keyboard_arrow_right
Escort-puhelinnumero Uusikaupunki

Etsin naisystävää tyrmäystipat krapula

Eikä Sweet Paradise ole suinkaan mikään tasokkain. On vaan edullisin ja rehellisin. Ei tarvi maksaa turhasta. Kaikissa klubeissa kun ei ole näin. Siksi olenkin mainostanut tässä threadissa juuri näitä privaatteja, koska ainakin minua vastaan ovat tulleet juuri ilmoituksissa luvatut naiset. Privaatteja käyttävät myös tsekkiläiset ystäväni, eli kyllä niihin on luottoa.

Näitä seksiklubejahan on Prahassa pilvin ja pimein niinkuin myös näitä privaatteja. Atlas, K5 ja Michelle ovat myös minulle tuttuja. Käyn niissä yleensä sillloin, kun minulle tulee Suomesta vieraita jotka haluavat hieman katsella paikkoja.

Paksulompsaisia miehiä jotka haluavat katsella hieman stripteasea, tarjota sylissä kiehnaaville ladyille ladydrinksuja, puristella tissejä ja ehkä käydä sitten vielä illan päätteeksi yläkerrassa nusasemassa.

Se ei haitaa että tyhjeneekö lompsa vai eurolla. Tärkeintä on kuitenkin että mies viihtyy. Sitten jos Prahassa asuu tai viettää pitempiä aikoja, niin maailma näyttäytyy hyvin erilaisena. En minä jatka asuntoni vuokrasopimusta vuodella sen takia, että saan Prahassa pillua halvalla. Historian maisterina se kaupunki kiehtoo minua, ja joka reissulla olen yhtä hämmästynyt ja lumoutunut. Harrastan musiikkia ja käyn lähes joka vierailulla oopperassa, baletissa tai klassisen musiikin konsertissa.

Katselen jalkapalloa ja talvella lätkän KHL: Pidän oluen juomisesta ja viinan juomisesta. Ja tsekkiläisistä ihmisistä, joista olen saanut monia uusia ystäviä.

Harvoin tulee enää riekuttua saksalaisten ja brittien keskellä niissä seksiklubien mölinässsä. Mutta jos olisin viikonloppureissulla, niin varmasti mölisisin mukana. Olen siksi avannut tämän threadin ja yrittänyt antaa jotain vihjeitä, että jokainen sihteeriopiston toveri joka matkustaa Prahaan tietäisi jo etukäteen jotain ja saisi rahoilleen hyvän vastineen ja olisi reissuunsa tyytyväinen.

Ja siinä olette kyllä tosi oikeassa että minun vihjeeni ovat sellaista viisikymppisen miehen elämää. Jos olisin edes parikymmentä vuotta nuorempi, niin varmasti pyörisin niissä Prahan hienoissa pintaliitäjien diskoissa ja yökerhoissa, ja yrittäisin iskeä jotain Euroopan huippumimmejä: Mutta tällä iällä täytyy matkustaa näin ;.

Sweet Paradisen naiset näkee nettisivulta etukäteen. Ei tosin kaikkia kasvokuvien kera, mutta aika tarkka käsitys tulee. Pakotetuista prostituoiduista olen kuullut, mutta että turskatkin: Viime kerralla kävin tsekkaamassa tosiaan tuon show parkin halpojen hintojen vuoksi , olisiko seuraavalla kerralla kenties sweet paradicen paikka ; Näitä Showparkia on Prahassa kaksi.

Toinen eli se suurempi ja kuuluisampi nimeltään Showpark Market sijaitsee suhteellisen lähellä metroasemaa nimeltä Vltavska, eli jonkin verran keskustan ulkopuolella. Tämä pienempi nimeltään Showpark Leonardo da Vinci on hyvinkin keskustassa, aika lähellä kansallismuseota, ja sitä lähin metroasema on nimeltään I. Itse olen käynyt kerran talvella siinä Showpark Marketissa ja se reissu oli minulle jonkinmoinen pettymys. Netistä katselin ilmoitusta, että siellä on 80 panohuonetta ja oletin että joka ovella odottaa nainen, mutta huoria oli paikalla vain jotain viisitoista.

Systeemihän on sellainen, että ensin ostat sisäänpääsylipun korunaa ja sitten pääset bordelliin sisään ja voit kulkea ilotalossa, juoda baarissa viinaa ja katsella stripteasea, jonka luvattiin pyörivän "non-stop".

Sitten voit etsiä itsellesi jonkin sopivan naisen baarista tai jonkin panohuoneen ovelta päivystämässä ja tehdä kaupat.

Silloin kun minä kävin, niin naisia oli paikalla vähän ja minua miellyttäviä vain pari. Valitsin sellaisen ihan hyvän näköisen romanialaisen brunetin ja maksoin puolesta tunnista. Peruspano oli sitten sitä peruspanoa. Lähes kielitaidoton tyttö yritti ensin väittää että tissiliivien riisuminen ei kuulunut kontrahtiin, mutta kun meinasin ihan tuohtua niin suostui luopumaan niistä. Tisseihin ei kuitenkaan saanut koskea eikä paljon muuhunkaan.

Sildenafiilin voimalla painoin kuitenkin menemään ja tyttö inisi kiitettävästi lähes satakioisen miehen alla. Koko homma alkoi kuitenkin jo heti kohta huvittaa ja heitin leikin kesken, kun tiesin että ejakulaatio on haave vain. Selvästikkin helpottunut tyttö pyysi sitten tippiä, ja kilttinä ihmisenä annoin korunan setelin. Ei huorana oleminen ole varmastikkaan mitään helppoa. Eli en osaa aivan hirveästi näitä showparkeja kenellekkään suositella, mutta toisaalta turistikaudella siellä voi olla enemmän naisia tarjolla.

Showparkista tulee mieleen saksalaistyyliset ilotalot esim. Hampurissa, joissa nuorena interreilaajana tuli junaa odotellessa poikettua ja joissa saattoi riuska nuorimies nusasta vaikka kolmea eri naista tunnin aikana. Ne tuntuivat silloin maailman parhailta paikoilta. Sellaiseen fiilikseen showparkit kyllä sopivat, eli voihan sitä meininkiä kukin käydä itse katsomassa. No ajelin metrolla keskustaan päin ja poskieni kuumotuksesta muistin, että koko nussiminenhan jäi vähän niinkuin kesken.

Museum pysäkillä vaihdoin metrolinjan punaisesta tutuksi vihreäksi, ja työväenliikkeen miehenä ajattelin että Prahassa on ainakin metrolinjojen värit valittu ihan päin perskutarallaa. Soitin Mazlive Studentkyyn ja nousin maanpäälle tutulla Flora metroasemalla. Kävelin sitten ne muutamat korttelit kuunnellen lumialta Röyhkän biisiä Steppaillen, ja siinä loikkiessani ajattelin myhäillen että Mazlivessa ei ole kyllä vielä panoa tarvinnut jättää kesken.

Tunti yhden tytön kanssa maksaa korunaa ja kahden korunaa ja owo sekä cim sisältyvät hintaan. Ja nimimerkille ananasbananas tiedoks,i että en ole Mazlive Studentkynkään palkkalistoilla. Haluaisin kyllä toki olla joku Mazliven pakotettu koenussija turska: Siis tää että tänne skriivailee jotkut viiskymppiset ikäloput antaa ihan väärentynee kuvan. En voi mitenkään kuvitella panevani mistään hinnasta noita sweetparadisen noitia kun saan hesan kuppiloista nuorta kaheksantoistavuotiasta.

Tää on niin sairasta tää näitten epätoivosten hiviäijien jorina että tulee ihan praha olo. Muulloin lähettelet tällaisia epätoivoisia viestejä Kaikki noin 20v sihteerit pk seudulta privatkaa: Ananasbananas on innostunut vääntämään juttua seitsemän vuoden hiljaiselon jälkeen. Siis, tänne saisi kirjoittaa vain 35 - n. Itse olen juuri sellainen ikäloppu, muttei hiv-mies.

Tapailen kyllä säännöllisesti lapsenlapsiani. On tosi ikävä että sinulle on kasvanut tuosta sweetparadisesta noin kova kynnys elämässä. Luulin jo välillä että asia on loppuun käsitelty. Kannattaako moisesta asiasta vetää herneitä nokkaan.

Elämä käy sillä tavalla kohtuuttoman raskaaksi. Melkein suosittelisin että et koskaan menisi käymään Prahan Sweet Paradisessa.

Tai ylipäänsä koko Prahassa. Olen kyllä sinulle vähän kade, kun saat "hesan kuppiloista nuorta kaheksantoistavuotiasta". Uskon kyllä että he ovat sinut älykkyydelläsi ja verbaliikallasi sitä vähintäänkin mannekiini ja missitasoa.

Silloin kun itse olin parikymppinen, niin asuin ja opiskelin Oulussa ja ne samanikäiset naiset joita tapailin Rattori lupilla olivat suurimmaksi osaksi pohjoissuomalaisia opiskelijoita.

Monet toki myös eteläsuomalaisia. Mukavia, kauniita, rehtejä, reiluja ja luotettavia suomalaisia naisia. Kun kaikki kauniit naiset eivät tässä maailmassa halua välttämättä formulavarikolle, vaan jotkut haluavat kouluttautua esim. Mitä vikaa muuten on tavallisissa ihmisissä? Ehkä siksi pidän Prahassakin ihan tavallisista viehättävistä naisista, jopa niistä Sweet Paradisen ahkerista yh-äideistä jotka haluavat saada voita lastensa leivän päälle, tai niistä uutterista opiskelijoista jotka yrittävät rahoittaa opintonsa.

Työväenluokan miehelle kun huorallakin on aina jokin muukin arvo, kuin pelkästään se nussimisarvo. Siksi lupaankin, että tämä postaukseni sihteeriopistossa Granadona jää aivan viimeiseksi.

Granado häviää tämän jälkeen vain merkiksi jonnekkin bittiavaruuteen. Areena on ainakin minun puolestani nyt sinulle aivan avoin. Voit puolestani antaa nyt sellaisen "kuvan" asioista kuin haluat. Ja aivan mistä asioista haluat. Pohjattoman uteliaana ihmisenä käyn kyllä joskus katsomassa että millaisia hengentuotteita foorumille levität. Tämä oli kyllä ihan kohtuullisen raskas heitto ja se osui ja upposi.

Minulla on tyttärentytär, Ada, just kolme vee. Juhannuksena juuri mietin että aika juoksee kuin hirvi, ja Ada kasvaa ja kehittyy ihan silmissä. Tätä tilaisuutta ihmisenä en kyllä haluaisi menettää.

Mietinkin että jotain muutoksia täytyy tehdä elämään. Hyvä ananasbananas kun kaikki asiat eivät ole aina niin yksinkertaisia. Oulussa ollessani meidän välimatkamme on km ja Prahassa ollessaani sen km.

Mutta nyt kun Ada on jo kolme vuotta, niin hän ei ole enää niin riippuvainen vanhemmistaan. Tulevat ensi viikolla Prahaan, ja vanhempansa lähtevät sieltä Unkariin ja jäädään Adan kanssa kahdestaan muutamaksi päiväksi. Käydään katsomassa Zoo ja nukketeatteria ja poljetaan polkuveneellä Vltava joella ja syödään puistoissa jäätelöä.

Rakkaat ihmiset ovat aina sydämessäsi, vaikka joskus onkin välimatkaa. Tulevaisuudessa olen enempi Adan kanssa. Siksi lopetankin Granadona olemiseni tähän ja toivotan ananasbananakselle ja kaikille muille sihteeriopistolaisille hyvää kesän jatkoa: Äläs nyt kuitenkaan viitsi kadota bittiavaruuteen. Tovereita tarvitaan tälläkin forkalla. Ei me noilla hedelmäkavereilla pärjätä. Vaikka en työväenluokan mies olekaan niin pakko on todeta, että juuri Granadon kaltaisia persoonia täällä tarvitaan.

Ananaksia ja Banaaneja mahtuu 13 tusinaan Granadoja on vain yksi. Jos poistut niin näiden huuhaaheikkien osuus vain kasvaa. Edellisten kanssa samaa mieltä. Granadon teksteistä on ollut paljon iloa varsinkin kun suunnitelmissa on lähteä syksyllä Prahaan piitkää viikonloppua viettämään: Hyvä päätös se on tuokin mutta olet enemmän kuin tervetullut takaisin.

Me tarvitaan sinun kaltaisia kanssakulkijoita. Ei kai tämä forkkailu nyt niin paljon aikaa vie? Hyvää kesää myös sinulle ja Adalle. Granado on kirjoittajana erinomainen ja hänen kirjoituksiaan on ollut todella suuri ilo lukea. Mukaansatempaisevaa, hienosti kuvailevaa tekstiä ja samalla kuitenkin informatiivista.

Harmi, jos Granado nyt lopettaa. Mutta tulen varmasti kaivamaan hänen tekstinsä ja vinkkinsä esiin, kun Prahaan joskus tieni vie. Toivon kuitenkin, että uuttakin tekstiä tulee. Hattu pois päästä ja kiitti Granado! Kiitos tästä ketjusta ja kaikista Prahaan liittyvistä viesteistäsi Granado. Komppaan muita; älä jätä meitä. Hedelmätrolleja riittää joka foorumilla.. Itse rekisteröidyn aivan uutena käyttäjänä juuri Prahan vuoksi.

Olen siellä ensimmäisellä kunnon ulkomaanreissulla käynyt ja rakastuin kaupunkiin heti. En silloin tutustunut kaupungin kaikkiin puoliin ; , koska olin nuorempi ja perheen kanssa liikkeellä, mutta kokemusta on asiasta kertynyt Tallinnasta, Wienistä ja Kööpenhaminasta. Lisäksi olen jälkeen ehtinyt sooloilemaan Berliinissä, Las Vegasissa ja Bratislavassa.

En malta odottaa, koska nyt lähden Prahaan yksin ja kokeneempana sooloilijana. Aion jatkaa tutustumista paikalliseen uhkapelikulttuuriin livepokeri , ruokakulttuuriin ja nähtävyyksiin, mutta hankkia kokemuksia varsinkin hupakoista uusi sana mulle ennen foorumille eksymistä: Ajattelin tässä lähiaikoina kysellä sinulta, Granado, joistain Prahaan liittyvistä asioista, mutta nyt vastaukset saattavat jäädä saamatta..

Tykkään suunnitella ulkomaanmatkoja oikein kunnolla, joten monikin asia on ja tulee mieltä askarruttamaan. Ja toisaalta, mitä reaktioita saa, jos menee asiakkaana asiasta kysymään ennen bisnestoimintaa? Minä tiedän vastauksen tähän, mutta Granado voi täydentää.

Ainakin osassa paikoissa on säännöllinen lääkärintarkastus. Ymmärräthän kuitenkin, että edellinen asiakas on voinut tartuttaa taudin, eikä tarkastus sinällään takaa mitään.

Hyvä tietää, ja ymmärrän kyllä koska maalaisjärki kulkee lähes aina mukana ;. Lukeutuvatkohan useimmat noista Granadon luettelemista paikoista näihin säännöllistä lääkärintarkastusta tekeviin paikkoihin? Kysyvä ei tietenkään tieltä eksy ja saatan laittaa johonkin paikkaan mailiakin, kun vierailua suunnittelen.

Miten Piparimies kokeneena kaverina uskot hupakoiden reagoivan, jos asiasta kysyy maksettaessa? Tottahan on, että jos riskejä pelkää, niin kotia pitää jäädä, mutta aion vain tehdä asiat riskejä minimoiden. Ja toisaalta voihan sitä halutessaan tehdä vaikka mitä sellaista, missä ei tartuntavaaroja käytännössä ole. Nyt tarvittaisiin sitä Granadoa. Vastauksesta en sitten tiedä;. Maililla kysyttäessä taas vastauksen jo arvaankin..

Se varmasti tulee, mutta kuinka totta ne aina ovatkaan. Ja tämän nyt en tarkoita mitenkään liittyvän tšekkiläisiin, päinvastoin, mutta noin yleensä. Kaikille ehkä parempi, ettei paikan päällä turhia kysele, vaan tarpeen tullen kertoo mitä ja miten haluaa, eikä hätäile. Prahasta on varoiteltu aina tv-ohjelmia myöten.

Taksikuskit tarjoavat naisia ja vievät klubiin josta pääse korstojen ilmestyttyä paikalle oluen juotuaan ehjänä ulos vain maksamalla e tai ehkä pienempikin summa käy jos enempää ei ole. Kannattaa siis olla varovainen vaikka Praha on muuten hieno kaupunki jos kulttuurista tykkää.

Kuten olen maininnut, kaksi ystävääni on saanut tyrmäystippoja lasiinsa Prahassa. Heidät tuntien epäilen vähän vikaa olleen heissä itsessään. Kumpikin tapaus sattui viime vuosikymmenellä. Olen itse käynyt useamman kerran viime aikoina. Liikkunut niin yöllä kuin päivälläkin. Mitään pelottavaa en ole nähnyt. Taksikuskien klubeja kannattaa välttää kaikkialla. Toveri Granadon privoissa riskiä ei ole sen enempää kuin tunnetuissa matkaoppaiden mainitsemissa klubeissakaan.

Enpä ole myöskään kuullut kenelläään olleen ongelmia mandariiniomenan inhoamassa Sweet Paradisessa. Prahalla oli paha maine aikoinaan. Myönnän nyt itsekin olleeni vielä pari vuotta sitten vanhojen mielikuvien vanki. Praha on kuin mikä tahansa länsimainen kaupunki. Tietty varovaisuus on järkevää, sinällään Praha on erittäin turvallinen kaupunki. PekkaKoo, jos tuo viestisi oli edes osittain minulle suunnattu, niin älä huoli. Köpiksessä lähdin "ostosmatkalle" klo 12 ja tulin takaisin hotellille klo Kävelyä tuli reilu 10 km ja tulomatkalla näin mm.

Maksullisia palveluita käytän vain selvinpäin. Ensimmäistä krapulaa en aio viettää Prahassa. En aio käyttää sellaisia palveluita, joihin alkoholin ostaminen jotenkin liittyy, koska ei ole niin ei ole pakko tehdä. Prahan entistä mainetta en tietenkään itse edes tunnista, koska olen siellä käynyt vuotiaana ekan kerran ja silloin yksinkertaisesti rakastuin kaupunkiin, ja oloni oli koko ajan turvallinen. Olinkin silloin kyllä normaali turisti, joka kulki Granadon mainitsemia turistien reittejä ja suurin vaara itselleni oli taskuvarkaat.

Silloin eivät taskuvarkaat varastelleet, mutta toisin kävi Köpiksen Ørstedsparken-puistossa, jossa juutalaiset romanialaiset pääsivät jo taskulle Kiitokset myös täältä Granadolle. Hienoa luettavaa Prahaan matkaavalle. Pitää ehkä käydä kokeilemassa jotain mestaa jos reissulla sopiva väli ja halu iskee, ja yleensähän se iskee. Onkos sooloilijalla kertoa jotain vinkkejä missä voi pelata pokeria? Osaakos pipari tai joku muu suositella jotain hierontapaikkoja Prahasta?

Monesti viihdyn itse paremmin niissä kuin perus iloisissa taloissa. Hierontapaikat ei ole minun juttu. Täältä kuitenkin löytynee jotain http: Hänen katoamisensa oli hyvä esimerkki siitä mihin tyhjänpäiväinen vittuilu johtaa. Granadon jutut kun oli aika informatiivisia. Vajaan sadan euron turnauksen, johon osallistui reilu 50 henkeä, loppui kohdaltani bubblen lähettyvillä, kun puskin A7os vs.

Oli kuitenkin 8 bb pusku sb: Käteispeleissäkin muistaakseni oli helppo pärjätä, jos hieman on peliä pelannut. Otin hotellin kolmeksi ekaksi yöksi 7 yön reissu tämän kasinon lähettyviltä, jotta pääsen helposti pelaamaan vaikka yötä päivää. Totta kai Prahassa muutakin aion tehdä: Muita pikkukasinoita ja muutamia isompia sieltä löytyy kunhan vain googlettaa tai katsoo vinkkiä vaikka täältä: Granado näyttää tekevän kuten uhkasi, eli käy kyllä foorumilla, mutta ei enää kirjoittele: Toivon tosissaan, että mielesi muuttuu ja hälläväliä pidät trolleista ja tulet takaisin kirjoittelemaan.

Useampikin työväen luokan mies sinua varmasti kaipailee takaisin.. Oma matka lähestyy mukavaa vauhtia. Olen vieraillut melko usein sex. Aioin mennä Prahassa mm. Parhaimmillaan sellainen olisi varmasti aivan supermahtavaa. Lähes varmaa ei ole kuin se, että kinkyhommiksi menee; Top Privatissa. Numerokin jo maililla kysytty ja ladyn pitäisi olla tuolloin töissä. Sitten kiinnostaa "normihieronta" jossain hyvän hinta-laatu-suhteen omaavassa paikassa.

Noin 50 eurolla olen mielelläni tunnin hyvässä ja sanalla sanoen vapauttavassa hieronnassa. Sitten mielen mukaan jotain muuta mukavaa. Valikoimaa on kieltämättä todella paljon. Ja rahastakaan tämä harrastus ei Prahassa eikä oman tämän hetken rahatilanteen takia jää kiinni.

Omat kriteerit vaan ovat hieman erikoiset. Mieluiten suht lyhyt, v. Pitää vielä suunnitella, koska siitä minä pidän: Vikkejä olisi haussa tytöstä hotelliin. Nyt meinaan taita iskeä niin kiire aikataulu matkalla, että kiertelemään ei taida ennättää.

Mutta jotain hupia sitä pitää saada. Eli mistä kannattaa tilata tyttö hotelliin? Toivomuksiakin löytyy, ei narkki, puhuu lontoota, suutelee Ensi viikolla edessä järjestyksessään toinen hupakointireissuni Prahaan. Tarkoituksena kokeilla sikäläinen Sauna Club ja käydä läpi jo ensimmäisellä reissulla löytyneet privaatit.

Jollakin Casinolla ajattelin myös poiketa. Jos joku kanssa turska sattuu olemaan samoilla kulmilla ja haluaa käväistä esim. Näissä isommissa privateissa, jotka olen tässä threadissa aikaisemmin maininnut, tyttöjen "työsuhde-etuun" kuuluu työterveyshuolto. Eli kyllä tätä gyynekologista tutkimusta tehdään säännöllisesti. Näin on minulle ainakin kerrottu. Ja jos käytät suuseksissäkin kondomia, niin kyllä se seksitautien tartuntavaara on mielestäni häviävän pieni.

Varmaan samaa luokkaa kuin seksisuhteissa ihan siviilissäkin. Tietysti melkein aina joku voittaa lotossakin, ja niinkuin Piparimies jo kirjoitti, niin maksetussa seksissähän ei koskaan voi tietää mitä tautia juuri edellinen asiakas on hepissään kantanut. Se sama "vaara" pätee tietysti siviiliseksinkin satunnaisten kumppanien suhteen. Privateissa viehättävien prahattarien kanssa ilkosillaan pelehtiminen on kuitenkin niin hauskaa ja mieltä ylentävää puuhaa, että kyllä sitä kannattaaa harrastaa.

Hyvän tsekkiläisen oluen juomisen ohella jokaisen turskan ehdoton nautinto Prahassa. Mielestäni suurin vaara sairastumiseen on kuitenkin se, että vilustuu koska on liian kauan "housut kintuissa" ja ikkuna on jäänyt auki.

Tosin Prahassa on vielä nyt kesäkelit ja pimeät lämpimät Keski-Euroopan yöt. Ja privateissa on kyllä yleensä koneellisesti ilmastoidut lemmenhuoneet, eli ei uutterankaan köyrijän tarvitse hiki otsalla rakkautta tehdä. Muuten olen löytänyt yhden uuden hyvän ja viihtyisän privaatin varmaan ainakin sata vielä käymättä läpi nimeltä BeBoss www. Se sijaitsee aivan metroasema Namesti Mirun vieressä ja tytöt ovat kyllä kauniita ja palvelu hyvää.

Tunti kustantaa muistaakseni korunaa ja puolikas korunaa, eli sen suunnilleen 60 ja 40 euroa. Oma suosikkini tytöistä on Kamila, tyttö jolla huikeat suurilla nännipihoilla varustetut D-kupin tissit. Granado kun on armoitettu tissifriikki: Kiitti vastauksesta ja terveisiä Prahasta! Ellet siis ole täällä itsekin, heh. Kuten myös voin nyt tuoreeltaan itsekin suositella isorintaista naista luomut , nimittäin Kristýnaa Top Privátista.

Nyt ei silmät enää pysy auki, mutta näin lyhyesti: Perjantaina välipäivä turskahommista ja aktiivipäivä kuntosalihommissa: Lisää kirjoitan kun seuraavaa mahollisuus tulee, mutta tästä reissun ekasta kokemuksesta tuossahan tulikin jo melkein kaikki oleellinen.

Aivan upea paikka tämä Praha, on näkökulma mikä tahansa! Mukava kuulla että viihdyt Prahassa ja olet saanut jo hyviä kokemuksia. Olen nyt Suomessa työntouhussa, muuten olisi voitu pistäytyä vaikka Cafe Louvressa haistelemassa Euroopan tuulahduksia.

On muuten ehdottomasti käymisen arvoinen kahvila ja suklaakakku on aivan erinomaista. Joka reissulla täytyy käydä arvokkaassa Cafe Louvressa katselemassa kauniita prahalaisia naisia.

Oli myös Albert Einsteinin ja Frans Kafkan kantapaikka. Nämä SM- jutut eivät ole minun juttuni, mutta niitäkin Prahassa kyllä köytyy. Kun menet netissä http: Sitä kun napsautat, niin näiden salonkien esittelyjä alkaa löytymään. Kun näpsäytät salongin nimen kohdalta, niin löytyy pitempi esittely ja yhteystidot.

Tuo show location on mapy on kyllä erinomaisen hyvä, kun siitä näkee sitten niin hyvin paikan osoitekoordinaatit. En tiedä, mutta jotenkin nämä SM-jutut kiinnostavat itseäni silloin tällöin. Huomenna tänään voisi kyllä kokeilla jotain perinteisempää. Ensin vähän hierontaa kaipaisin kipeille lihaksille, ja sitten klassista.

Cafe Louvreen olen törmännyt mm. Siellä vierailu ei vielä ollut "must do"-listalla, mutta sinnehän sen voisi lisätä: Jack En ole tyttöjä asunnolleni tilannut, kun nimenomaan tykkään kulkea ja kierrellä eri paikkoja. Mutta varmaan sekin päivä vielä koittaa. Turvautuisin silloinkin kyllä näihin Prahan erinomaisiin privaatteihin, eli tilaisin jonkun hyväksi kokemani ladyn sieltä viihdyttämään itseäni. Lähes kaikki privaattien tytöt tekevät myös outcall keikkoja, eli tulevat hotelliin tai kämpille.

Mutta huomaa että outcall keikan hinta on yleensä noin kaksinkertainen verrattuna vierailuun privaatissa. Tosin sekään ei Suomen korkeisiin hintoihin tottuneelle ole kallista lystiä. Eli jälleen kerran avaisin netistä tämän http: Huomaat kohta, että suurin osa näistä escort tytöistä on samoja kuin incall tytöt, mutta on niitäkin jotka eivät esim. Kokemuksesta voin sanoa että näiden privaateissa työskentelevien tyttöjen kuvat ja muut tiedot ovat melkoisella varmuudella aidot.

Olen tavannut privaateissa noin naista, eikä vielä ole sattunut vastaan yhtään feikkikuvilla liikkuvaa. En tarkoita tällä tietenkään sitä, että jonkin vain outcall keikkoja tekevän escort- toimiston tytön kuvat ja tiedot olisivat väärät.

Luulisin että feikkejä ei ole sielläkään liikkeellä, minulla ei vaan ole niistä tytöistä omaa kokemusta. Miten sitten löydät tästä runsaudesta mieleisesi tytön? Jos klikkaat sivuston punaisen palkin alapuolella olevan Default sortingin auki, niin siitä voit rajoittaa hakua esim tyttöjen iän, painon tai vaikkapa rintojen koon mukaan.

Näin löydät helpommin sen mitä olet etsimässä. Ketä sitten sinulle suosittelisin? No voin tietenkin jonkun oman suosikkini mainitakkin, sillä ehdolla että et tule sitten valittamaan huonoista vihjeistä. Privaatin Golden Eye www. Pitkät kastanjanruskeat hiukset ja minun silmiini lähes täydellinen vartalo. Hienoilla nro 4 tisseillä varustettu brunetti.

GFE ja suuteleminen taitaapi kuulua kaikkien prahalaisten sihteerikköjen palvelu valikoimaan. Englannin kielen taito on tytöillä yleensä hyvä, mutta on vastaan tullut heikompaakin lontoota. Kristynkan kanssa jutellaan yleensä kaikesta maan ja taivaan välillä. Voin melkein luvata että narkkaria ei ainakaan näissä privaattien tytöissä vastaan kävele.

Privat Golden Eyen nettiosoitteeseen tuli yksi piste liikaa ja Edit ei enää toimi. Oikea osoite on www. Nyt se sitten korjaantukin. Hotelli vaihtui ja halusin päästä hierontaan, joten selasin mapysta lähimmät paikat läpi. Koska olen niin nirso, valintani kohdistui ~2 kilometrin päässä sijainneeseen hierontasalonkiin: Eli periaatteessa, koska sinne piti ratikalla mennä, niin ois voinu mennä melkein mihin tahansa muuallekin.

Ilandra samannimisessä hierontasalongissa hieroi ihanasti: Ei Prahan halvin, mutta halpa vrt. Suomeen tai edes Tallinnaan, jossa kävin ekaa kertaa minkäänlaisessa hieronnassa syksyllä Nyt ilman yläosaa ja aivan erilaisella työmotivaatiolla ja tekniikalla.

Tekis mieli kertoa härskihköt yksityiskohdat kummastakin hieronnasta, mutta sanotaanko vain, että eipä eilen taaskaan hieroja osannut tähdätä kutia oikeaan paikkaan, ja koska kuti oli kova, saattoi vähän hiuksillekin roiskua: Kerroin kyllä milloin kuti lähtee, mutta eipä hieroja osannut "valmistautua": Tälle reissulle vielä käyn ainakin yhdessä privaatissa, miksen kahdessakin, jos oikein innostun.

Nyt pitäis etsiä aamupalaa jostain, koska vielä en ole sitä ehtinyt syödä.. Cafe Louvreen vois lähteä jos ei olis näin kova nälkä, sinne ehkä huomenna. Suuri kiitos Pohjoisen sooloilijalle mielenkiintoisista Prahan rapsoista. Huomaan että olenkin elänyt Prahassa aika konservatiivista elämää seksitarjonnan suhteen, kun olen kulkenut vain näissä privateissa.

Olen ollut jo niistä niin tohkeissani, että en ole ymmärtänyt laajentaa perspektiiviä. Ainakin tällaisessa eroottisessa hieronnassa täytyy kyllä heti seuraavalla reissulla mennä käymään. No järjestin minä kuitenkin elokuussa vierailulle tulleelle hyvälle oululaiselle toverilleni ikimuistoisen syntymäpäivänsä yllätyksen.

Sovin privaatti Golden Eyen kanssa synttäripartyista joihin kuului saunomista, porealtaassa lillumista, syömistä, maljojen kohottelua ja naisten kanssa touhuamista.

Meillä oli käytössä saunaosasto ja kaksi lemmenhuonetta sekä viihdyttäjinä Sofie ja Kristynka. Kuohuviini, olut, Becherovka, alkoholittomat virvokkeet, tapas- tyyliset naposteltavat ja tietenkin synttärikakku jossa oli eroottishenkinen koristelu antoivat pontta lemmentyölle.

Välillä pidimme taukoa ja pelasimme porukalla nopilla jazzia. Veljellisesti vaihdoimme puolivälissä turneeta morsiammia. Kyllä hyvät toverit vievät parhaiten pois tunteen tuhannen vuoden yksinäisyydestä. Koko viiden tunnin sessio maksoi vähän yli euroa ja sitten tyttöjen tipit päälle. Cafe Louvre on muuten mainio paikka syödä myös aamiaista. Aamiaisekseen voi valita englantilaisen, ranskalaisen, amerikkalaisen tai tsekkiläisen version. Aamiaista syödessä on mukava lukea englantilaisia lehtiä.

Jopa Granado kyllästyy joskus lueskelemaan kämpillään niitä iänikuisia vanhoja Tiedonantajia, joissa Neuvostoliiton hajoamisestakaan ei vielä puhuta mitään. Toinen legendaarinen kahvila on Montmartre. Tämä viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila sijaitsee Vanhan kaupungin syrjäisellä kadulla Retezova 7 turistimassoilta piilossa.

Ehkä kuuluisin Prahan kahviloista on vuonna perustettu Slavia Smetanovo nabrezi 2. Siellä ovat aikaansa viettäneet lähes kaikki Prahan merkkihenkilöt säveltäjä Smetanasta lähtien. Näkymä ikkunoista on hieno. Kilpaa kimaltavat Vltava- joki sekä Kansallisteatterin kultakoristeet.

Se on kyllä yksi maailman hienoimmista ja aidoimmista oluttuvista, joissa olen käynyt. Osoite on Husova Pilsner Urguell on siellä erikoisen hyvää. Kun Bill Clinton halusi valtioivierailullaan Prahassa vuonna käydä oikeassa tsekkiläisessä oluttuvassa, niin Vaclav Havel vei hänet juuri Kultaiseen Tiikeriin.

Siitä ovat muistoina valokuvat, joissa hyväntuuliset Clinton ja Havel juovat olutta oluttuvan kanta-asiakkaiden kanssa joidenka koiratkin koirat pääsevät Prahassa kaikkialle minne isäntänsäkkin ottavat Amerikan presidentin vierailun vastaan tyynen rauhallisesti, niin kuin niillä on tapana vieras vastaan ottaa. Clintonhan kunnostautui seuraavana vuonna turskahommissa aloittaessaan seksisuhteen Valkoisen Talon harjoittelijan Monica Lewinskyn kanssa.

Monica otti poskeen OWOna ja Bill oli amerikkalaisten räsästen ja henrikssonien kanssa sitten tosi pinteessä. Kunnnon heppu ja hyvä USA: Toinen lähes välttämätön oluenystävän vierailukohde on maailman vanhin panimoravintola U Fleku. Panimo aloitti samassa rakennuksessa toimintansa jo luvulla ja ravintola avattiin vuonna Tässä valtavassa ravintolassa on useita saleja, tupia, olutpuutarha ja kabareeteatteri.

Paikka on ikävä kyllä nykyään melko turistinen, mutta olut on siellä aivan taivaallisen hyvää, vaikka onkin Prahan hintatason mukaan hieman hintavaa. Panimon oma tumma olut on kyllä jumalten juoma.

U Flekun osoite on Kremencova Jos haluaa vähän boheemimpaa ja vielä rennonpaa tunnelmaa, niin sitten voi ajella metrolla vaikka Zizkoviin. Mukava pub jossa on kiva puutarha ja tarjolla edullista ruokaa ja olutta. Asiakkaina on pääasiassa opiskelijoita ja taiteilijoita.

Osoite on U Bozich Bojovniku 3. Tänään kokeilin jotain uutta turskan urallani, mutta siitä myöhemmin. Tänään kävin aamupalalla, eli muiden silmissä lounaalla, Cafe Loungessa. Menin ratikalla 9 Cafe Louvren ohi, ja päätin silti pysyä ratikassa mennäkseni suunnitelmani mukaisesti. Ehdin vielä käydä siellä, jos vain seudulle ajaudun. Cafe Lounge oli OK. Pidin tunnelmasta, sisustuksesta ja ruoasta. U Tří růží löytyi omalta ravintolalistaltani, U Zlateho Tygra ei.

Sinnekin tosi vielä ehtisi mutta ei joka paikkaan, koska reissua pari hassua päivää jäljellä. U Flekussa olen käynyt aiemmalla Prahan reissulla ja U Vystrelenko Oka on omalle ravintolalistalle merkittynä, mutta käymättä.

Huomenna voisin siellä käydä päivällisellä, koska sen tässä melko lähellä. Lähellä on myös Restaurace Zalezitost Biskupcova Kävin siellä eilen syömässä elämäni parhaan pihvin ja juomassa elämäni parhaan oluen Chulmecký Vít. En todellakaan ole oluen ystävä, mutta tuota olisin voinut juoda vaikka useampia.

Jos tuo paikka, joka on muuten juuri erään turistikartan ulkopuolella, idässä, on Granadolta käymättä, niin eikun kokeilemaan. Paras pihvi gr maksoi korunaa. Ateria alkukeitolla juomineen ja tippeineen tasan korunaa. Oletko Granado shoppailun ystävä? En minäkään, mutta suosittelenpa silti myös Fashion Center Outler Arenaa.

Kävin siellä aiemmin pikaostoksilla, kun minut oltiin sinne keskustan liikkeestä ohjattu ostamaan yhtiä tiettyjä urheiluvälineitä, joita etsin. Itse menen sinne huomenna heti aamupäivästä, joten siitäkin syystä en ehdi joka kahvilaan ja ravintolaan mihin haluaisin. Ja jottei mene liian jaaritteluksi, ja pääsen nukkumaan, niin tämän päivän foorumiaiheinen kokemus tulee tässä: Laitoin klo 12 tekstaria Tajne Milenkyyn myös "Secret mistresses" , että voisiko 18v.

Carmen alkaa minua klo ? Vastaus oli, että tottakai voi. Ja osoite tuli samalla. Ja perushinnat sekä ehdottamani ekstran hinta. Olin ajoissa paikalla ja Carmen tuli pienen kyselemisen jälkeen hakemaan minut portilta. Minulle selvisi heti, että hän oli melko kokematon, ujohko ja heikko englannissa. Ulkonäöllisesti juurikin tsekkiläisen vuotiaan tytön näköinen.

Ei paras ihon kunto kasvoissa, mutta nuorekas vartalo kauneilla B-kupin rinnoilla. Sovittiin aluksi ekstroista, ja ei niistä sen enempää: Carmenilla oli hyvä tekniikka suihinotossa, handjobissa ja normipanossa. Ekstrajuttu oli vähän niin ja näin: Hyvällä motivaatiolla hän oli hommassa mukana, mutta kunto meinasi välillä tyttörukalla loppua. Noh, tulihan tuo itsellenkin jopa hiki. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja minä olin se joka huolehti kellosta ja Carmen ei siis ollut niin minuutin päälle -tyyppinen.

Hänestä varmaan olisi saanut sitä GFE-tunnetta irti, kun itse vain olisi niin halunnut. Koska olen vasta "urani" alkutaipaleella, niin oma tekemiseni on mekaanista ja sellainen hellyys ja koskettelu puuttuu, u know. Siksikin minulle turskana kypsemmät hupakot ovat kehittävämpiä, koska he osaavat ohjata paremmin kuin nämä 3 kuukautta hupakkona työskennelleet. Mitä tänään opin, niin ainakin nämä kolme asiaa: Onnistui myös lauantaina hieronnan sopimisessa.

Nää vuotiaat voisi jäädä turskan ulkopuoliseen elämään. Ei ollut tuo yks juttu mun juttu vaikka olinkin asiasta niin varma. Varasin myös tänään klo 12 tekstarilla Top Privatista Klaudien tunniksi keskiviikoksi.

Sieltä tuli iloinen vastaus kuin vakioasiakkaalle ja tarkkaan ottaen näin suora lainaus: Yes ofcourse,you caal one more 2 hours before. Have a nice day: En ihan tajunnut viestiä, mutta laitoin, että ok, kiitos. Ei ole heidän operaattorilla siksi kutsuvat ihan tuo englanti paras kieli toivottavasti. Ei ollut puhelimessa, eikä ollut tekstatessa. Pääasia on kuitenkin, että varaus onnistui. Klaudie oli siis se ainoa nimi, joka mun mielessä pyöri, kun lentokone laskeutui Prahaan viime viikolla.

Silloin ei torstainan hänen tapaaminen onnistunut, koska ei ollut töissä aiempaan suunnitelmaan poiketen. Aivan mahtavastihan Kristýna piti minun kanssa hauskaa silloin, mutta pitää nyt vielä käydä Klaudie kokeilemassa kun mahku on.

BTW, olikohan Kristýna maininnut minusta jotain operaattorille, koska tuollaista vastausta en olisi häneltä odottanut..? Erittäin hyvää rapsaa Pohjoisen Sooloilijalta, kiitän Jossain vaiheessa kai koittaa aika jolloin useimpien foorumin lukijoiden, ei kaikkien, on aika alkaa rapsaamaan kokemuksistaan ja yrittää rikastuttaa foorumia kun alkuopit on tältä turskan tärkeimmältä palstalta ammennettu.

Pari vuotta hupakointia on jo takana koto-Suomessa mutta jospa aloittaisi tuon tekemisiensä raportoinnin ulkomailta. Tällä hetkellä siis palveluspaikkana elinvoimainen Praha johon jo keväällä ensimmäinen hupakointireissuni suuntautui. Tänään maanantaina liitelin iltalennolla raikkaassa sadesäässä rakkaasen Prahaan, onneksi sateet jäivät Helsinkiin. Mielessä pakotti tarve koittaa kehuttua ja haukuttua Sweet Paradisea täysin värittömien lasien lävitse. Koneen laskeuduttua kiireellä check-in hotelliin josta hankkimaan murua rinnan alle.

Normaalisti en suosi turistipaikkoja mutta kun hotelli sattuu sijaitsemaan aivan keskustassa niin löysin ruokapaikkani suoraan Astronomisen Kellon alta. Pakko se on myöntää että vaikka oletkin turistiravintolassa ja maksat setistä verrattain enemmän kuin laidempana Prahaa niin onhan se hieno tunne olla syömässä Tsekkiläisiä herkkuja iltavalaistulla Vanhan Kaupungin Aukiolla.

Josta pääsemme sitten muihin herkkuihin. Matkan ensimmäinen kohde siis Sweet Paradise. Kova jätkä ottaa kello Tosin tässäkin tapauksessa kokeneitten karjujen neuvot tulivat tarpeeseen. Ensimmäinen taksikuski pyysi 10min kyydistä korunaa joten toivottelin hyvät yöt ja painelin tieheni. Seuraava taksi sitten olikin ProfiTaxi joka on niitä suurimpia yrityksiä. Kuski arvioi hinnaksi korunaa ja kuinka ollakaan kun rattaat kalahti Sweet Paradisen portille niin mittari näytti korunaa.

Joten katso mihin taksiin nouset. Itse Paradise oli siisti ja viihtyisä. Kukaan ei uinut samantien liiveihin ja ehdotellut kalleinta poreamme huonetta viikoksi. Rauhassa sai ottaa pari olutta ennen kuin kehoitti baarineitiä kutsumaan tytöt esittäytymään. Maanantai-iltana jälkeen puolen yön tyttöjä oli noin 15 ja asiakkaita näitä jakamassa alle kymmenen.

Ja tytöt olivat kaikkea muuta kuin rupsuja yh-matameja. Alkaen parista kymmenestä ikävuodesta, tytöt olivat nuoria, hyvännäköisiä ja seksikkäitä. Yhtäkään huonoa ei joukossa ollut. Lopulta valitsin lyhyen hoikahkon mimmin jolla oli isot tissit, joka sattuu se kaunein "luonteenpiirre" naisessa olemaan.

Valitsin normaalin huoneen puoleksi tunniksi koska nukkuumaanmenoaika lähestyi vääjäämättä. Vaikkakin huone oli vain normaali niin se silti yllätti viihtyisyydellään ja elegantillaan eli ainakaan lavastuksista onnistuneet panohommat eivät jää kiinni.

Erikseen pyytelemättä tyttö hyppäsi mukaan suihkuun ja antoi sellaisen saippuakäsittelyn että pesun jälkeen ei paljoa tarvinnut veitikkaa herätellä. OWO ei palveluun kuulunut mutta eipä sitä jäänyt kaipaamaankaan.

Suuhoito oli ihan perus mutta alla oli sen verran hyvät pohjat että oli pakko lyödä jarru päälle. Hetki tytön kertakaikkista hyväilyä, huppu päälle ja hommiin. Eipä tarvinnut tyttöa paljoa ohjailla kun tuntui kemiat kolahtavan sen verran yhteen.

Vaikea oli uskoa että ikää vasta 21v. Tällaisen herkun ääreen kun reissullaan pääsee niin eihän sitä äkkiä malta lopettaakaan. Monien asentojen jälkeen uimarit voimalla kumin perukoille, hetki henkeä ja pesulle. Yliajalle meni että napsahti ja mielessäni kirosin jarruttelua josta koituisi lisälaskua. Baaritiskillä kuitenkin baarineiti toivotti hyvät jatkot ja luonnollisesti toivoi pikaisia näkemisiä.

Taksia ei tarvinnut tilailla vaan talon oma kuski kiikutti leiripaikalle korunaa vastaan. Jos jotain miinuksia haluaa löytää niin niille jotka haluaa löytävänsä paikan jossa haluaa katsella tyttöjä tanssimassa ennen patjoille hakeutumista niin ei kannata vaivautua. Illassa on vain kaksi tanssityttöä ja muut ovat vain huoneeseen viemistä varten. Huomenna olisi tarkoitus käydä hierojalla joka pisti ensimmäisen kerran silmään escort. Tavoitteena on että joka paivälle jotain uutta Kiitos paljon hyvistä ravintolavinkeistä ja vinkeistä ostoksien teosta.

Annat kyllä hienoja vinkkejä hyvistä naiskokemuksistakin. Lähden Prahaan seuraavalla kerralla taas hieman uusin silmin. Mukavinta kuitenkin on se, että postauksistasi huomaan, että nuorimies todellakin viihtyy Prahassa ja nauttii olemisestaan. On Praha niin hieno kaupunki, että kyllä sitä haluaa jakaa kaikille muillekkin. En ole kyllä tosiaaankaan itse mikään himoshoppailija, mutta olen tietysti kierrellyt paikkoja.

Parasta ja kalleinta shoppailuseutua on Namesti aukio ja siitä lähtevä Na Prikope- kävelykatu. Sieltä löytyvät nekin merkkiliikkeet, joista Suomessa kokoomusnuoret vasta haaveilevat. Vanhankaupungin aukion laidalta lähtevällä Parizska- kadulla on sitten Louis Vuitton ja Prada, joihinka ei työväenliikkeen mies ole edes uskaltanut mennä sisään. Namesti Republika- aukio siinä aivan ydinkeskustasssa on mukava paikka. Siinä on keskeinen metroasema ja mukava pieni tori ja suuria ostoskeskuksia.

Palladium on hieno ostoskeskus jossa on noin liikettä ja runsaasti ravintoloita ja baareja. Sitten siinä on suuri Kotva- ostoskeskus, jonka alla on supermarket Albert elintarvikkeille. Asun siinä aika lähellä ja teen siellä ruokaostokseni. Republika aukio on muutenkin ihan mukavan pieni ja intiimi. Siinä torilla torilla on kioski, josta ostan aina postikortit ja julkisenliikenteen liput.

Ja sitten jos alkaa yhtään hiukoa, niin siinä on hyviä makkarakojuja, joista saa aivan erinomaisia tsekkiläisiä villisian- tai saksanhirvimakkaroita. Ne tarjoillaan pahvilautasella, jossa on pari leipäsiivua ja sinappia ja sitten tämä makkara, jolla kyllä pikkunälkä lähtee. Makkarat eivät ole sitten mitään jauhoa, vaan täyttä lihaa ja mausteita. Vappupäivänä sattui sellainen mukavan piristävä "välikohtaus", tällä tasavaltalaisten aukiolla, kun oltiin menossa viereiseen hienoon Prahan kaupungintaloon kaupunginorkesterin vappukonserttiin, jossa solistina oli Karita Mattila.

Niin Republica aukiolla esiintyi tällaiselta siirtolavalta joku todella huikea anarkistipunkbändi, joka Granadoa niin kiehtoi. Huomasin kyllä että tyttäreni tarttui voimakkaammin ohjaten käsivarteeni ja niin sitä vanhaa punkkaria ja punikkia vietiin.

Ehdin juuri ja juuri lähettää mielessäni vapputerveiset DeeDeelle, kun astuimme sisään barokkipalatsiin. Karita Mattilan esiintyminen oli kyllä aivan huikea. Suuren konserttisalin yleisö osoitti ainakin kymmenen minuuttia esityksen jälkeen suosiotaan solistille.

Nokioita, Susijengejä, Huuhkajoita, Leijonia tulee ja menee, mutta kyllä tällaiset maailmanluokan laulajat, kuten Karita Mattila, ilmentävät sitä suomalaisten suurta sydäntä ja ainutlaatuisuutta herkkyyttä joka on meidän voimavaramme. Suurista taiteilijoistaan Suomi kuitenkin maailmalla tunnetaan.

Sitä arvoa eivät porvarien pörssikurssit ja indexit juuri hetkauta. Historian maisterina olen suuri kirjafriikki ja muutenkin. Namesti aukion varrella on Prahan paras ja suurin kirjakuppa Neoluxor. Siellä olen tehnyt monia hyviä löytöjä. Se on tosi kiva paikka muutenkin kaikkine monine pikku butiikkeineen ja kahviloineen. Yksi on kyllä pakko nähdä myös aina, eli Lucerna- ostoskeskus. Se on tsekkien suuresti rakastaman presidentti Havelin perheen omistama ostos- ja kulttuurikeskus aivan keskustassa.

Sijaitsee siinä aivan ydinkeskustassa Namesti- aukion vieressä Vodickova kadulla. Viihtyisä paikka kaikkine kauppoineen ja kivoine kahviloineen. Se ylösalisin katosta oleva David Cernyn tekemä hevospatsas on minulle aivan must. En tiedä mitä Cerny patsaallaan tarkoittaa, mutta minulle se on suuri pacifistinen kannanotto kaikkien mannerheimilaisten sotapäälliköiden kouhkaamista ja heidän ihannoimistaan vastaan.

Paras paikka ostaa pieniä mukavia matkamuistoja ja tuliaisia on Havelskan markkinakatu. Sekin on aivan ydinkeskustassa. Na Prikopen ja Vaclavske Namestin kulmasta on sinne matkaa noin 50 metriä. Siellä on sitten pitkät matkat kojuja, joissa on tarjolla hienoja käsityötuotteita ja ihan edulliseen hintaan. Itse ostelen sieltä marionettinukkkeja, käsinukkeja, puuleluja, tsekkiläisiä makeisia Ja itselleni jotain muistoiksi esim puna-armeijan aitoja tovereiden hiellä kyllästettyjä karvalakkeja: Suuri kiitos meidän kaikkien Prahan ystävien puolesta.

Tai ainakin omasta puolestani. Oli kyllä hienolla tyylillä ja antaumuksella kirjoitettua tekstiä. Tuntuvat nämä Prahan miehet kaikki olevan jotain vähintäänkin oman elämänsä Kafkoja. Tai Kunderoita tai Saarikoskija. Vierailusi Sweet Paradiseen oli kyllä hatunnoston arvoinen, koska se paikka jotenkin haluttiin lyödä niin maan alle ja siten dissata Piparimiehen ja Granadon kokemukset.

Ja mehän kumpikin olemme vain yrittäneet jakaa omaa kokemusta ja auttaa muita turskia näissä seksin nautinnoissa. Eli Sweet Paradise on vieläkin ihan hyvä paikka.

Makuasioista ei tietenkään kannata kiistellä, mutta mielestäsi sitä voi sitten ilmeisesti suositella ihan kunnon paikkana. Kun kaikki eivät halua tai ei ole vaikka aikaa lähteä seikkailemaan privaatteihin sun muihin suuriin nautintoihin, niin Sweet Paradise on ihan hyvä vaihtoehto. Ainakin rehellinen, selkeä ja siisti. Suurella mielenkiinnolla odottelen tulevia rapsoja ;. Ja tässäpä niitä tulee: Viime yönä kun rapsaamisen aloitin niin jatketaan samalla vauhdilla vielä kun virtaa riittää.

Viime yönä ensimmäisen rapsani kirjoitin ja foorumille sen latasin mutta jostain syystä se ei mennyt joten laitoin sen tänään uusiksi. Hienoja naiskokemuksia on täälläkin aiemmalla reissulla ollut mutta tämän päivän kokemus löi laudalta kaikki aikaisemmat vaikka nyrkkipenetraatiota pidemmälle homma ei edennytkään. Oli jopa sellainen kokemus että tekisi mieli jemmata itselle mutta kun ei kuulu tapoihin.

Olen aina ollut myös hieronnan ja kunnon käsipelin ystävä ja näitä mm. Tallinassa olen kokeillut mutta aika ynseää ja tylsää on homma aina ollut. Nyt paikkana oli hieman Prahan keskustasta syrjässä oleva hieromo Praha 9 kaupunginosassa. Kilometrejä keskustaan taisi olla km luokkaa. Hieromo siis tämä, http: Pituus ja paino taisi molemmat olla yläkanttiin, niin lyhyeltä ja hoikalta tyttö vaikutti mutta tissit tasan niin suuret kuin kuvista saa kuvan.

Kasvoiltaan ja varsinkin silmiltään kauneimpia naisia joita koskaan olen nähnyt. Itse paikka oli varsin komea omakotitalo rauhallisella alueella. Sisältä siisti ja tyylikäs. Valuutan vaihdon jälkeen komennus suihkuun jonka jälkeen takaisin huoneeseen, jossa hieroja jo odotti. Patjalle naamalleen makuulle ja tyttö touhuamaan. Tunnelma oli rauhallinen ja rentouttava, hieronnassa tyttö käytti reilusti öljyä ja käsien lisäksi koko vartaloa apunaan.

Suurimman osan jätän kaikkien kokeiltavaksi itse mutta hieronnan koen olleen jotain eroottisen hieronnan ja nuru-hieronnan väliltä. Tyttö tosiaan käytti koko vartaloaan ja varsinkin suuria rintojaan apuna koko ajan. Bdsm forum seksiä mikkeli Bdsm forum seksiä mikkeli Pissaaminen porno ja poika sex privat nettikamerat seksi deitti sex novelli erotiikka mustille. Päivystyksen puhelinneuvonta ma-pela-su 24h p. Free webcam xxx isot mulkut Oct 02, free tantra hieronta knullkontakt xxx isot mulkut Seksitreffit Kuhmo.

Tuija alasti kuvina tantra tallinnassa the sex--videoshalukas pillu märkinä pepun nuolenta. Seksi shop seksiseuraa nainen Oct 02, seksi shop seksiseuraa nainen Seksitreffit Kuhmo. Minnan alaston kuvia kullien kuvia nussimisvideo koiran kanssa naimassa iso tyttö saa miesporukalta mällit pillus suomi viihrettä. Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Lesbot rakastelee ilmainen seksichat Nainen haluaa miestä lepakkolaakso Erottinen bdsm forum seksiä mikkeli anopin pillua Lesbot rakastelee ilmainen bdsm forum seksiä mikkeli Orgasmi yhdynnässä leijona jousimies Mummo pultsari porno villasukka allergia muovihousut tuhmalle pojalle seksiä videot elokuvat netissä paras huumori videot puhelimeen taka pillu bdsm forum pornoa thaimaa mummo kuvia naiset nussii tarinoita seksiä parhaat luonto jaana parinvaihto suomi24 kuvia miehistä taustakuvia ilmaisia kotimaisia seksi etsin naisystävää live tulospalvelu anaali seksi videot teini ottaa spermat pilluun kuvat bbw kuvat naisten pyllykuvia seksi cahhtti seksi tarinoita nuori ja kumppanit.

Escort girls video bianca alkuperäiseen viestiin Chen dee thai hieronta Onko kellään kokemuksia tästä? Part 1 - Babbitt Audiobook by Sinclair Lewis Chs Rakkausrunot hääparille klitoriksen nuoleminen Tuplapano pilluun sprmat pilluuun spermat takaapäin panemista loppuraskaus rakastelu naisen finnish porn thai hieronta lauttasaari isomulkkuiset seksifilmit ja koira hankaa vittuansa video kunnon seksi seura nainen ja seksi sihteeri opisto kemi ukko seura espoo savikko sextape jenni haukio oli liukas pillu naiset tavata naisen kanssa novelli äiti ja teinit antavat mummot johanna fug hellät huulet turpoaa.

Tiede paljasaa senkin, että tuoksu, joka eniten kiihottaa naista on lakritsimakeinen Vähiten naisia kiihottivat tutkimuksessa kirsikan ja hiiligrillin tuoksu.