkoittaa satoja ja satoja tunteja tietokoneen ääressä.. Eli pieni breikki kelpaisi ;.

Itse ehdottomasti olisin pienen irtioton tarpeessa: Joten stressaaminen toimeentulosta ja pärjäämisestä voi viimein olla ohi ja olo on huojentunut! Tosin epäitsekkäästi, nimittäin lahjoittaisin kylpyläloman vanhemmilleni! Vanhempani ovat tehneet ihan hurjasti minun ja siskoni eteen, ja yhä edelleen huolehtivat meistä jo aikuisista lapsista. Olisi siis ihana vastavuoroisesti yllättää heidät pienellä hemmottelureissulla. Yhteistä aikaa ei tahdo löytyä avomiehen kanssa kun iltatöitä ja koulua pitää molempien käydä: Rankka kaksi vuotta ollut ja vielä 4 kuukautta saa pakertaa.

Kaiken lisäksi aion pudottaa 4 kuukauden aikana reilua ylipainoani mahdollisimman paljon, ainakin 20 kiloa ja hakea todistukseni uudessa lookissa: Syksy ja talvi ollut yhtä kiirettä vaan.

Oon ollu kahdessa eri työpaikassa ja aloittanut opiskelut, joten pieni hengähdys tulisi tsrpeeseen.

Ketipinor unilääkkeenä ass smoothie -

Nyt vihdoin on siis lukio käytynä! Juuri nyt kaipaisin pientä irtiottoa arjesta, koska tällä hetkellä on niin paljon kaikkia koulujuttuja, joita stressaan päivittäin! Minä punkero olin ainakin takaisin töissä jo viikon päästä polvitähystyksestä. Ja hidas aineenvaihdunta on nykyäänkin hyödyksi sellaisilla alueilla, joilla on nälänhätää. Ja pahempia itsekurittomuuksia ja luonteenheikkouksia on mielestäni jatkuva alkoholin käyttö. Kalliimmiksi yhteiskunnalle tulevat terveet luikut, jotka elävät sata vuotta, siitä 35 tai enemmän eläkkeellä. Meille tuli vähän perheenlisäystä, joten kahdenkeskinen aika olisi tervetullutta: Ansaitsen miniloman monen kuukauden sairastelun jälkeen, elämä alkaa vihdoin voittaa: Saisin poikaystävän hetkeksi irti työjutuista ja huomion kokonaan itselleni: Ja sitten kun pyöräilijä kaataa muorin pysyvästi vammautuneeksi, hän nopeasti suhauttaa pyörällään horisonttiin. Voimme syödä yhden roskaruoka-annoksen kcaljonka pitäisi riittää kolmeksi vuorokaudeksi, mutta jo tunnin päästä on nälkä.

Hän on hyvin väsynyt usein ja olisi aivan ihana päästä hänen kanssaan rentoutumaan ja nauttimaan kahdenkeskisestä ajasta, ilman huolta. D olisi ihanaa päästää Naantaliin kylpemään ja käymään Muumimaailmassa mieheni kanssa ikää 25 v kun mieheni täyttää keväällä Olisi ihana hemmotella rakasta miestäni: Ja jos toi on kerta vuoden voimassa, niin ehtis sen kyllä täältä useamman sadan kilsan päästäkin hyödyntämään.

Vaikka, jos mä ton voitan, niin tekis mieli mennä heti… Mut toisaalta, oon käyny vaan kerran aikasemmin Naantalissa joskus 10 vuotta sitten ja jo sillon lapsena ihastuin paikkaan ihan täysin! Kaunis, lämmin ja aurinkoinen kesäpäivä — se saattoi toki edesauttaa asiaa!: Joten ehkä malttaisin sittenkin odotella kesään asti…. Näitten lisäks pitäis alkaa ettiä oman alan töitä yhessä haastattelussa jo kävin muttei onnistanu.

Joten alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että alan olla loman tarpeessa. Miniloma olisi hyvä kevään yo-kirjoitusten jälkeiselle nollaukselle poikaystävän kanssa: Tuollanen on ois napakymppi sellaselle, koska se on Suomen sisällä niin jaksaisi mennä! Miniloma olisi todella toivottu irtiotto arjesta minulle ja avomiehelleni.

Opiskelen ja käyn töissä kellon ympäri ja mieheni käy yötöissä lähes viikon jokaisena yönä joten yhteinen aika on valitettavasti kortilla, vaikka pienillä toisen muistamisilla kuten toiselle eväiden tekemisellä ja pienillä rakkaus-viesteillä pidämmekin parisuhteen sähköä yllä.

Pian tuleva vuosipäivä olisikin täydellinen aika lähteä minilomalle kylpylään nauttimaan toistemme seurasta! Olisin todella miniloman tarpeessa! Viime vuoden lopulla haaveilin lomareissusta mut sairastelun takia en voinut lähteä. En ole vuosiin ollut juuri missään. Nyt oon menossa operaatioon ja jos selviin siitä hengissä niin olis mahtava palkita itsensä pikku reissulla: Mulle sopeis just parhaiten tällainen kotimaan reissu.

Upeita kuvia muuten tässä postauksessa! Erityisesti kuvat tuolta kalkkikiviluolasta. Miniloma ois enemmän kuin paikallaan: Mä kaipaan minilomaa sooooo bad! Tollanen edes päivän löhö get-away vois tehdä terää: Gibraltar on ollut mun haavelistalla jo pitkään, ja nyt haluan sinne entistä enemmän, kiitos vaan: Nykyinen asunto lähtee alta 1.

Onneksi te löysitte asunnon Helsingistä niin helposti: Lisäksi poikaystävä ei ole koskaan käynyt Suomessa, eikä suostu talvella sinne menemään, mutta jos voittaisin tämän, niin pakottaisin sen tulemaan katsomaan kaunista talvista Naantalia: Tuollainen miniloma olisi varmasti ihanan virkistävä ja sen saisi aikatauluihinkin sovitettua: Nyt alkaa olla tosin pahin takana! Jos Naantalin kylpylässä päästäisiin kuitenkin hieman rentoutumaan häämatkan sijasta. Mies pyrkii auttamaan minkä töiltä ja opiskelulta ehtii.

Pieni breikki olisi kaivattu ja tulisi tarpeeseen. Harvassa ovat yhteiset vapaahetket saati vapaapäivät. Lomaa on vaikea suunnitella, kun työvuoroista ei aina tiedä.

Meillä oli myös viime kuun puolella vuosipäivä 9vuotta! Illallisella käytiin, mutta ajoissa piti tulla takaisin kun seuraavana aamu taas toisella aamuvuoro 7. Tuollainen mukava, lyhyt irtiotto olisi siis todella tervetullut: Päivät ovat menneet sitä paahtaessa viime aikoina. Miehen kanssa on myös vuotispäivä tulossa, joten olisi mukava yllättää hänet lomalla. Samalla se motivoisi vielä rutistamaan viimeisetkin voimat kouluhommiin: D sormet ristiin siis!

Kauniita kuvia olit ottanut reissustanne: Naantalin auringon alla ei ole tullut käytyä vaikka haluaisin kovasti! Menimme viime syksynä myös naimisiin, emmekä päässeet oikein juhlistamaan sitä. Tänä keväänä, hirveän koulutyösuman jälkeen, olisi ihanaa päästä rentoutumaan täysin. Lisäksi minulla on jo mielessä ystävä, jolle kylpyläreissu olisi täydellinen yllätys. Hän on juuri muutama viikko sitten valmistunut kolmanteen ammattiinsa ja ikää 24 vuotta! Musta olis mieletöntä päästä ottaan tollanen rento hetki yhessä, saada sisko unwindaamaan kunnolla ja ihan vaan nauttia ja olla.

Me aika harvoin päästään tekeen kaksin mitään, etenkin nyt kun mää asun eri maassa tällä hetkellä, ja me ollaan isosiskon kanssa molemmat yleensä niitä, jotka aina tekee asioita muiden hyväks, mutta harvemmin itelleen, niin tekis varmasti hyvää meille molemmille tällänen breikki kaikesta: Mä olisin miniloman tarpeessa heti yliopiston pääsykokeiden jälkeen kesällä. Tällä hetkellä luen samaa aikaa ylppäreihin ja kauppiksen pääsykokeisiin joten stressitasot on korkeella ja vielä monta kuukautta tätä on eessä.

Onneks aiheet on sentään kiinnostavia. Miniloma kuitenkin tsemppaisi jaksamaan pitkän kevään ajan. Edessä olevien kirjotusten lisäksi yksi hankala henkilö menneisyydestäni on palannut kummittelemaan. Olisi ihanaa unohtaa pariksi päiväksi kaikki ja rentoutua kylpylässä poikaystävän kanssa. Mukana arvonnassa siis ollaan! Ajattelin kuitenkin ekana heti äitiäni, jolle reissu varmasti tekis hyvää.

Sekä tietenkin samalla thesiksen eli opinnäytetyön kirjoituksen, ettei elämä olis liian lepsua. Voin olla hyvinkin nopeasti miniloman tarpeessa. Opiskelijabudjetilla ei ole oikein mahiksia!

Just syksyllä poikaystävä vei synttärilahjaksi tonne kylpylään, ja olis kiva päästä takaisin sinne poreisiin makaamaan. Ja loman tarpeessa ollaan, täällä ainaki! Ihana ois kerranki päästä miehen kanssa kahestaan jonnekin viettämään luksusaikaa! Tuolla olis kiva käydä itelläki. Tuo kylpylä vuorokausi kuulostais niin hyvältä. En oo pitänyt lomia kohta viiteen vuoteen ja tuo ois täydellinen tapa irtautua arjesta, vaikka sitten vaan päiväksi: Itse pakerran päivät pitkät opinnäytetyötä ja avomies joutuu stressaamaan töistään konkurssin partaalla olevassa yrityksessä.

Pieni hetki irti arjesta ja stressistä tekisi hyvää! Kolmen lukiovuoden jälkeen olisikin kiva saada pieni palkinto ja kylpyläloma sopii siihen tarkoitukseen oikein hyvin.

Hän on nyt armeijassa, ja olisi ihana viedä hänet joku viikonloppu tai palveluksen loppuessa rentoutumaan. Päällä oleva pääsykoerumba ei hänen oloaan kevennä.. Olisi kyllä aivan ihana opiskelijana tarjota tällanen loma rakkaalle.. Odotan ensimmäistä vauvaa ja jäin juuri sairaslomalle kipeiden lonkkien takia, olisi ihana päästä pikaiselle lemmenlomalle vielä ennen vauvan syntymää: Väännän nimittäin juuri kandia sekä muita opintojani siihen malliin että valmistuisin keväällä.

Osallistunpa arvontaan, sillä huono työtilanteeni on aiheuttanut sen, ettei ole ollut samalla tavalla varaa lähteä oikein minnekkään omaa asuinpaikkakuntaa pidemmälle ja täältähän ei todellakaan esimerkiksi kylpylää löydy: Lisäksi emme ole miehen kanssa käyneet usean vuoden seurustelumme aikana koskaan yhdessä rentoutumislomalla, joten tulisi todellakin enemmän kuin vain tarpeeseen: Auttaisi varmasti molempia taas jaksamaan arjen haasteissa!

Vielä on edessä vaikeita asioita, kuten talon myynti, ja nyt tarvitsisin hengähdystauon ja aikaa itselleni. Mukaan ottaisin ystävättäreni, joka on ollut minulle korvaamaton tuki rankassa selviytymisprosessissa. Itsevarmuus kouluun pääsemisen suhteen hipoo pilviä ja olen jo nyt alkanut vetämään itseäni pieneen kuplaan pääsykoekirjojen tuloa ajatellen. Sanoin eit tarjotellu työpaikalle upeassa firmassa, eit ystävieni kutsuun tulla tervehtimään heitä vähäisellä lomallani, irtisanouduin eräästä paskafirmasta ja en ole edes kuvitellut alkavani deittailemaan nyt ketään.

Hullua, mutta mitä sitä ei omien unelmien ja tavoitteiden eteen tekisi. Pieni rentoutumishetki tekisi siis terää todellakin ennen itse THE koitoksen alkua ja Naantali on minulle toistaiseksi tuntematon paikka, joten olisin enemmän kuin vähän kiitollinen pienestä irtiotosta: D Mutta itselle vuorokauden rentoutuminen täyspäiväisenä kolmivuorotyön tekijänä ja siin rinnal täysipainoisena opiskelija, voisi tehdä ihmeitä…. Muutenkin henkeä salpaavat maisemat.

Tällä hetkellä tuntuu olevan todella loman tarpeessa, flunssassa on tullut oltua jo viikko jos toinenkin ja sänky muurautunut selkään. Vauva on valvottanut nyt 4 kk ja parisuhdeaikaa ei ole ollut. Suoritin juuri 4vko työharjoittelun ja siihen päälle yleensä lauantaiduunit joten kuuspäivästä työviikkoa on tehty ja päälle tollanen reilu 2v uhmis, joten tekemistä on riittänyt ja nyt ois ihanaa päästä rentoutumaan ja laittaa aivot narikkaan. Miniloma tulisi enemmän kuin tarpeeseen, jotta päästäisiin viettämään vähän kahden keskistä aikaa kaiken stressin keskellä.

Näin opiskelijabudjetilla kun matkustaminen käy vähän liikaa kukkaron päälle. Joskus totaalirentoutuminen ei vaadi mitään viikkojen lomaputkea, vaan just tällainen lyhyt irtiotto sopisi itselleni enemmän kuin täydellisesti tässä tilanteessa: En edes osaa kuvitella miten rankkaa hänellä on ollut, eikä nk. Tahtoisin siis viedä äidin minilomalle ja hän jos kuka olisi sen ansainnut! Helpotusta siihen toisi toki tämä lahjakortti: Miniloma kylpylään tekisi kyllä niin hyvää nyt tässä keväällä kirjoitusten loputtua kun tää abivuosi on ollut melko stressaavaa, varsinkin kun mulle ei kelpaa mikää muu kun L!

Itselläni on kandityön palautus toukokuun alkuun mennessä jonka takia vietän paljon aikaa opiskelupaikkakunnallani, kaukana poikaystävästä. Poikaystävä taas on kärsinyt jo jonkin aikaa työttömyydestä ammattitaidosta ja lukuisista työhakemuksista huolimatta.

Koko neljän vuoden seurustelumme aikana emme ole lomailleet yhdessä missään muualla kuin mökillä: D suurin tekijä tähän on raha, jota meiltä kummaltakaan ei löydy d; pieni luksus arkeen olisi kiva tän kaiken keskellä, koska yhteistä lomaa ei ole näkyvissä tämän vuoden puolella muuten!

Ehkä pieni rentoutuminen auttaisi jaksamaan kesän alkuun saakka! Ja jos sinne sais houkuteltua vielä mieluisaa seuraa… ;. Mä olisin miniloman tarpeessa, koska oon opiskellu niin ahkerasti viimeaikoina ja irtiotto arkeen ei muutenkaan olisi ollenkaan pahitteeksi. Olisihan sitä pienen loman tarpeessa itse kukin. Rahatilanne on ollut sen verran huono syksystä asti ettei matkustelulle tai millekään muulle ylimääräiselle ole yksinkertaisesti ollut varaa, joten pieni pyörähdys, vaikkakin sitten kotimaan puolella, tekisi hyvää.

Keväällä työpaikassani alkaa sesonki, joten töitä on tehtävä myös koulun jälkeen, jotta saan kesätöitä kyseisestä firmasta. Miniloma olis siis aika ihana: Miniloman tarpeessa, minäkö mukaan? Takana elämäni rankin puoli vuotta, sillä abiturienttina oleminen toisella puolella Eurooppaa ei ole ihan se helpoin juttu. Toukokuussa koittavat kirjoitukset, eli ne tähän astisen elämän tärkeimmät kokeet, ja siihen asti pitäisi jaksaa painaa täysillä.

Voin kuvitella, että kesäkuussa kun on pääsykokeet käyty kirjoittamassa, voisi todellakin olla loman paikka. Nimimerkillä alan jo mummoilemaan, en edes muista milloin olisin viimeksi käynyt ulkona viihteellä, kun kaikki viikonloput menee yhdeksältä nukkumaan, että seuravaana päivänä jaksaisi taas paahtaa joko normi koulukirjojen tai pääsykoekirjojen kanssa…: Se toisi myös mukavaa vaihtelua ainaiseen harmaaseen arkeen. Menimme naimisiin viime heinäkuussa 6v.

Yhteistä aikaa todellakin kaipaamme, koska syksyn mieheni opiskeli Belgiassa ja minä olin Suomessa. Lisäksi 3 viikkoa häiden jälkeen sairastuin ja jouduin sairaalaan. Siinäpä nopea lasku todellisuuteen häiden jälkeisestä pilvilinnasta… Sairaus uusi lokakuussa ja syksy ja talvi on ollut meille molemmille todella stressaavaa ja rankkaa aikaa sairastuminen, 4kk erossaolo, ikävä ja epätietoisuus mikä on myös koetellut parisuhdettamme.

Mieheni palasi Suomeen hieman ennen joulua, mutta nyt meillä ei olekaan varaa häämatkaan, sillä sairaalareissuihin on mennyt niin paljon rahaa syksyllä ja mieheni on ollut työttömänä joulukuusta lähtien nyt onneksi pääsemässä töihin. No, kuitenkin, toivon kovasti, että onni suosii meitä, sillä olisi ihana päästä rentoutumaan mieheni kanssa ja osoittaa hänelle jotenkin erikoisemmin kiitosta kaikesta tuesta mitä hän on jaksanut minulle antaa, vaikka helppoa tämä ei ole ollut hänellekään.

Hän on todellakin kallioni ja ankkurini. Tosin voi olla että itse menisin mieluumin bussilla malagasta sillä jäätävän lentopelon takia tuonne kentälle laskeutuminen vois olla aika hermoja raastavaa: D Musta tuntuu aina hölmölle kertoa näihin miksi on jonkun tarpeessa, sillä vaikka loman tarpeessa on tulee aina mieleen joku joka on varmasti vielä nemmän ressaantuneempi ja loman tarpeessa… Mutta ehkä kaikki on kuitenkin suhteellista, itselläni on tällä hetkellä menossa avoimen yliopiston puolella perusoppinnot, sen lisäksi opiskelin amk täyspäiväisesti, tosin vielä avoimen puolelta, sekä teen koko aikaisesti töitä, koska avoimen opiskelijana en saa mitään tukia, amk on monimuotolinja joten konkreettisesti koulua vain yks viikko kuussa, muuten n.

Jonkun mielestä ehkä helpponakki mutta mulla on kyllä aika hermoja raastavaa varsinkin kun pitäisi kouluun päästä vielä: D minibreikki kylpylässä tekisi kyllä siis hyvää: Syitä, miksi juuri me oltaisiin eniten loman tarpeessa, on monia: Tämän lisäksi ollaan syksyillat puuhasteltu yhteisen asunnon ostoa ja hoidettu asuntokaupat myynnit ja ostot ja nyt järkkäillään keväthäitä. Siksi me tarvittaisiin minibreikki — jos ei Gibraltarilla, niin Naantalin kylpylässä ; — että saataisiin vaan huilata yksi viikonloppu kahdestaan ja unohtaa arjen huolet ja olla järjestelemättä ja huolehtimatta mistään.

Siis ihan vaan olla ja nauttia. D Tällä hetkellä on menossa 17 päivän työputki, sitten saattaa olla yksi vapaapäivä. Muutin toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja jouduimme poikaystäväni kanssa muuttamaan erillemme, yhteinen aika on ollut kortilla ja opiskelijabudjetilla ei paljon reissailla.

Opiskelijabudjetilla ei ihan hirveesti reissata — edes kotimaassa. Kaipaan kauas jääneitä ystäviä, eikä pimeä ja epämääräiset kelit varsinaisesti ole helpottaneet tilannetta. Vapaa-aikaa tekee mieli viettää lähinnä kodin suojissa. Olen kuitenkin päättänyt reipastua ja kokeilla uusia juttuja.

Ehkä hotellivisiitti toisi mukavan breikin paikallaan junnaaviin ajatuksiin ja kääntäisi katseen kohti kevättä ja uutta elämää. On tullut tehtyä aika paljon töitä syksystä tähän päivään pitämättä yhtään lomaa, jos ei huimaa kolmen päivän joululomaa lasketa: Olisi ihana saada viettää edes yksi vkonloppu yhdessä rentoutuen.

Poikaystävä jätti just opinnäytetyön arvioitavaks ja valmistuminen häämöttää maaliskuun lopussa. Ite pitäs kans saaha opinnäytetyö viel kevään aikana puserrettua. Joten miniloma ois poikaystävälle palkinto valmistumisesta ja itelle tsemppii enne viimestä rutistusta: Nyt olen toistaiseksi työtön, rahaa ei juuri nyt ole matkustamiseen ja se raastaa mieltä aika kovaa ja siksi olisi ihanaa päästä vähän tuulettamaan tätä päätä: Minilomaa kaipaisin koska ollaa tuoreen poikaystävän kanssa etäsuhteessa ja yhteinen aika ei todellakaan ole itsestäänselvyys..

Tää tulis meille siis yhteisen ajan lisäämiseksi: Naantalin tutkailu on toistaiseksi rajoittunut Muumimaailmaan, joten olisi mahtava päästä tutustumaan kahden mieheni kanssa kesäiseen Naantaliin. P Miniloma piristäisi kyllä kummasti tätä raskaana olevan arkea: D Pieni miniloma palkintona pitkästä tutkinnon parissa raadannasta olisi siis oikein paikallaan.

Saattaa olla, että loppukeväästä on energiat aika vähissä ja pieni loma tulee olemaan ihan tarpeeseen. Eli ollaan ehdottomasti arvonnassa mukana! Oon iteki käyny Gibraltarilla ja tuolla apinavuorella joskus neljävuotiaana vanhempien kanssa, paljoo muuta en muista ku just ne karvakorvat.

Sanoisin että olen god damn kylpyläloman tarpeessa vilkkaan koulurupeaman jäljiltä. Onnea teille uuteen yhteiseen kotiin! Lähiaikoina oon ollu niin paljon sairaslomalla joka ei ihan lomalta edes tunnu että olis aika ihanaa päästä oikeelle lomalle nytkun oon taas elävienkirjoissa hetken ainaki! Kiva kun on näitä arvontojakin välillä! Miniloman tarpeessa 10kk pojan vanhemmat.

Kerran käyty treffeillä kaksisteen pojan syntymän jälkeen…. Myös miniloma kelpaisi rankan alkuvuoden jälkeen, kun kesään tuntuu vielä olevan ikuisuus. Tämä tarkoittaa samalla myös sitä, että en ole nukkunut melkein vuoteen yhtäkään täyttä yötä. Olisipa ihana päästä kylpylään rentoutumaan ja nukkumaan. Rankka syksy takana ja itkuinen alku vauvan kanssa alkaa tuntua vasta näin jälkeenpäin. Miniloma Naantalissakin kyllä kelpaisi. Jos ei muuten niin siksi että parin kuukauden päästä oisin menossa naimisiin ja voisin sitä ennen tehdä rentoutusreissun ja olla ihan morsiamena ja hölvätä rauhassa hoidoissa ja kylpylän puolella.

Syitä on monen monia, mutta sanottakoon että tässä vuoden aikana on tapahtunut niin paljon kaikkea: Minilomalla saisin myös viettää hetken aikaa mieheni kanssa pois arjesta, hänkin kun on jo toistamiseen vuoden aikana lomautusuhan alla…pieni irtiotto arjesta tekisi meille molemmille hyvää ja varmasti myös suhteellemme. Kahden kuukauden työharjoittelukin olisi vielä edessä ja sitten alkaa valmistuminen olla jo lähellä. Poikaystävä myös painaa töitä ja opiskelee samaan aikaan.

Asutaan vielä eri paikkakunnilla, joten yhteisellä minilomalla voitais palkita itsemme kunhan tää kaikki on ohi. D haastettahan tämä on, mutta siitä selviää! Pieni pako arjesta tekis terää, sais uutta intoa jatkaa kohti unelmia. Erossaolon jälkeen olisi ihanaa viettää lemmenloma ja pako arjesta Naantalissa. Tällänen minilomahan olis ihan sopiva meille, ja täys kielto firmasta puhumiseen.! Miniloman tarpeessa olisin, koska kahden vastuullisen työpaikan ja arjen pyörittäminen on vienyt tästä naisesta pikkuhiljaa mehut.

D Tätä elämänmuutosta olisi kiva päästä juhlistamaan kylpylöimällä. Mukaan voisin ottaa ihanan siskoni, jonka puolitoistavuotiaita kaksostyttöjä varmaan saisin isovanhemmat lahjottua hoitamaan. Laatuaika tuon rakkaan kanssa on viime aikoina jäänyt todella vähälle.

Opiskellaan poikaystävän kanssa kummatkin ja ei opiskelukiireiden takia olla ehditty viettämään kunnon laatuaikaa kahdestaan: Tämä postaus tuli täydelliseen aikaan!

Asun välIaikaisesti Espanjassa ja olemme juurikin menossa tuonne päiväreissulle! Hauska lukea Gibraltarista, kun on ite käyny siellä. Mä olin siellä tammikuussa , mut silloin ei ollut noin hyvät kelit, kevyttoppatakissa tuli kylmä! Se oli kyllä vaan päiväreissu Espanjan loman ohessa, en tiiä sattuiko itelle vaan se yks tylsän harmaa kylmä sadepäivä.. Ihania kuvia kyllä, niin laadukkaita ja valoisia! Osallistun myös arvontaan, oon niin loman tarpeessa, kun teen opparia nyt ja vikoja amkin kursseja.

Tsemppiä sulle kans vikoihin koulujuttuihin! Vuorotöiden takia ei päästä sitä yhdessä viettämään. Tää rentoutumispäivä ois kiva toteuttaa myöhemmin. Relaamista kyllä kaipaan, sillä en ole vuosiin lomaillut viikkoa pidempään. Useaa työtä kun tekee, niin vapaa-aika jää minimiin. Tässä olis syy pyytää yhteinen vapaa viikonloppu ja nautiskella.

Olisi ihanaa ottaa irtiotto arjesta ja viettää yhteistä laatuaikaa. Työpäivät on niin puuduttavia ja pitkiä ja oon tehnyt sairaasti ylitöitä. Loma todellakin tulis tarpeeseen. Asustelen itse myös ulkomailla opiskeluiden perässä, minkä takia aikoinaan löysin blogiisi.

Kökötän tällä hetkellä kirjastossa ja pänttään statistiikan tenttiin, ennen kuin lennän Helsinkiin poikaystävän luokse lomille. Olisi ihana yllättää rakas ja hemmotella meitä molempia, kun yhteinen aika muutenkin on vähissä. A little luxus never hurt nobody ;-. Kahteen vuoteen ei oo tullu käytyä missään lomalla tai reissussa, joten ois kyllä jo aika. Siskon ottaisin mukaan, kun ei hänkään oo käynyt missään reissussa pariin vuoteen.

Päästäisiin molemmat vähän rentoutuun ja irti arjesta oikeen kunnolla! Luettuani tämän postauksen ei voi muuta kuin olla loman tarpeessa. Mun mielestä olet aivaan ihanan lämmin ihminen, todella rohkea ja määrätietoinen, ihailen näitä sun piirteitä.

Ihana kun jaksat joskus ilkeistä kommeteistä huolimatta jatkaa tätä touhua näin avoimeesti. Viime viikot ja varsinkin tuleva viikko on täynnä stressiä, tanssin nimittäin Wanhojen tanssit. Olisi siis aivan huippua viedä äiti rentoutumaan kylpylään, kaiken minun valituksieni kestämisestä!

Takana haasteellsia sijaisuuksia eri kaupungeissa vasta valmistuneena, joita ovat värittäneet pitkään jatkuneet hermokivut. Nyt hermokivut hieman helpottavat ja työkuviot alkavat vakiintumaan, vihdoinkin hieman valoa edessä: D nimimerkillä opparia yötä päivää ja siihen päälle loput kurssit!

Joten ei varmaan kummempia selittelyjä kaipaa se miks olis miniloma kohdillaan. Siksi pieni hemmotteluloma kylpylässä tulisi todella tarpeeseen ja olisi ihana arjen piristys. Kerrankin voisi jättää tenttikirjat kotiin hyvällä omallatunnolla ja keskittyä itsensä hellimiseen sekä hyvään seuraan! Opiskelijan ja 3-vuorotyöläisen yhteinen vapaa aika on aika kortilla, mutta sellaisen löytyessä pieni getaway olisi paikallaan: D Rankat työviikot ja huushollin pyörittäminen ottaa kyllä osansa, ja pienen palkan takia lomalle tulee päästyä todella harvoin, ei edes kerran vuodessa.

Olen opiskelemassa ulkomailla, ja äidin haave päästä tänne käymään murtui muuton takia. Itsellä on mahdollisuus lentää Suomeen parisen kertaa vuodessa, ja olisi täydellistä, jos pääsisin viemään äitini minilomalle jotta kumpikin meistä pääsisi irrottautumaan arjesta ja rentoutumaan. Tommonen yhden yön minireissu olis ihana! Yhdessäolo aika on tällä hetkellä kolme päivää kuukaudessa, jos sitäkään, sillä hän on kesään asti vihressä kunnes palaa kotiin. Mikä sen parempi paikka rentoutumiseen kuin kylpyläloma oman rakkaimman kanssa: Olisi myös mahtavaa mennä vietttämään poikaystävän kanssa kaksivuotispäivää ihanalle kylpylälomalle ;.

Olen loman tarpeessa, koska en ole kahteen vuoteen käynyt Viroa pidemmällä ja edessä olisi neljän kuukauden pääsykoe urakka!

Gibraltar ja varsinkin apinat hurmasivat mut ihan täysin, pakko päästä sinne joskus. Tykkään tosi paljon tosta kuvasta missä istut kielekkeellä, aivan mahtava! Välillä tuntuu toivottomalta joten pieni rentoilu työhakemus rumbassa olis aivan ihana palkinto: Itse en matkustele ollenkaan, joten on ihana aina päästä katselemaan muiden matkakuvia: Arki siis rullaa aika täysillä, ja päivät ovat pitkiä. Lomaan ei itselläni hirveästi ole varoja muuten ihan off topic: En siis halua tietää mitään palkkojasi tai muuta vastaavaa, vaan jos sulla jotain vinkkejä olisi säästämiselle, elämiselle jne.

Vaikutat siltä että hoidat ne aika mallikkaasti: Ottaisin varmaan äidin tai poikaystävän mukaan, molemmat opiskelevat ja työskentelevät myös todella kovaan tahtiin joten he molemmat olisivat yhtä paljon myös pienen breikin tarpeessa.

Kuitenkin kun täältä kotiin palautuu ja arki, koulu ja työt kutsuu, niin luulen että pieni pako arjesta on enemmän kuin paikallaan taas jossain vaiheessa. Kaukana etäsuhde olevan poikaystävän kanssa olisi mukava viettää hiukan laatuaikaa, edes se vuorokausi täysin rentoutuen. Mini loma tulisi todellakin tarpeeseen, olen viettänyt jo kuukausia gradua kirjoittaen ja vielä vaan jatkuu. Yötöiden takia on kroppa kovilla ja unirytmit mennyt täysin sekaisin. Vapaa päivät menee lepäilyyn, mutta silti olo on väsyny.

Rentoutuminen olisi siis kaivattua! Varsinkin, kun on tällainen kotihiiri, että ei vapaa-ajalla juuri mihinkään tule extempore lähdettyä. Arvonnassa voittaminen olisi todellinen potku takamukseen poistua välillä täältä maaseudulta! Meidän perheessä on ollut viimeisen vuoden aikana niin paljon niin raskaita juttuja yhden läheisen kuolema, toisen onnettomuus, kolmannen työttömyys ja monta muuta pienempää , että on melkeen ihme, että oon vielä hengissä ja ainakin melkein kaikissa sielun ja ruumiin voimissa.

D Siitä kertovat jo metriset pussit silmien alla! Mulla on hirveä loma- ja matkakuume, eikä tämmöset ihanat kuvat Gibraltarista helpottanu sitä yhtään. Kylpyläviikonloppu on ollut haaveissa jo pidemmän aikaa, viime kerrasta kun on jo muutama vuosi.

Olisi aivan ihanaa viettää miniloma poikaystävän kanssa altaassa rentoillen ja hyvin syöden, ja ennen kaikkea olla miettimättä arjen kiireitä ja stressiä. Itselläni on opintojen loppurutistus menossa ja samaan aikaan käyn kokopäiväisesti töissä, eli toisin sanoen laatuaika avomiehen kanssa on erittäin vähissä. Ainainen stressi ja ahdistus opinnoista ja ajanpuutteesta vaikuttaa ikävästi myös suhteeseemme, minkä vuoksi olisi täydellistä palkita meidät molemmat tämän rankan ja väsyttävän ajanjakson jälkeen viikonlopun mittaisella getawaylla kylpylässä: Se ei muita selittelyjä kaipaa, se ahdistaaaaa ja rentoutuminen tekis terää: Ja ei ole muuten euroopan eteläisin kohta, se sijaitsee Espanjan puolella tarifassa, siinä ihan gibraltarin länsipuolella, oli muuten hieno paikka sekin!

Pieni miniloma jossakin välissä tekisi todellakin hyvää! Ja elämä on tällä hetkellä niin kiireistä että hyvä että kämpällä kerkee pyörähtämään. Tänään kyllä aurinko vähän näyttäytyi pitkästäpitkästä aikaa. Hänen perheessään on meneillään vakava sairastapaus ja tekisi varmasti niin hyvää saada hetken hengähdys siitä kaikesta.

Ei kuitenkaan voida lähteä nyt sattuneesta syystä kovinkaan kauas eikä pidemmäksi aikaa, joten tuo olisi täydellinen! Plus jos olisin ollut liikaa pikkuapinoiden lumoissa olisin missannut arvonnan. Eli siis vastaan, että me olisimme miniloman tarpeessa, koska molemmat olemme paiskineet töitä melko paljon, saamme remontin kotona pian valmiiksi ja haluaisin hemmotella toista ja kaipaan itsekin hemmottelua.

AMK opiskelut aloitettua illat menee koneella kouluhommia naputellen ja tentteihin lukien. Kotosalla yhteistä aikaa on valitettavan vähän ja toisen kinaloon olisi mahtava päästä vain olemaan. Nyt kun yhteiset illat töiden ja koulun sumplimisessa on aika harvassa. Edellinen soppari loppu viime kuussa ja nyt yritän ettiä uusia töitä, mutta mitään ei tunnu löytyvän: No eipä kaupassa töissä oleminen joulun aikaan mitään herkkua noin muutenkaan ole niin tuollainen pommi sitten vielä siihen.

Neuvottelut päättyivät viime viikolla ja nyt vihdoinkin tuntuu, että voi hengittää vaikkakin ilmapiiri töissä jatkuu alakuloisena irtisanomisien vuoksi.. Vaikka itse sai pitää työnsä niin moni kollega joutuu lähtemään. Nyt olisikin tällainen pieni hemmottelubreikki enemmän kuin kohdallaan.

Olisi ihana päästä rentoutumaan minilomalle! Koulun, töiden ja sitovan harrastuksen vuoksi olisi ihanaa pakata kimpsut ja kampaut kasaan ja päästä viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa kahdestaan. Pienikin luksus arjen keskellä auttaa taas jaksamaan pitkään!

Anyways, kilpailussa jos voittaisin en sitä itseeni käyttäisi, vaan antaisin sen vanhemmilleni. Molemmat täyttävät tänä vuonna vuotta ja oon muuten vähän kujalla siitä mitä heille hankkis.. Kaiken lisäksi he ei kovin usein mitään kahdestaan pääse tekemään joten olisi kiva antaa heille joku tämmöinen sitten vastaavanlaisesti. Upeita kuvia jälleen kerran ja terkkuja sinne! Osallistun arvontaan, olen todellakin pienen rentouttavan loman tarpeessa!! Ollaan tehty just muutto ja vielä kamat ihan sekaisin uudessa kämpässä.

Sitku saa tän kämpän järjestykseen, niin olis ihana vaan olla ja rentoutua. Nyt tehnyt muuttoa opiskelun ohella. Eli mies on joutunut kärsimään välillä yksin muuton kanssa, kun mun on ollut pakko lukea tentteihin. Poikaystävälläni on kohta synttärit ja olen yrittänyt miettiä hänelle jotain ei-esineellistä lahjaa. Tälläinen miniloma olisi juuri täydellinen lahja, vähän luksusmaisempaa yhdessäoloa josta molemmat varmasti nauttisivat: Vähän ehkä pelottaa toi lentokenttä kyllä: Sä jos joku tiedät millaista helvettiä se muutto voi olla, joten ymmärrät varmaan fiiliksen: Olisi jo oikeus ja kohtuus siihen: D ikävä kyllä elämän tilanteet yhdessäoloajan ovat muuttuneet joten lomamatkat eivät ole olleet mahdollisia, toivottavasti onni suuntaisi kohdettaan tännekin päin!

Gibraltar on sellainen paikka, jonka olemassa olon kyllä tiedostaa, mutta jota ei ole ikinä oikein harkinnut matkakohteeksi kun ei ole ollut tietoa että millainen se on: Käytiin kerran pyörähtämässä partioreissulla, ku vierailtiin espanjalaisten partiolaisten luona! Muutin toiselta paikkakunnalta opiskelemaan ja kyseinen herra on luokaltani.

Hirmuinen tuki ja turva yksin isossa kaupungissa. Pk-seudulla ei kuiten ole halpaa opiskelijana elää eikä mahdollisuuksia ole edes minilomiin rahallisesti. Pikku loma olisi enemmän kuin paikallaan ja vielä noin ihanassa paikassa kuin Naantali. Tällä hetkellä en erityisemmin loman tarpeessa ole, mutta itseni tuntien kesällä tilanne on jo toinen.

Pääsykokeisiin lukemista jälleen kerran edessä ja työn, tavoitteellisen treenaamisen ja kaukosuhteen ylläpitämisen jälkeen vuorokauteen ei montaa ylimääräistä tuntia jää..

Kaikin puolin aivan mieletön blogi kuitenkin! Olemme mieheni kanssa olleet viimeksi lomalla kesällä, jonka jälkeen opiskelut, uudet tuulet työrintamalla ja ylityöt ovat vieneet kaikki lomamme. Yhteistä laatuaikaa tuoreena avioparina olemme pyrkineet ottamaan aina kun tilanne sallii; yö hotellissa lähikaupungeissa, mökkiviikonloppu tai edes pitkä brunssi.

Parin viikon päästä meillä on yhteistä taivalta takana 10 vuotta, olisi ihana yllättää mieheni. Työssä tapahtuvat muutokset stressaa aikalailla ja lisäksi olisi ihana tarjota miehellekin pieni pako arjesta. Tässä suunnitellaan ensi kesän häitä, on muuttoa ja liikaa töitä. Kyllä kelpaisi loikoilla viikonlopun verran hotellin muhkeissa sängyissä ja kylpylän poreissa ihan ilman ajatuksia: Tää oli tosi mielenkiintoinen postaus.

Miksikö juuri minä olisin miniloman tarpeessa? Mulle tapahtui pieni urheilutapaturma syksyllä ja polvileikkausta on tässä odoteltu ever since. Nyt vasta monen kuukauden odottelun päästä pääsen leikkaukseen ja menee vielä pitkä tovi, että pääsen tavalliseen elämäntyylini pariin.

Olen tottunut puuhaamaan ja olemaan aktiivinen, mutta kyynersauvojen ja rikkinäisen polven kanssa jotenkin on pakko olla paikoillaan. No, ainakin on aikaa panostaa opintoihin!

Lisäksi kamala matkakuume jyllää ja Gibraltrar taitaa olla niitä harvoja Euroopan kohteita, joissa meikäläinen ei vielä ole käynyt. Näistä katsellessa tajuaa kuinka kovasti jo odottaa kesää ja aurinkoa. Ansaitsen miniloman monen kuukauden sairastelun jälkeen, elämä alkaa vihdoin voittaa: Pieni breikki lapsiarjesta ei myöskään olisi pahitteeksi. Yritimme tuossa juuri toteuttaa minilomaa Tahkolla mutta tottakai tulin heti kipeäksi ja jouduttiin keskeyttämään reissu ja palaamaan kotiin yhden päivän jälkeen: Mieheni kanssa olemme viimeksi 4 vuotta sitten päässeet kahdestaan jonnekin lomalle joten olisimme todellakin sen tarpeessa.: Meillä alkaa huhtikuussa putkiremontti ja kaiken sen häsäämisen ja väliaikaisen muuton jälkeen olis kiva mennä rentoutumaan hetkeksi.

Valitettavasti kotioloissa ja normaaliarjessa se ei onnistu yhteen vuoden kiireisimpään aikaan. Voitto olisi oiva syy lähteä minilomalle Naantaliin ja saada vähän luksusta arjen keskelle. Työ- ja rakennuskiireiden keskellä en parempaa lahjaa voisi keksiä kuin totaali rentoutumisviikonloppu ihanassa Naantalissa! Opiskelen tällä hetkellä loppuopintoja amkssa ja voin sanoa, että hommaa riittää! Olisi ihanaa vaan päästä rentoutumaan: D Ei siinä, pidän työstäni erittäin paljon, mutta tälläinen miniloma pakottaisi hetkeksi relaamaan.

Minä ja poikaystäväni olisimme miniloman tarpeessa, sillä me molemmat luemme kevään tuleviin pääsykokeisiin, jonka lisäksi käyn myös töissä, joten yhteinen aika on hieman kortilla. Pieni yhteinen hemmotteluloma tekisi suhteelle hyvää ja auttaisi jaksamaan kevään urakan kanssa: Sen jälkeen elämä on ollut aivan ihanaa, mutta tietysti sisältänyt enemmän valvomista ja vähemmän matkustelua, kuin aiemmin.

Olisi siis enemmän kuin luxusta saada syödä aamupala valmiista pöydästä saatika nukkua hotellihuoneen pehmeissä lakanoissa nauttien Naantalin maisemista: Muutos elämässä on ollut hyvä, mutta täytyy myöntää että pieni miniloma poikaystävän kanssa tulis tarpeeseen. Ollaan tosiaan oltu monta vuotta kaukosuhteessa ja nyt vihdoin asutaan saman katon alla: Kenelleppä ei pieni loma maistuis ;.

Tämä voisi olla mukava yllätys huhtikuussa tulevalle 6-vuotis päivällemme: Rakastan tollasia tunnelmallisia satama-alueita… Miniloma minulle ja avokille tulisi todella tarpeeseen kaiken työ- ja opiskelukiireiden keskelle. Kauemmas ei edes ehdittäisi lähteä, mutta Naantali ois just sopivan lähellä.

Pienet lepopäivät ovat kuitenkin lukemisesta ihan paikallaan ja tälläinen yhden päivän miniloma sopisi tarkoitukseen paremmin kuin hyvin: Poikaystävän ottaisin kainaloon minäkin ja suuntaisimme yhdessä hieman rentoutumaan, sillä myös yhteinen aikamme on tänä keväänä todella vähäistä. Muutenkin meillä ollut kotona pientä tilannetta päällä viime kuukausina kun ei ehditä oikein viettää aikaa yhdessä. Nyt meillä lähestyy helmikuussa 3vpäivä poikaystävän kan ssa ja olisi ihana yllättää mies kylpylälomalla ja päästä viettämään aikaa yhdessä, sekun rakastaa niitä kun saa katttella mua bikineissä: Olisin miniloman tarpeessa, koska sekä koulu että työt aiheuttavat tällä hetkellä paljon stressiä, joten olisi mukava päästä rentoutumaan edes päivän ajaksi: Kylpyläloma kuulostaakin ihan taivaalliselta.

Molemmat opiskellaan viimistä vuotta niinkun säkin ja stressi on kyllä gradujen sun muiden hommien kanssa ollu tosi kova: Pieni irtautuminen arjesta tekee hyvää ja kun on poissa normi ympäristöstä voi toisen puoliskonkin huomioida aivan eri tavalla: Tässä viimeisen vuoden aikana on ollut huimasti vastoinkäymisiä.

Sain keskenmenon viime keväällä ja syksy meni sairastellessa.: Olen silti yrittänyt pitää mieleni positiivisena, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Täytyy sanoa,että vaikka yritän löytää kaikesta sen positiivisen puolen niin välillä väsyttää kovasti ja tuntuu,että pieni breikki arjesta tekisi oikeasti hyvää.

Nyt näyttää siltä, että työelämä kutsuukin jo syksyllä alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, joten syksystä lähtien on pyöritettävänä kolme palikkaa tämän hetkisen kahden sijaan. Olisi siis täydellistä lähteä minilomalle juuri ennen töiden alkua ja kerätä voimia uuteen koitokseen: Opiskelijabudjetilla ei kylpylälomiin tai muuhun luksukseen ole yleensä varaa, joten tämä olisi mahtava tilaisuus viettää laatuaikaa siskoni kanssa.

Emme ole tehneet mitään spesiaalia yhdessä pitkään aikaan, joten yhteinen loma tulisi todellakin tarpeeseen. Kunhan poitsu tuosta vähän kasvaa niin olisi ihana tuollainen irtiotto miehen kanssa, saisi vähän kahdenkeskistä laatuaikaa, joka on tällä hetkellä kortilla. Pitkät yöunet, maittava hotelliaamiainen ja hemmottelua niin kylläpä mamma virkistyisi: Rankka kouluvuosi yliopistossa on vienyt voimat ja ainaiset koulutehtävät kaikki illat ja viikonloput..

Ei jää paljoakaan aikaa muulle! Miksi läsnäolopakko on keksitty…. Ja olisi tuota parisuhdeaikaa kiva saada tuo miehen kanssa, muutenkin kun remontoidessa: D Mä oon opiskelija, kylpylälahjakortti sopis tähän budjettiin paremmin kuin hyvin!

Sain vasta opinnot kovan loppu-pusertamisen jälkeen päätökseen ja olen sen jälkeen ollut lähes koko ajan töissä. Olen tietysti iloinen ja onnekas, että olen saanut töitä, mutta ehkä jollain tasolla olisin myös kaivannu jonkinlaista hengähdystaukoa hetkeksi. Töiden vuoksi olen myös joutunut olemaan paljon erossa avomiehestä, joten yhteinen aika olisi kullanarvoista. He ostivat juuri oman kodin ja täähän olis loistava tuparilahja ja he ovat varmasti kaiken hässäkän keskellä vailla kunnon minilomaa ihan kahden kesken.

Sisko on niin tärkee mulle että mielummin annan mahdollisuuden hänelle kuin lähden itse. Juuri nyt kaipaisin pientä irtiottoa arjesta, koska tällä hetkellä on niin paljon kaikkia koulujuttuja, joita stressaan päivittäin! Pieni loma arjen keskellä kyllä helpottaisi stressiä kummasti. Töitä ollaan painettu lokakuun alusta asti, maanantaista sunnuntaihin ja vapaapäivä ollut viimeksi Jouluna..

Loma häämöttää vast kesäkuun alussa, kun työt ollaan saatu tehtyä.. Siispä miniloma olisi niin tarpeeseen! Lisäks en oo koskaan ollu kylpylässä ja rakastan hotelleja! Eli olen opiskellut ulkomailla muutaman vuoden ja nyt näyttäisi siltä että tämän vuoden aikana palaan Suomeen ja pääsen vihdoin luopumaan tästä matkalaukkuelämästä ja pääsen poikaystävän kanssa saman katon alle.

En vois olla enemmän innoissani! Ois ihan mahtavaa päästä viettämään ihan vain yhteistä aikaa tollaselle minilomalle, sitä aikaa ei ole nimittäin viime aikoina ollut kauhean paljoa. Ajankohta ei olisi voinut olla huonompi, koska olin juuri aloittamassa uudet hallitushommat ja muutenkin ihan hukassa.

Nyt rupeaa onneksi tämäkin rumba olemaan ohitse, just sain luvan tuoda tekstiilit takaisin kotiini ja aurinkokin näyttäytyy pilvien takaa — mutta kyllä pieni miniloma tekisi aika hyvää kuukauden-mittaisen itkufestivaalin jälkeen.

Mä olisin tai me olisimme poikaystävän kanssa juuri tällaisen miniloman tarpeessa. Muutettiin Tammikuussa yhteen, mulla alkoi koulu, poikaystävällä vuorotyö, joten usein meidän yhteinen aika on sitä, kun poikaystävä tulee aamulla töistä ja mä herään samoihin aikoihin..

Keretään muutamat lauseet vaihtaa kunnes poikaystävä käy nukkumaan ja mä suuntaan kouluun. Onneksi tätä ei ihan joka päivä tapahdu, mutta pahimmillaan useampi päivä putkeen: D ei niin kivaa! Tarvittaisiin siis joku pieni irtiotto arjesta. En oikeastaan koskaan osallistu näihin arvontoihin, mutta nytpä kerrankin ajattelin kokeilla! Hemmottelu nimittäin tulisi todella tarpeeseen, niin minulle kuin meidän parisuhteellekin… Toista ihmistä on välillä vain niin vaikea saada piristymään, varsinkin jos toinen on masentunut.

Totta puhuakseni saisipa se itseänikin stempattua! Seuraavan vuoden aikana ei taas hirveästi rentoudutakkaan: Syksyltä oli vain yksi tentti, 30 opintopistettä, sopivasti tammikuun puolessa välissä, eli joululomaa ei tullut vietettyä..

Eilen sain tulokset takaisin ja suureksi yllätyksekseni sain parhaan arvosanan, joten koen todellanikin miniloman ansainneeni kaiken puurtamisen jälkeen: Lapsuudenystäväni tytär on vakavasti sairas, eikä tule selviämään vuoden ikäiseksi. Hän jos joku ansaitsee pienen hemmottelun, kun jaksaa pyörittää arkea toiselle pienelle lapselleen täysipainoisesti. Aivan mieletön ja rakastettava ihminen on ehkä saattanut tässä kaikessa unohtaa itsensä ja oman hyvinvointinsa.

Vuorokautta kauempaa hän ei voi tai pystykkään miehensä kanssa olemaan pois kotoa, mutta tuo olisi juuri täydellinen! Valoisa aika kasvaa, mutta pää ei pysy siinä mukana, kun dediksiä pukkaa ja elämän pyörteiden suunnanmuutos mietityttää. Irtiotto arjesta, pääkopan tyhjennys ja rauhalla lataus sekä ihan vain kaupungista poistuminen on ajatuksissa, käytännön sysäystä vain odottaen.

Ja tässäpä oiva tilaisuus. Olisin miniloman tarpeessa, koska on viimeinen kouluvuosi meneillään, opparin kirjoittaminen päällä ja samoin stressi! Olisi ihanaa vaihtaa maisemaa poikaystävän kanssa edes yhdeksi yöksi, kun kirjoitusurakka on saatu päätökseen.

Kiitos ihanan inspiroivasta blogista! Ennen tätä oisi kiva päästä pikku lomalle, valmistautumaan henkisesti. Alkais olla kyllä loman tarpeessa: Paikkahan on pieni muutoinkin mutta anyway. Tykkäsin kovasti, mutta hintatasosta olen kyllä kanssasi aivan täysin eri mieltä.

Vietimme loppu ajan lomastamme Espanjan puolella ja kaikilta osin hintataso oli Espanjassa aivan täysin eri luokkaa. S Europa point on Euroopan eteläisin kohta ja sieltä näkee Afrikkaan asti: Joululoman jälkeen raskas periodi koulussa ja paljon hommaa. Siihen lisäksi autoon tuli joku aika sitten iso remontti, joten lomamatkaan varatut rahat hujahti siihen. Valmistun keväällä AMK mutta tällä hetkellä on menossa kolmen kuukauden harjoittelu ma-pe , jonka lisäksi teen välillä keikkaa palkkatöissä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisäksi ohessa kirjoittelen opparia, yritän huolehtia hyvinvoinnistani ja antaa aikaa parisuhteelle.. Onneksi tosin tämä vaihe elämästä on väliaikaista! Jo pidemmän aikaa on ollut siskon kanssa suunnitteilla yhteinen reissu, mutta aikataulut ei ikinä natsaa yhteen… Siskosta tuli yrittäjä ja itse olen niin kiinni kouluhommissa ettei yhteiselle matkalle löydy ajankohtaa. En ole nähnyt siskoa pitkään aikaan, joten tällänen miniloma vois olla helpommin toteutettavissa kuin ulkomaanmatka.

Kylpyläloma vois tehdä meille molemmille hyvää ja mikä parasta, samalla saisin viettää laatuaikaa siskon kanssa: Rankalle ja stressaavalle, oikein mielläni ottaisin vastaan pienen miniloman: Kuola valuu kun luen tätä postausta, meidän on pitänyt poikaystävän kanssa lähteä ikuisuus matkalle mutta aina on jomman kumman työt, opiskelut ja toi joku muu ollut esteenä eikä olla päästy toteuttamaan sitä! Miniloma olisi täydellinen helpotus matkakuumeeseen: Asun itsekin ulkomailla ja läheisten kanssa vietettävä aika on siis usein aika pientä.

Minä olisin miniloman tarpeessa koska haluaisin niiiiin viettää oman mamani kanssa laatuaikaa tyttöjen kesken ja mikä siihen soveltuisikaan parhaiten kun kylpylä, myöhäinen aamiainen ja vain oleilu maman kanssa! Tämä olisi varmasti mieluinen yllätys hänelle! Lisäksi hänellä on syntymäpäivä muutaman viikon päästä, joten tämä voisi toimia osana lahjaa: Tarvitsisin irtiottoa arjesta, jonkun mukavan ystävän kanssa. Alotin ite just opiskelemaan Helsingissä ja arki on aikamoista hullun myllyä. Pieni irtiotto arjesta tulis todellakin tarpeeseen: Eikä ollenkaa haittais jos saisin viettää aikaa rauhassa rentoutuen poikaystävän kanssa, ois aika luksusta!

Poikaystävän kanssa oltais todellakin miniloman tarpeessa, koska varsinaista kunnon yhteistä lomaa ei olla vielä päästy viettämään. Molemmilla alkaa syksyllä opiskelut, joten pieni irtiotti arjesta ennen opiskeluita olisi paikallaan. Mä olisin tollasen miniloman tarpeessa koska olen tällä hetkellä kotiäitinä 2 v lastani hoitaen, raskaana ja tukiverkosto asuu ihan muualla kuin täällä! Olisi mahtava ennen kesän rutistusta päästä rentoutumaan kylpylään: Emme ole miehen kans viettäneet viimeisin vuoden aikana kuin 1viikonlopun aikaa kahdestaan.

Pienten lasten vanhemmilla on aika niin kortilla että miniloma olisi parasta parisuhdeterapiaa tänne suunnalle. Miniloma Naantalin kylpylässä olisi täydellinen irtiotto arjesta, kun pääsisi rentoutumaan, nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta, sekä tietystä kylpylän tarjoamista hoidoista.

Vaihtohaku menee kohta umpeen, ja haluaisin tietää, suuntaako tämän neidin nokka ensi kevääksi kohti Itävaltaa vai ei. Kylpyläyö auttaisi stressiin kummasti, ja Naantali-visiitille löytyisi varmasti jopa aikaa, kun asun Turussa. Miniloman tarpeessa olisin muun muassa siksi, että hyperaktiivisen ja suuren ainejärjestön neljätoista henkisen hallituksen puheenjohtajana stressitasot nousevat usein hyvin korkealle.

Ja jos jää nälkä niin santsaat kasviksia tai hedelmiä. Luuletko sä että jotkut kauniit puheet ja hyvää tarkoittavat ohjeet nyt ainakaan tehoaa itsekurittomiin läskeihin ihmisiin? Eiköhän ne ole tässä mailmassa jo kokeiltu aika moneen kertaan ja mikä on tulos? Lisää läskejä ihmisiä puolustelemaan omaa typerää kehonsa tahallista tärvelemistä. Vakavia mielenterveysongelmia tällä "tietäjällä".

Kielenkäyttö sitä luokkaa, että sivistyneestä ja kouluja käyneestä ihmisestä ei ole kyse. Kun käyt, "tietäjä", kallonkutistajalla nappeja hakemassa niin muista, että lihavat kin maksavat sinusta koituneita kuluja. No tämähän on keskutelupalsta, jonne saa laittaa kommenteja, myös enemmän kuin yhden. Ja sinä stalkkaajaläski itse olet ottanut minut kohteeksi ja käynyt laittamassa omaa kostosaibaasi lähes jokaisen kommentini alle tässä ketjussa, että sitä "intensiteettiä" löytyy näköjään sieltäkin.

Eikö se lihavuuskin ole suhteellista. Jos ihminen pitää itsestään, sellaisena kuin on, niin mitäpä me häntä tuomitsemaan. Runsaahkoja ihmisiä käsitellään kuin jotain vajaakykyisiä, mahtaa se tuntua heistä hauskalta. Minusta tällaiset arvostelijat saisivat hävetä aivojensa vajaatoimintaa. Minun henkilökohtaisesti pitää tuottaa pettymys heille, jotka vetävät läskikortin esiin.

Olen hoikka, ehkä liikaakin mutta tulen silti toimeen itseni kanssa. Samaa toivon kaikille kanssakulkijoille. Tämä sama toisinkin päin. Tottapuhuen se tuntuu monesta pariskunnasta oksettavalta, mutta on vain kestettävä. Siitä on turha ketään moittia. Sen sijaan pakkomielteiset liikunnaharrastajat ja syömisensä kyttääjät ovat mielenterveysongelmaisia. Asian ydin on siinä, että ihminen on evoluutiossa kehittynyt nimenomaan niukan ravinnon ja raskaan fyysisen kuormituksen oloissa ja molempien välttäminen on ihmiselle luontaista.

Pitäisi oikeastaan ottaa äänioikeus ja vaalikelpoisuus niiltä, joiden BMI vielä vuotiaana on alle Kylläpä aloitti ketjun keppoinen henkilö.

Henkisesti yksisilmäisen, keppoinen henkilö. Ihminen on eläin ja esim. Niiden on lähdettävä etsimään ruokaa. Sairairauksista ja lääkkeistä johtuvaa lihavuutta on yllättävän paljon.

Liikuntakyvytön lihoo helpommin kuin -kykyinen. Toki ruoka ja sen määrä ja laatu myös. Mutta myös tietämättömyys nimenomaan lihottaa. Eri kulttuureissa ja jopa saman kulttuurin sisällä on lihavuudesta ainakin kahdenlaisia mielipiteitä. Jopa Suomessa oli aikoinaan vauraan ja hyvinvoivan talon merkki, jos emännällä oli perä leveä.

Riippuu tasan kustakin tapauksesta erikseen. Aloittaja oli anorektikkoon verrattavissa mielipiteellään. Edelleen on sairas tai lääkitys kiloja tulee jos syö enemmän kuin kuluttaa, sairaat yleensä ovat laihtuvat eivät liho, kun ei normaalia sairaana syödä.

Lihavat usein vain ovat eriluontoisia. Ruokailutapojen muutos on se kaiken a ja o. Liikunnalla voi sitten muovata kroppaa ja pysyä poissa lihapatojen ääreltä.

Tämä vain kaikille laihduttamista miettiville, että ei tarvitse ylettömästi rehkiä. Itse treenasin samalla tavalla 35 kiloa sitten, vähensin syömistä ja puntari oli armollinen. Saman olen nyt huomannut. Liikuin 5 vuotta noin kertaa viikossa ja paino vaan nousi ja nousi ja läskiä tuli lisää. Nyt en ole liikkunut puoleen vuoteen oikeastaan yhtään vaan jotain hyötyliikuntaa , mutta olen muuttanut syömisrytmiä ja pienentänyt annoskokoa ja olen laihtunut 15 kiloa.

Ei läski laiskuudesta ole kiinni vaan huonosta ruokarytmistä skipataan aterioita ja välipaloja ja liian isosta annoskoosta. Aina olen liikkunut, juosten, punttia nostaen ja harrastimpa välillä kamppailulajeja ihan tosissani. Kunto oli tosi hyvä, mutta paino vaan nousi. Ruokailuissa oli parantamisen varaa.

Näennäisesti terveellinen ruokavalio sai aikaan vain ahmimista. Joten pistin sitten ruokavalion kokonaan uusiksi, samoin liikuntarutiinit. Enää harrastan vaan punttia ja kevyttä kävelyä. Ja rasva vaan jaksaa palaa.

Kirjoitit "harrastimpa" Oikein on harrastinpa. No voi kauhee, kun vahingossa murresana lipahti kommenttiini Olen liikuntavammainen normaalipainoinen ja muutenkin pienikokoinen nainen. Haluan ottaa sen verran osaa tähän keskusteluun, että olen elävä esimerkki siitä, että ihminen pysyy hoikkana vaikka ei pystyisi juoksemaan ja hyppimään tuntitolkulla päivässä, vaan siihen vyötärölle kertyvän "vararavinnon" määrään vaikuttaa ruuan laatu ja määrä.

On tekosyy sanoa, että lihon, kun en pysty liikkumaan! Kuutelen joskus näitä puheita huvittunein ajatuksin. Monien , mutta ei toki kaikkien liikuntavammaistenkin jalat kantaisivat, jos ei olisi liikaa painoa.

Minäkin olen liikuntarajoitteinen, mutta pysytellyt aina sopusuhtaisena. Pikaruoka, karkit ja sipsit sekä tietenkin alkoholi lihottavat helposti. Vältän näitä, ja syön runsaasti kasviksia, ja se riittää painon pysymiseen kurissa. Toisaalta on kivakin kun ei mässäile jatkuvasti, niin silloin se pikaruoka, juoma tai karkki maistuukin paremmalta.

Ja sekin on kiva kun tietää, että vaikka joskus herkutteleekin niin mahdollisista kertyvistä kiloista on mahdollista päästä eroon sillä että palaa vain normaaliin ruokavalioon. Vaikka minulla ei olekaan painon kanssa ongelmia, niin suosittelen silti itselle sopivan liikuntamuodon etsimistä myös liikuntavammaisille ihan elämänlaadunkin takia.

Liikunnan jälkeen uni maistuu paremmin ja pystyy keskittymään pitkäkestoisemmin opiskeluun tai muuhun paikallaanoloa vaativaan hommaan. Totta, jokaisen pitäisi pyrkiä myös liikkumaan rajoitteista huolimatta. Itse harrastan viikottaista vesijuoksua.

Liikunnasta tulee hyvä olo, ja fiilis. Totuus on kuitenkin, että kun ei pysty kuivalla maalla normaalitavalla kävelemään täytyy säännölliset syötävät ruokamäärät olla balanssissa kulutuksen kanssa.

Olet oikeassa herkut maistuvat taivaallisilta silloin, kuin niitä ei jokapäivä ole tarjolla. Olin jo lihava kun tajusin että pitää laihduttaa. Eikä ihminen laihdu tuolla tavalla. Minä en siis keksi tekosyitä.

Olin lapsena laiska ja nyt kaduttaa. Laihtuminen se vasta hankalaa on eikä siinä ole kyse laiskuudesta. Minullakin on kilot tulleet jo raskausaikana yli 20v siten. Sen jälkeen on paino pysynyt suunnilleen samana. Sipsiä pitsaa tms en syö ollenkaan.

Liikun päivittäin koiran kanssa. Harmittaa, kun monet luulevat, että kyllä sitä mässäillään rasvaisella ruualla. Tunnen monta ihmistä, jotka syövät rasvaista ruokaa ja paljon kerralla, mutta eivät silti liiku eikä liho. Se on niin yksilöllistä. Ei pidä yleistää mitään asiaa. Raskaus on laiskan ja vastuuttoman henkilön tekosyy. Niin on, neljä lasta olen tehnyt, kaksosetkin, kaikista jäi kilot jo laitokselle, eli laitokselta kotiin lähtiessä paino oli sama kuin ennen raskautta.

Ikää on yli 40 eikä ikäkiloja ole tullut, bmi Aineenvaihdunta hidastuu iän myöten.. Niin tekee, siksi monista näyttää ettei vanhuksia syötetä tarpeeksi, syövät pienempiä annoksia, kun eivät enää kuluta, joten turha märistä että nälässä pidetään. Se on helpompaa keksiä syitä muista Jos syy lihomiseen on aina jonkun muun,niin ei tarvitse ottaa ITSE vastuuta mistään. Mielestäni jokainen saa olla millainen haluaa, niin kauan kun ei häiritse olemisellaan muita.

Eli, jos ihava haukkuu laihaa tai päinvastoin, on häirintää. Myös se on häirintää, että nettideitissä langanlaiha häiritsee yhteydenotoillaan lihavaa, vaikka lihava on profiilissaan ilmoittanut ettei halua langanlaihaa kumppania. Sama pätee myös päinvastoin. Lihavuus tai laihuus on valinta. Jokainen saa tosiaan olla millainen haluaa. Ei sellainen häiritse ketään ellei aloita jonkin sortin haukkumista tai häirintää.

Saan parhaiten lihotettua itseni syömällä iltaisin jauhotuotteita, eli leipää voilla, pastaa, pizzaa, pullaa, croisantteja jne. Viikossa saa vatsan ympärille kasvatettua aikamoisen taikinarenkaan. Kyllä se lähtee poiskin, kun korjaa ruokailutottumuksiaan. En ole koskaan dietannut, mutta lihottanut olen muutamaan otteeseen ja tiedän hyvin miten se tapahtuu epäterveellisesti.

Aktiivinen elämä kuluttaa aika paljon ja silloin saa myös syödö paljon Lihavuus häiritsee muita julkisissa paikoissa. Tai kaupoissa, kun lihava tukkii olemuksellaan koko käytävän? Lihavuus ja liiallinen laihuus ovat epäterveellistä ihmisille ja ovat yhteiskunnalle kalliita terveyskustannuksia. Kuten myös alkoholismi ja tupakointi, mutta ne eivät sinänsä liity tähän ketjuun.

Kaveri syö Ketipinor lääkettä. Hän on paisunut sen aloitettuaan kuin pullapoika. Suomessa on miljoona psyykelääkkeiden syöjää. Näissä tilanteissa saattaa olla, että sairauteen syöty lääke aiheuttaa lihomisen. Olen siiinä käsityksessä, että jotkin reumalääkkeetkin lihottavat, mutta onko se enemmänkin nestettä mikä kerääntyy? EI ole, olen ollut töissä suljetulla, hoikkia ja normaalipainoisia siellä oli. Lähipiirissä on myös eräs skitsofreenikko, ei ole lihava vaan normaalipainoinen.

Lähipiirissä on myös kortisonin popsijoita, kummasti vain naama turvottaa, ai niin ovat muuten liikkuvaisia ihmisiä, niin ei kilot kerry. En minä niin kirjoittanut. Kaikki me ollaan yksilöitä. Tuo oli vaan yksi esimerkki. Jonkinlainen lääkitys voi olla syyllinen. Toisilla saattaa jokin lääke taas laihduttaa.

Voi olla, ettei hoikka tai lihava syö mitään lääkkeitä Ketipinoria syövä kaverini ei ole sekopää. Hänellä ei ole skitsofreniaa. Syö lääkettä muuhun vaivaan Kuusi vuotta Ketipinoria takana annoksella mg ja paino pudonnut tasaisesti koko ajan. Eiköhän se energian määrä ole lääkkeistä riippumatta vakio! Eihän ihminen voi lihoa jos kulutuksen määrä on sama kuin energian saanti.

Kyllä se energia täytyy ahtaa kurkusta alas. Ei Ketipinor lihota, vaikka niitä söisi kottikärryllisen päivässä. Nesteen kertyminenkin on aivan marginaalista esim. Kaverisi on hullu Pää sillä on pimeä, kun syö psyykelääkettä. Älä hullu kirjoittele tänne. Ei saaaaatanalle Aloittaja ei ole lihava sekopää vaan laiha sekopää. Mitä helvettiä toisten paino sinulle kuuluu? Lihavuus maksaa yhteiskunnalle, ja ei ole tervettä muutenkaan, joten on ihan tervettä keskustella asiasta.

Ehkä yhteiskunnan pitäisi myös keskittyä yhdyssanojen opettamiseen koulussa? Totta on, että ei voi lihota, jos syö sen verran kuin kuluttaa. Se taas onko ihminen kuinka laiska kun lihoaa, riippuu tämän aineenvaihdunnasta, toisilla se vaan on korkeampi, ja voi olla että ihminen ei meinaa lihota millään.

Se, että joku saa painonsa jotenkin pysymään kurissa, voi vaatia paljon enemmän liikuntaa ja itsekuria, kuin jollain toisella, joka pysyy hoikkana luonnostaan. Jos lihoo helposti, on helppo pienentää annoksiaan ja muuttaa ruokailutapojaan, ei ylivoimaista. Syö parin tunnin välein jotain pientä, niin ei tule kiljuva nälkä. Oikeasti normaalipainoinen voi pitää ns. Se on osin perimästä kiinni kuinka helppo on pysyä hoikkana.

Pari ystävääni nuoria naisia syövät aina kuin hevoset, myös roskaruokaa, sipsejä ja karkkeja, ja pysyvät silti hoikkina. He eivät myöskään liiku tavallista enempää vain tavalliset iltalenkit. Heillä on nopea aineenvaihdunta, mikä varmaan vaikuttaa hoikkuuteen. Pitää vain olla päättäväisempi kuin näiden muutamien onnekkaiden ;.

Ei hidas aineenvaihdunta tarkoita huonoa perimää, tai ainakin minusta väärin sanoa noin. Muinoinhan tuo saattoi olla edellytys selviämiselle. Siksi laitoinkin hitaan aineen vaihdunnan ja huonon perimän kauttaviivalla. Jompi kumpi niistä tai ne yhdessä voivat vaikuttaa. Ja eikös se aineenvaihduntakin tule perimästä jotenkin. Muinoin asiat on ollut toisin, mutta nykyisessä tilanteessa länsimaisissa hyvinvointivaltioissa hidas aineenvaihdunta altistaa terveysriskeille enemmän kuin nopea.

Ja hidas aineenvaihdunta on nykyäänkin hyödyksi sellaisilla alueilla, joilla on nälänhätää. Parin tunnin välein syömisellä sitä vasta lihookin. Kroppa kokoajan varastoi, eikä pura mitään.

Vielä jos ne pienet välipalat sisältää pääosin jotain hiilihydraattia, kuten leipää tai hedelmiä, silloin sitä vasta metsään mennäänkin. Mitään varastoi, sitä pidä kymmentä pottua syödä, edes viikossa. Vähän ristiriitaista kun ensin puhut syömiskertojen tihentämisestä ja sitten paastopäivistä Mut itseäni jaksaa aina ihmetyttää tämä "Syö useita kertoja päivässä pieniä annoksia" -mantra mitä hyvin monet laihdutus- ja ravintogurutkin jaksaa toitottaa kaikille sopivana ihmeitä tekevänä elämäntapana.

Entä jos ei vain ole niin useasti nälkä? Onko kuitenkin terveellisempää väkisin syödä jotain kuin että kuuntelisi omaa kehoaan ja söisi vasta silloin kun oikeasti on nälkäinen? Ja entä ne syötävät sitten? Tässä "useita kertoja päivässä" -mantrassa mainitaan usein "jotain pientä hyvin usein myös jotain kevyttä " Täytyisikö sitä sitten ehdoin tahdoin kiusata itseään nakertamalla parin tunnin välein jotain voileivän puolikasta rypsiöljymargariinilla ja salaatinlehdellä tai ruokalusikallista mysliä höystettynä teelusikallisella rasvatonta jugurttia, ollen jatkuvasti hieman nälkäinen, tyytymätön ja ärtynyt..?

Kun yhtä hyvin voisi syödä itsensä kylläiseksi kerran, ehkä jopa kaksi kertaa päivässä. Nämä perustuu siis omiin kokemuksiini, ehkä tuo tiheämpi syömisrytmi toimii joillakin, mut ei sitä kaikille sopivana pitäs markkinoida, kun ihmiset on yksilöitä. Kyllä se on ihmisen keho varsin tehokas varastoimaan kaiken ylimääräisen energian.

Alkujaan siksi että ravintoa ei ollut jatkuvasti saatavilla, ilman tätä ominaisuutta ei täällä enää ihmisiä olisikaan. Ja kuka tuossa puhui mitään kymmenestä potusta? Aika monet laihdutusoppaatkin puhuvat "aamuaerobisesta" eli lenkkeilystä tai vastaavasta liikunnasta tyhjällä vatsalla aamuisin , jolloin rasvanpoltto on tehokkainta. Eli jos ei jatkuvasti pupella ruokaa naamaansa, keho käyttää jo varastoimaansa energiaa ts. Ei oikeasti masentuneet käy kaupassa.

Omasta kokemuksestani voin kertoa, että lihavat ovat yleensä myös: Tuossa on jo liiottelua!! Korrelaatio on plus yksi. Laihduin laktovegenä 20v oltuani 47 kg vuodessa jättämällä viinin ja kaljan pari kolme lasia illassa sekä tihentämällä ruokailukertojani.

En edes uskalla kuvitella lähtöpainoa, kun olet minun painon verran pudottanut vuodessa, tai melkein. Liikuntaa en vammani vuoksi voi harrastaa. Tai voisi kääntää tämän sillain ettei kannata. Tärkein hyöty painonpudotuksesta minun mielestäni on, että tulee siinä liikuttua.

Painonpudotus ei välttämättä ole yhtään terveellistä jos ei painoa ole älyttömiä määriä. Pieni ylipaino on ihan yhtä terveellistä kuin timmi kroppa. Näin terveysnäkökulmasta, esteettisyys on sitte toinen juttu. Pieni ylipaino ei ole terveellistä, jos rasvaa on likaa. Jos rasvaprosentti on normaali, ylipaino ei ole haitaksi.

Mutta silloin kropassa on yleensä keskivertoa enemmän lihasta, eikä tuohon tilaan päästä vahingossa. Sama muuten koskee normaalipainoisia, joilla on liian suuri rasvaprosentti. Liika rasva on haitaksi, oli paino mikä tahansa. Ensinnäkin, ongelma on sinun jos täytyy syyttää muita, oli kyseessä sitten lihavuus tai mikä muu tahansa. Sinulla ei ole oikeutta syyllistää ketään! Toisekseen, kuinka paljon rahaa menee urheiluvammojen hoitoon - varmasti yhtä paljon kuin painosta johtuvien sairauksen hoitoon!

Itse joudun syömään hormoneja, jotka lihottavat sekä mielialalääkkeitä koska kärsin pahasta paniikkihäiriöstä, jälleen lihottava lääke. Syön normaalisti mutta paino on noussut ja pituutta on cm, jolloin jokainen kilo näkyy. Mutta, koska kyseiset lääkkeet parantavat elämäni laatua, olen päättänyt olla välittämättä aloittajan kaltaisista idiooteista, jotka eivät tiedä elämästäni mitään. Sietäisit hävetä, kun teet tuollaisia yleistyksiä!

Ei ne lääkkeet sinua lihota, ne vaan saa sut tuntemaan nälkää paljon enemmän ja voimakkaammin. Lääkkeiden syönti ei vaikuta siihen, paljoko kehosi kuluttaa päivässä ylläpitämiseen kaloreita. Yksinkertaisesti syöt vain herkemmin enemmän ja kaloripitoisempia ruokia. Sinä päätät, mitä, milloin ja kuinka paljon ruokaa nielet suustasi kohti vatsalaukkua.

Ja tietyt lääkkeet todella saa aikaan epänormaalin ruokahalun. Jos input on suurempi kuin kulutus ja output yhteensä, silloin läskistyy. Onko siinä kuvassa Janne Kataja? Niiltä ajoilta kun hän oli vielä pulska poika. Aktiivikuntoilijana tiedän nämä asiat hyvin,, syödä saa normaalisti ja pitää syödä reilusti, jos liikuntaa harrastaa..

Liikunta tarkottaa kevyttä kävelyä, jossa ei edes hiki tule,, kuntoilu tarkottaa rajumpaa liikuntaa, jossa aineenvaihdunta lähtee liikkeelle, tähän pitää pyrkiä Yksinkertaista ja varmasti toimii on, että syödään normiruokaa reilusti, ehkä kevennetään jos rasvaa on liikaa ja lisätään proteiinia ym.

Toki toiset lihoo herkemmin kuin toiset, ja lihomisen taustalla voi olla sairauksiakin, kuten hormoonitasapainoasiat, , mutta lääkärille näissä asioissa, jos epäilee niitä. Luulisin että jotkut lääkkeet vaikuttaa hormonijuttuihi ihmisessä, ja jo entuudestaan lihava ei helposti saa kuriin ylipainoaan.. Fat and dogi Minusta tyhmyys on paljon pahempi juttu kuin lihavuus. Sellainen vika, ettei siihen auta kuntoilu eikä pänttääminen. Ja sitä on todella paljon.

Kaikista parhaiten sen havaitsee liikenteessä. Ja toiseksi parhaiten jonottaessa jotakin tärkeää. Myös jääkiekko-otteluissa on havaittavissa tällaista, ihan sieltä pikkujunnutasolta asti. Ihminen kantaa omat lihansa, mitä niihin ääliöiden puuttumaan.

Mutta tuo idiotismi voi haitata muita. Kiusataan ja morkataan pieniä, heikkoja, vammaisia, lihavia, poikkeavia. Sotketaan ja paskotaan minne sattuu. Eiköhän sulla "maailmanparantaja" ole pikkuisen fiksumpaakin tekemistä. Mutta kuten sanoin, tyhmyydestä ei parannuta "ottamalla itseä niskasta kiinni". Samoin liian kovaa ajaviin pyöräilijöihin.

Paciuksenkaarella ajetaan jalkakäytävää ja kovaa, vaikka toisella puolen on pyörätie. Ei edes älyä paljonko pitää syödä. Siksi kun ihminen on ite se paras ja hienoin, muut on hitaita, tyhmiä, kävelee vääräässä paikassa, on väärän kokoisia ja värisiä. Ja just kun halutaan tehdä niin kuin itsestä on parasta. Ja sitten kun pyöräilijä kaataa muorin pysyvästi vammautuneeksi, hän nopeasti suhauttaa pyörällään horisonttiin.

Itse olen cm pitkä ja painan 64kg, minä olen siis ylipainoinen eikä johdu laiskuudesta. Mie työkseni liikun väh. Enpä oo laihtunu ja yli vuode tolla sydeemil menty. Näin kuulee monen lihavan sanovan, kuitenkin ostetaan valmis paska ruokaa, pakaste pizzoja ja herkkuja joita syödään salaa ja yritetään itsellekin valehdella että juu syön terveellisesti mutten laihdu.

Puuro täynnä sokeria ja päivällä pullaleipää ja illalla pesuvatillinen maranoonia ja läskisoosia. Puuro ja leipä eivät ole terveellisiä, vaikka joillakin on vieläkin tämä vanha uskomus. Vilja varsinkin vehnä ei ole hyväksi ihmiskeholle ja se lihottaa. Hedelmissäkin on hedelmäsokeria joka lihottaa uusien tutkimusten mukaan yhtä paljon kuin tavallinen tosin hedelmissä on monia muita hyviä ravinteita. Varmaan juot mehujakin, koska ne ovat "terveellisiä"?

Kyllä kaurapuuro näyttäisi olevan terveellistä siinä kuin probioottiset elintarvikkeet. Se edistää hyväätekevien bakteerien toimintaa suolessa. Kaurapuurossa on myös kuitua. Monet laihat polttavat tupakkaa pysyäkseen laihana, sillä tupakka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja myös vie monelta nälän tunteen. Valitettavan monet nuoret naiset käyttävät tätä tapaa laihana pysyäkseen.

Etenkin kun ne sipsit, suklaa ja muu roska maistuu oikein mainiosti näillekin. Eivät vain nämä neitoset tajua, mitä se tupakka terveydelle ja ulkonäölle vuosien mittaan aiheuttaa. Viimeistään vuotiaina nämä kessuttelijat ovat ikäistään vanhemman näköisiä, ryppyisiä ja harmaaihoisia kurppanoita. Näitä ei kuitenkaan laiskoiksi, veteliksi ja tahdottomaksi luusereiksi kutusta, vaikka aivan kirjaimellisesti sitä ovat. Pitäväthän he painoaan keinotekoisesti yllä vain tupakan, ei ruokavalion, eikä liikunnan avulla.

Ja mitä siihen mielenterveyteen tulee, tupakkariippuvaisuus on luokiteltu sairaudeksi eli mielenterveydenhäiriöksi F Älä nyt kirjoita passskkaaa. Lihava, kuppi maistuu, liha maistuu, voi maistuu jne Vanhakin kun taivas, ei lääkitystä ei mitään. Ai niin, enkä urheile. On jokunen veroeuro jo tullut pistettyä jemmaan tulevaa varten.

Kokemukseni mukaan moni hoikka tai paljon treenaava nainen on. Viestistäsi voi arvioida sinun painosi ͡° ͜ʖ ͡°.

Ja nyt joku kirjoittamaan samanlainen listaus lihavista, katsotaan millainen vastaanotto ;. No mun kokemukset hoikista ihmisistä on hieman päinvastaiset, aivan normaaleja ihmisiä siinä missä muutkin. Yhden anorektikon tunnen ja se nyt on aivan toinen juttu. Ja tunnen pari selkäänpuukottajaakin, mutta luulen, että hoikkuudella ei ole heidän luonteenpiirteidensä kanssa mitään tekemistä. Tiedä taida tajua Voihan se laiskuudestakin osittain johtua ynnä mukavuudenhalusta ja huonoista elämäntapavalinnoista.

Mutta useimmiten syynä on oikean tiedon puute, jolloin ei osaa eikä pysty muuttamaan syömis- eikä muitakaan elämäntapoja terveemmiksi.

Lisäksi tiedon ja informaation kaikista asioista pitäisi olla sellaista, että jokainen yksittäinen yksilö ymmärtää mistä on kyse. Jos korvain väliss' ei tapahru ensin jotain, niin elämäntavoissakaan ei tapahru ikinä.

Kaitpa se totuus pitää paljastaa. Koko länsimainen lihavuusongelma alkoi kun kananmunien tuotanto siirrettiin häkkikanaloihin perinteisistä sekakanaloista luvulla. Tilastoja seuratessa tämä kananmunien tuotannon muutos käy käsikädessä maiden diabetes tilastojen kanssa.

Biologisen syynkin tiedän, mutta jääköön se itse kunkin selvitettäväksi tällä erää. Nämä ylipainoiset naiset ovat yleensä myös yksinhuoltajia, sekä teiniäitejä, vailla koulutusta vailla päämäärää, soskan elättejä. Voi vai miettiä että mistä moinen johtuu, aivosolujen määrä ei ole vakio. Kaikki yksinhuoltaja äidit ei Ile ylipainoisia eikä mitään sossun elättejä, jotkut yksinhuoltaja äidit käy töissä, mutt voiko samaa sanoo susta..

Veikkaanpa että sä oot sellanen sossun pummi, joka näkee kaikista vaivaa väittäen että juu kaikki sellaiset ihmiset on samanlaisia! Hanki elämä ja keskity omiisi vikoihin voin taata , että niiltä sulta löytyy! Lihavat on lepposia Aloittajalta vaan kysyisin että, mitä ihemettä kenenkään muun läskit kuin omasi kuuluvat sulle?? Jos olet itse timmissä kunnossa ole toki tyytyväinen siihen, mutta ei sun tarvii kantaa huolta muiden kehosta. Jokainen on mitä on, tahtomattaan tai tahtoen. Et sä ole mikään jakamaan kellekkään neuvoja jollei sulta sitä varsinaisesti kysytä , etkä voi ketään määrätä lenkille.

Ikävää, mutta näin se vaan on. Kanna sinä oma kehosi niinkuin kannat, ja anna muiden kantaa omansa. Hyvää joulua vaan sulle Se kuka ei halua katsoa "läskejäni" menköö muualle tai laittakoon simmut kiinni: Jenkeissä sun ajatusmalli toimii, koska jokainen maksaa itse sairausvakuutuksensa julkista kun ei ole: Suomen kaltaisessa valtiossa, jossa veronmaksajat kustantaa ylipainoisten terveysongelmat, on eri asia.

Täällä se muiden ylipaino vähän niinku on normaalipainoisten ja laihojenkin asia. Meidän kukkarot kärsii kun läskit mussuttaa hiilihydraattipaskaa suuhunsa. Näkyy ja löyhkää Jos aloittaja käyttää esim nettideittiä. Siellä on paljon lukutaidottomia läskejä, jotka lähestyvät vaikka profiiliin on kirjoitettu, että etsii hoikkaa kumppania.

Läski ja lauhuus on valinta. Turha kenenkään on haukkua toista, ellei toinen häiritse millään tavalla haukkumalla tai lähestymällä treffimielessä kielloista huolimatta. Syökää tai olkaa syömättä, olkaa läskejä tai vaikkapa luuviuluja. Mutta kunnioittakaa kummankin osapuolen, läskin ja laihan, toivetta. Aloittajan viesti oli oikein asiallinen ja aihe monelle aiheellinen pohtia. Sinun ei tarvitse läskejäsi murehtia jos et ole kiinnostunut terveydestäsi, mutta varo tartuttamasta asennevammaasi muihin ylipainoisiin.

Jokainen voi muuttaa elämäntapojaan jos on valmis toimimaan päättäväisesti ja pitkälläkin aikavälillä. Enkä minä tahdo maksaa muiden urheiluvammoja veronmaksajana. Enkä alkoholia juovien sairauksista tai aurinkoa ottavien ihosyövistä tai tupakoivien taudeista. Enkä myöskään pikkusieluisten muita arvostelevien aiheuttamista psyykeongelmista muille enkä liikaa valvovien tai työnarkomaanien sairauksia tai hämärässä lukevien silmävaivoista. En tahdo maksaa rokotuksia ottamattomien sairauksista enkä myöskään niiden sairauksista, jotka taas johtuvat rokotusten ottamisesta.

En myöskään tahdo maksaa kouluttamattomien työttömyydestä enkä koulutettujen koulutuksesta. Myöskään yksityisautoilun aiheuttamiin kuluihin ei saa laittaa minun maksamiani verorahoja, kun en itse liiku omalla autolla.

Myöskään mistään ammattisairauksista en halua maksaa, onhan ammatti ihan jokaisen oma valinta. Lastensairaudet ja seksitaudit myös pois verovaroilla kustannettavista, koska kenenkään ei ole pakko harjoittaa seksiä tai hankkia lapsia.

Meillä jokaisella on sellaisia elintapoja ja elämänvalintoja joihin voisimme itse vaikuttaa ja jotka aiheuttavat yhteiskunnalle kuluja. Oikeuttaako se siis minut dissaamaan kaikkia niitä jotka aiheuttavat jotain sellaista kulua jota taas en itse omilla valinnoillani aiheuta?

Ei oikeuta, sillä kuten sanottua, niin meillä kaikilla on sitten taas jokin muu elämänvalinta joka aiheuttaa muille kuluja. Urheilijat maksavat lihavien sairauksista ja lihavat maksavat urheilijoiden vammoista. Tosiasia on, että nämä lihavuusdissaajat verhoavat vain oman halveksuntansa omia silmiään häiritsevistä seikoista johtuen muka huolissaan olemiseksi muiden terveydestä ja narisevat siksi tekosyynä verorahoillaan kustannetuista asioista hakeakseen oikeutusta omalle asennevammalleen.

Eikö tämä aihe oikiasti oo jo niin loppuunkaluttu?? Samat vikinät kuukauresta toiseen. Jos niitä kiloja ei itte tartte kantaa niin älkää te niistä huolehtiko! Opetella vaikka tältä videolta se miten insuliini toimii https: Insuliinin noustessa sokerit muutetaan rasvaksi ja mikäli insuliinia on liikaa, ihmisen aivot luulevat olevan alienergisessä tilassa. Mitä tapahtuu, jos ihminen ei saa energiaa? Ihminen alkaa löhötä sohvalla, ei liiku, on laiska.

Kyse ei siis ole siitä, mitä ihminen tahtoo, koska ei kukaan tahdo olla lihava, vaan siitä, että eräät ruoka-aineet sotkevat biokemialliset toimintomme. On siis turha syyttää lihavia, koska muutos pitää lähteä tuotantoketjujen järkeistämisestä. Aivan järjetöntä ajattelua tämäkin Ei asiat ole noin yksinkertaisia, koska ihminen ei ole kone!

Nykyään ihminen tekee itsestään konetta joka asian suhteen vertaa itseään siihen. Lihavuus on monen asian summa ja se voi johtua monista eri asioista, kunten myös tyhmyys tai siihen verrattavat oireyhtymät. Ihmisen elimistö on mitä suurimmassa määrin biologinen "kone". Syötä siihen jatkuvasti vääränlaista tai liikaa "polttoainetta" ja varmasti menee epäkuntoon. Moni ihminen ei edes tiedä millaiselta tuntuu olla normaali ja terve, koska on aina ollut enemmänvähemmän ylipainoinen.

Moni nykyajan "hyvinvointisairaus" johtuu vain ja ainoastaan lihavuudesta. Sen sijaan ihmistä kokonaisuutena ei tietenkään voi väittää koneeksi, koska psyyken toiminta on jokaisella yksilöllistä. Tietenkin ihmisiä on aina hoidettava yksilöinä. Mutta liikalihavuus johtuu suurelta osin vain "polttoaineongelmista", vaikka taustalla voikin joskus olla yksilöityä hoitoa vaativia psyykkisiä ongelmia. Monilla kyse on kuitenkin nimenomaan vain tavoista, ei muista ongelmista.

Eipä natsien keskitysleireistä löytynyt ainoatakaan lihavaa. Liika ruoka se lihottaa joten vähentäkää ruoka annokset pieniksi. Vain hyvin raskaan työn tekijät tarvitsevat isomman ruoka annoksen. Mutta yritä nyt saada lihavat ihmiset myöntämään tuo! Eikun kaikilla heillä on joku "sairaus" tai muu syy, miksi ovat ylipainoisia, että ei vahingossakaan kukaan pääse sanomaan heidän olevan vain itsekurittomia yksilöitä, joka on todellinen syy heidän lihavuudelleen.

Joo, ei löytynyt ei. Mutta sillä ruualla, mitä heille syötettiin, heidän olisi kaloriajattelun mukaan pitänyt kuolla aiemmin ja moni kuolikin, nälkään, sinne työn ääreen. Mua jaksaa aina ihmetyttää ihmisten lyhytnäköisyys. Tekö syötte vain kaloreita? Mulle tulee ruuasta muutakin kuin kaloreita. Optimi on eri asia kuin vähimmäistarve. Syökää ja olkaa lihavia ihan vapaasti, mutta siinä vaiheessa kun sairastutte sen ylipainon johdosta, niin älkää menkö itkemään lääkärille ja hoidattamaan niitä vaivoja yhteiskunnan piikkiin.

Älkää myöskään lihottako lapsianne. Jos syöt 30 kcal vuorokaudessa enemmän kuin kulutat lihot 1 kg vuodessa. Elikä laiskuudella ei ole tekemistä lihoamisen kanssa vaan pelkästään syömisellä. Eli jos käyt 3x viikossa kävelemässä. Läpi vuoden, niin laihdut vuodessa noin kiloa pelkällä liikunnalla. Mun mielestä tio liikunnan vaikutus on aika suuri, kun harva lihoo joka vuosi 10 kiloa. Säännöllinen liikunta siis ehkäisee lihomista. Se ei mene aivan noin yksinkertaisella matikalla.

Voihan se liikunta vaikuttaa hyvinkin kun pitää poissa jääkaapin läheltä. Useimmat muuten kävelevät paljon tehottomammin, kuluu pikemminkin kaloria tunnissa.

Olin just reissussa laihan, sairaan, unettoman ja terveellisesti syövän kanssa! Jaksoi kehua syömistään ja liikkumistaan ja samaan hengenvetoon neuvoi minua, miten pitää elää, ettei liho.

Söi kipuihinsa vahvoja kalliita särkylääkkeitä ja unettomuuteen unilääkkeitä, eikä silti nukkunut ja kiukutteli sitten minulle, kun en särky-, enkä unilääkkeitä tarvinnut. Ehkä hänenkin vaivansa johtuivat lihavuudestani! Olin itse reissussa lihavan. Itse syön suht terveellisesti, enkä syö mitään lääkkeitä.

Unettomuuden sai aikaiseksi matkakumppanin ilkeys. Fakta on se, että lihavat eivät tiedä, kuinka vähällä ruualla ihminen pärjää tuntematta nälkää. Yllättäen ruoka ei ole vain lihavuuden tai laihuuden aikaansaaja, vaan myös ravitsemuksen ylläpitäjä. Useimmat näistä laihoista potevat kyllä jotain puutostautia joka alentaa aivojen suorituskykyä aivoaines on rasvaa ja sekin on kutistunutta. Totta kai ihminen tarvitsee rasvaa, suoloja ja sokeria Kohtuullisesti, jotta keho toimii.

Monesti kyse esimerkiksi rasvojen kohdalla onkin siitä, että minkälaisia rasvoja syö. Kauas on pitkä matka näillä toisten kilojen ja syömisten arvostelijoillakin. Elämässä heilläkin voi olla monenlaista ilmaa kylmää ja kuumaa-eteen voi tulla vaikka mitä lihavuutta, laihuutta, sairauksia ym-arpapeliä se on meillä kai- killa.

Harva kolhuitta selviää ellei elämä ole lyhyt. Niin-elämän koulu onsel- lainen-mitä vanhemmaksi tulet, sen nöyremmäksi-huomaat miten pikkutekijä olet täällä maan matkalla.

Hienoa kait saarnailla täällä palstoilla kun ei ikinä ole koulukiusattu ja aina luokkansa priimus, suksi vittuun saatanan horo ja vie ne vitun ohjelmat helvettiin. Tullakseen ylipainoiseksi ei välttämättä tarvitse olla erityisen poikkeava elintavoiltaan muihin verrattuna.

Jos painoa kertyy vaikka kilo vuodessa lisää, se tietää parin-kolmenkymmenen vuoden päästä saman verran liikakiloja. Aineenvaihdunnan hidastuessa vanhetessa ei tarvitse edes syödä enempää kuin ennenkään ja paino lisääntyy. Kilo vuodessa on alle g kuussa eli noin 2,7 g päivässä. Se ei tarkoita mitään hillitöntä syömistä tai laiskottelua. Koska lihominen liikaa energiaa saataessa on luonnollinen ilmiö ei sairaalloinen, niinkuin usein väitetään , energiavarantojen pois kuluttaminen on taistelua luontoa vastaan, mikä on aina vaivalloista.

On tietysti aina suositeltavaa liikkua ja syödä terveellisesti mutta on myös liioittelua sanoa etteivät liikapainoa keränneet ihmisetkin enimmäkseen olisi tehneetkin niin. Lihavuus ei todellakaan aina johdu laiskuudesta. Siihen voi olla myös syynä erilaiset sairaudet. Asiasta on helppo heitellä tollaisia mielipiteitä jos ei ole joutunut koskaan kokemaan todellisuutta kyseisestä asiasta. Vähän on provo aloitus Itsellä on toi safka puoli aika taistelua, teen itse ruokani ja osaan sen puolen.

Mutte ne ylimääräiset herkuttelut on se ongelma ja välillä tuntuu, että pelkkä karkkihyllyn ohi kävely tuo pari lisä kiloa Olen rakennus alalla, teen h päiviä ja salille menen vetämään treenin töiden jälkeen oli päivä millainen hyvänsä.

Itse ainakin uskon, että suurin syy lihavuuteen on itsepäisyys ja ahneus. Tämä ei päde pelkästään ruokaan vaan moneen asiaan elämässä. Selitykset sille, miksi ei voi käyttää jotain yleensä terveellistä ruoka-ainetta ja millaisia rajoituksia on, ovat loputtomat.

Menepä puhumaan kenelle hyvänsä lihavalle jotain ruokailuun liittyvää, niin varmasti aina tietävät kaiken paremmin. Ja kukaan ei yleensä syö juuri mitään. Se menee just noin: Samasta syystä kuin ovat lihonneet, eli sen sijaan että olisivat tehneet jotain asialle, he ovat vain selitelleet ja jatkaneet ylensyömistä. Mitäpä jos eräät täällä jättää toisten kilot rauhaan, jotkut ihmiset on todellakin niin pinnallisia, että näkee vaivaa toisten ylipainosta oli se sitt runsas tai lievä ylipaino..

Mä oon ainakin sitä mieltä, toisten kilot ei kuulu kenellekään mä itse kannan omia kilojani mitä se toisille kuuluu.. Pitäkööt vaan laudat vaan huoli omista "täydellisistä" vartaloista ja jättäkööt muut rauhaan. Ja vielä "tiedät" että he ovat omasta mielestään täydellisiä? Ihminen ei laihdu jos ei selvitä mistä lihavuus johtuu. Useimmiten se johtuu nimenomaan vääristä ruokailutottumuksista, siihen ei auta mikään selittely jos haluaa laihtua.

Sinulla on vapaa tahto olla kiinnostumatta laihduttamisesta, eikä kukaan sinua pakota laihduttamaan jos et itse halua. Mutta tällainen keskustelujen sabotointi ärsyttää. Joidenkin ihmisten mielestä on "pyhäinhäväistys" keskustella tai varsinkaan antaa minkäänlaisia ohjeita lihavuuteen liittyen. Totta kai olet ihmisenä yhtä arvokas kuin kuka vaan muu, mutta sun pitäis pystyä myös hyväksyä se, että kaikki eivät ole tyytyväisiä lihavuuteensa, vaikka se ei sua häiritsiskään.

Jotkut haluaa laihtua ja heille se suotakoon. Mikä oikeus näillä on haukkua toisia läskiksi oo ko mä sanonut että mä en halua laihduttaa en oo sanonut mä oo. Sanonut että ite mä kilojani kannan.. Nämähän täällä nimittelee läskiksi kai nyt saa nimitellä takad. Täällähän on joku toisen kommentti läski läski läski.

Vai ei ole lihavien ihmisten kiloilla tekemistä muiden kanssa! Se on kyllä vale! Jos menet vakka lihavuuslaikkaukseen niin yhteiskunta ottaa siihen osaa eli me veronmaksajat, prkl! Se on aivan utopiaa että lihavat maksavat itse lihavuuden tuomat ongelmat ja sairaudet. Yhteiskunnalta siinä heti ollaan vaatimassa leikkauksia verisuonitauteihin ja polvileikkauksiin kun painoa on niin paljon ettei kroppa enää kestä!

Ja sitten vielä kehdataan sanoa että lihavuus on oma asia! Ei se todellakaan ole kun käytte veronmaksajien maksamana leikkauksissa ylensyönnin vuoksi.

Entäs nää muut asiat mitkä menee yhteiskunnan piikkiin ei niistä tuu tälläistä haukkumista ja syrjintää eli joo ei kuulu muille toisten kilot kai sitä nyt toisetkin on töissä että kyllä on osallisena ihan omaan "lihavuusleikkauksen" vai luuleeko nää että pullukat ei pysty käymään töissä onko ne hoikat vaan jotka töissä pystyy käymään ja olla osallisena omiin hoitoihinsa.. No mulla on lievä ylipaino ja kävelen töihin joka päivä aamuisin 4 km ja sitt takasin kotiin toiset 4 km eli yhteensä 8 km..

Eli ei nää pullukat mitään ihan saamattomia "pummeja" oo niinku te jotkut täällä sanoisitte.. Sitä on maailmassa pahempiakin asioita. Muistakaahan haukkua myös tupakoijat ja alkoholistit. Tupakoijat, alkoholistit, narkkarit, pedofiilit jne. Ja mikäli et jo ole hoidossa niin suosittelen sinne hakeutumista pikaisesti. Voit purkaa vihaasi siellä valvotuissa olosuhteissa.

Kun saat jonkun kohtauksen niin pientä, laihaa ja heikkoa kroppaasi pitelee aloillaan iso ja vahva mielenterveyshoitaja, ehkä lihavakin. Hahahahaha, haluaisinpa olla kärpäsenä katossa! Onko tämä joku Ihankuin ei olisi elämässä suurempiakin murheita. Sitä paitsi yhteiskunnan rahoja menee huomattavasti paskempiinkin juttuihin, kuin lihavien hoitoon.

Sairastan lääkäreillekin mystistä sairautta. En pysty nukkumaan kovinkaan usein ja lähellekään riittävästi. Tästä syystä olen alati uupunut joka taasen aiheuttaa ylipainoa. Tällä ei ole tekemistä ravinnon kanssa vaan elimistö ei voi toimia normaalisti jos ei keho saa riittävää lepoa.

Elikkä olen läski mutta en laiska, tyhmä ja ilman itsekuria. Lopeta kahvin ja teen juominen, sitten hae Betainihydrochloridia. Olet laiska tyhmä läski. Aloitus on täyttä asiaa. Länsimaissa on vallalla lihavia ihmisiä puolusteleva kulttuuri "eivät he sille mitään voi". Monissa aasian maissa asia on toisin, lihavuus ei siellä ole mitenkään normi ja lihavuus voi vaikuttaa jopa työn saamiseen. En väitä etteivätkö lihavatkin ihmiset ansaitsisi kunnioitusta kuten muutkin.

Mutta se ei ole tervettä että lihavuutta ei usein voida yleisessä keskustelussa ottaa esille, koska se nähtäisiin heti syrjintänä. Pieni osa ihmisistä on ylipainoisia lihottavan sairauden tai lihavuutta lisäävän lääkityksen takia. Suurimmalla osalla syy on kuitenkin käsittelemättömissä tunteissa ja huonoissa tavoissa tunnesyöminen, "lautanen on syötävä tyhjäksi" ym.

Siispä tunne-elämä kuntoon ja itsekriittistä harkintaa omiin syömistapoihin. Huomatkaa myös, että sillä ei ole niin paljon merkitystä kuinka paljon määrällisesti syö, kuin sillä mitä syö. Jos siirryt kasvispainotteiseen ravintoon, voit syödä niin paljon että vatsa varmasti tuntuu täydeltä. Itsellä lähti pari kiloa alle kuukaudessa pelkästään sillä että jätin vilja- ja maitotuotteet, vähensin punaisen lihan käytön minimiin sekä lisäsin hedelmien ja marjojen syömistä. Edes liikuntatottumuksiani en muuttanut parantanut.

Ja itsestään selväähän on se, että kaikki keinotekoinen ja pitkälle prosessoitu ruoka on poistettava käytöstä, jos haluaa laihtua. Olen ollut pienestä asti sellainen, joka menee siitä mistä aita on matalin. Työksi olen aina järjestänyt kevyttä ja sitäkin vain sen verran että saan mitä haluan. Paljoa en halua ja enemmän rahaa olisi minulle ylimääräistä. Kauniita aurinkoisia päiviä en kyllä vaihda rahaan jota en tarvitse.

Nyt olen jo liki viidenkymmen ja mielestäni kaikki on mukavasti kohdallaan. Huomioitavaa tässä on että olen normaalipainoinen.

Olen elävä todiste siitä että laiskuus ja lihavuus eivät korreloi keskenään. Mielestäni lihavuus tulee pääosin siitä että ihmiset eivät ymmärrä ravintotietouden perusasioita. Ihminen ei tarvitse kaloreita, vaan "vitamiineja" kansanomaisesti. Lihottavat vain meitä antamatta tyydytystä näläntunteelle. Voimme syödä yhden roskaruoka-annoksen kcal , jonka pitäisi riittää kolmeksi vuorokaudeksi, mutta jo tunnin päästä on nälkä.

Syynä on että kehosi ei saa tarvittavia aineita ja se kertoo sen sinulle nälällään. Mutta jos syöt esim. Lihassa oleva rasva jo pienissä määrin saa kylläisyyshormoonin liikkeelle ja olet kylläinen hyvin pitkään. Muutoin syöt runsaasti kasviksia. Älä koskaan syö mitään mitä TV: Älä syö sellaisia tuotteta joissa on tuoteseloste. Kovin moni ei kiistä, etteikö lihavuudelleen voisi itse tehdä mitään.

Mutta esimerkiksi tuo ruokavalio, mille itse olet siirtynyt ja joka toimii , ei ole sellainen mitä meille suositellaan edes painonpudotukseen. Meille suositellaan rasvattomien maitotuotteiden käyttöä ja useaa annosta täysjyväviljaa päivässä.

Tästä jo voi vetää sen johtopäätöksen, että lihavuuden syy on pikemminkin tiedon puute ja ennakkoluulot, kuin laiskuus. Kaikki pitkälle prosessoitu on poistettava ruokavaliosta, jos haluaa laihtua, eikä kyse ole pelkästään energiatasapainosta.

Kaikki ylipainoiset jotka tiedän keksivät selityksiä mikseivät liiku. Mutta toisaalta syyllistäminenkin voi olla perusteetonta. Oma paino ei noussut siloin kun en liikkunut yhtään. Ja nykyään tiedetään että on tekijöitä jotka säätelevät painoa, kuten sikiöaikaiset olosuhteet, suolistobakteerit, ym. Eli on paljon yksilöllisiä tekijöitä. En oikein ymmärrä, että miksi hernekepeille aiheuttaa tuo lihavuus niin ylipääsemättömiä ongelmia.

Itsekin olen ollut pari vuotta rimpula, muttei asia ole miksikään muuttunut Joskus kannattaa katsoa peiliin Lihavuuden syy on se, että syö systemaattisesti niin paljon hiilareita sekä rasvaa, että pysyy lihavana.

Ja tämä taasen johtuu siitä mistä se johtuu. Ei laiskuudesta, vaan ruokahalusta Ainakaan minun silmieni eteen ei ole tullut tutkimusta jonka mukaan laiskottelu sinänsä lisäisi ruokahalua Älä huoli, moni laihduttaa, vaikkei näytä siltä. Tunnen yhden emännän joka on sellainen kaiken maailman säätäjätyyppi ja erittäin tieoinen kaikesta maailmassa ja joka päivät päivittelee miten tyhmä ja tyhä tuokin on kuin ei tuota ja tuota tajua ja voi kuinka se ja se on naamastaan niin ja niin Samanen eukko on about kg!

Kerran sitten sanoin että eikös tuo tajuamattomuus tuolla Ole sama kuin sekin periaate että kun lappaa ruokaa nassuun niin tulee hyvin lihavaksi! Ystävyys loppui siihen paikkaan!

Eli uskon että osa ongelmaa on omien ongelmien ulkoistaminen! D Tuollaisia ne lihat ihmiset juuri on Minä painaisin varmasti vähintään kg jos en liikkkuisi säännöllisesti joka päivä. Olen 47v mies ja aina olen pitänyt ulkoilusta. Nykyään lenkkini on n. Kolmikymppisenä vielä riitti km päivässä mutta vanhemmiten sitä on pakko pidentää että pysyy kunnossa. Varastotyössäni joudun päivittäin käveleen useita kilometrejä ja muutenkin kalororeita palaa mutta ei se vastaa kunnon lenkkejä.

Jos olisin toimistotyössä lenkkini olisivat varmasti km päivässä. Kannattaisi ihmisten sekin töllön tuijotus ja netissä roikkuminen käyttää terveytensä eteen ennemmin,ei se vie päivässä montaa tuntia. Lenkkareita tosin kuluu se paria vuodessa mutta niistä selviää muutamalla satkulla joten ei ole kallis harrastus. Kannattaisko kiinnittää ruokavalioon enemmän huomiota? Aika heikko on sun tietotaso ihmisen fysiologiasta. Taidat olla 15v ja matkalla amikseen.

Itselläni ylipaino on lapsuudesta asti matkassa kulkenutta, tunnesyöntiä, nuoruudessa tuli bulimia ja sitten ahmimishäiriö. Onko ne syitä vai tekosyitä? Joku hoikka osaa varmaan antaa oikean vastauksen ja etenkin jos ei ole henkilökohtaista komeusta niistä.

  1. ketipinor unilääkkeenä ass smoothie
    October 2, 2012 at 05:24

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *