keyboard_arrow_right
Casual Dating Sastamala

Seksi lehti dildo perseeseen

seksi lehti dildo perseeseen

Se kerto tykkäävänsä kaikesta rajusta. Mentiin sitten aika kaasussa sen kämpille. Parin lisäpaukun jälkeen se pyysi saada sitoa mut kiinni sänkyyn. Se laitto kepin polvitaipetten alta ja siihen samaan kädet kiinni, silleen että olin perse paljaana jalat koukussa. Luulin, että se vaan haluaa temputtaa munia, mut vielä mitä. Se koppas jostain ohuen dildon, rasvas sen ja vaikka miten huusin sille, niin se pentele korkkas sillä muovikullilla, mun neitseellisen persreiän.

Sitten kun se ohut lakkas koskemasta, se otti pöytälaatikosta paksumman patukan ja survo sen sisään paljoa varomatta. Ens alkuun en tykänny siitä ja uhkasin kostolla, mutta sitten se jotenkin alko tuntua ihan hyvältä. Loppujen lopuks se runkkas sillä kovaa ja samalla vatkas kädellä munaa. Kyllä tuli mahtava orkku. Kaiken lisäks se vielä ohjas spermaroiskeet suoraan mun naamalle. Panna se ei sitten antanutkaan, eli jäi itse ilman.

Sille tais riittää se tyydytys, että sai persreikää. Hyi hitto, multa ainakin naisena lähtis viimesetkin panohalut tuommoisen ukon kanssa! Homoseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että mies rakastaa miestä tai haluaa nimenomaan seksiä miehen kanssa. Minä ainakin rakastan seksuaalista nautintoa naisen kanssa, tulee se sitten normaalista nussimisesta tai muista leikeistä, vaikka sitten peräaukosta. Sehän ei meikäläisestä homoa tee. Luultavasti olet rupinen, läskinen paikallispubi-hutsu, jonka äijä norkoaa ko.

Mä ainakin panen poikakaveriani perseeseen aika usein. Välillä se ite pyytää sitä jos on mennyt liian pitkään edellisestä kerrasta. Saan melkein orkun siitä! Itse voisin moista kokeilla kanssa. Tuntuu vain, että naisia tuollaiseen hommaan on todella vaikea löytää.

Jotenkin tuo roolien vaihto tuntuisi kokeilemisen arvoiselta. Jos kiinnostuneita naisia on, niin laittakaa ihmeessä postia. Just tollein kun nainen nai, niin sain ihanan orkun käsin koskematta! En vaan tiedä miten sen hänelle kertoisin?

Joskus kyllä yhdynnän aikana naiseni on työnnellyt sormeaan ujosti anukseeni ja silloin olen yrittänyt tehdä selväksi että pidän siitä. Mutta olisiko ehdotusta miten asian naiselleni esittäisin? Jos löytyy Varsinais-Suomesta nainen, joka on kiinnostunut naimaan strap-on: Haluan naida ja nuolla naisen peppua ja haluan myös itse saada peppuun naiselta. Eli jos asut alueella, niin postia vaan tulemaan ; rickmclaren suomi En tiedä yleisyydestä, mutta meillä nainen saa laittaa peppuuni koko kätensä.

Ehkä taas tänä iltana! Eli kyllä meitä avarakatseisia miehiä ja naisia löytyy - varmaan aika paljonkin. Se vaan taitaa olla niin, että usein väärät parit osuvat yhteen Vähän aikaa sitten hieromasauvalla peppuun. Testattu on Monenlaisilla variaatioilla. Avoni nussii mua toisinaan dildolla anukseen. Me on testattu pari kertaa "tuplapanoa".

Dildo naiseni pimpaan peppupano. Voin sanoa, että siitä tulee tosi kiimaiseksi. Avoni tuntu nauttivan kunnolla. Ja miestähän kiihottaa kaikki mikä kumppaniakin kiihottaa. Anaaliseksi on parisuhteessa mukavaa vaihtelua, joka on parhaimmillaan kun molemmat osapuolet nauttivat siitä antaen ja ottaen. Mulla on nuorempi rakastaja, ei aina pysy sen tahdissa. Otin laatikosta dildon työnsin pojan sisään, ei ollut ennen saanut peppuun. Sillä on pieni ja tiukka pylly mutta kun tottu niin liukkarin kanssa meni isoinkin dildo kunnolla perseeseen vaikka vähän valittikin.

Ennois uskonut että mahtuu niin iso pikku pyllyyn, runkkasin samalla takaa munaa ja laukes iso dildo takapuolessa. Kokeilin miestäni sormella ja innostu siitä, kävi ostamassa dildoja kaupasta. Ei tykkää miehistä mutta haluu kun työnnän sitä peppuun.

Nauttii kun nain sitä kunnolla takapuoleen ja sillä seisoo kokoajan. Olen oppinut tykkäämään naida sitä dildoilla kun nauttii kunnolla kovemmastakin menosta. Nyt tiedän kun työntää dildon kunnolla niin saa itsekkin nuorta munaa kunnolla. Eksyin laivalla kahden viiskymmisen kanssa hyttiin, niillä oli pullot ja dildot pöydällä. Kysyvät oonko saanut ennen, piti kokeilla kun rupesivat riisumaan housuja.

Kyllä tuntu molemmat halusivat omaansa työntää. Aamulla olin toisen päällä kun sain samaan aikaan pyllyyn, kyllä siinä sai monet orkut yön aikana. Oma kimmakaveri ei tykkää jos kosken sen pyllyy, Kyllä se kiihotti kun tottu että työnnettin ja katseltiin vaikka välillä tuntu kunnolla kun innostuivat naimaan dildoillaan. Olisin het valmis koittamaan, jos tulisi tilaisuus. Tosin tilaisuutta ei tule kuin vieraissa, sillä oma vaimo on liian perinteinen moiseen irstailuun.

Nuorempi työkaveri halus muo, sanoin että nain dildolla sitä ensin. Suostu ja seksi oli sen jälkeen hyvää, kun käy kylässä nain sitä kunnolla peppuun ennenkun annan sille. Sillä on kiinteet pakarat mutta kun kunnolla rasvaaa menee isompikin dildo sisään 28cm , tykkää vaikka ei ole miehien kanssa ollutkaan. Kiva työtää ja katsella kun nuorii on peppu pystyssä dildo sisällä, joskus työnnän dildon sen pyllyyn kun nai minua.

Kokeilkaa, varsinkin nuorta pus! Eikös ne molemmat voi saada samassa paketissa? Miksi pitää olla erikseen siveä vaimo lapsia varten, eikö seksistä nauttiva nainen voi mielestäsi olla myös äiti?

Ja mun käsittääkseni se on niiku tarkoitettu lesboseksiin, mutta voihan sillä toki miestäkin panna. Mikä teitä miehet kiihottaa siinä kun saatte naiselta munaa peppuun? Tuntuuko se yksinkertaisesti niin hyvälle, vai onko siinä jokin ajatuskin mukana? Ja miestähän kiihottaa kaikki mikä kumppaniakin kiihottaa.

Anaaliseksi on parisuhteessa mukavaa vaihtelua, joka on parhaimmillaan kun molemmat osapuolet nauttivat siitä antaen ja ottaen. Mulla on nuorempi rakastaja, ei aina pysy sen tahdissa. Otin laatikosta dildon työnsin pojan sisään, ei ollut ennen saanut peppuun.

Sillä on pieni ja tiukka pylly mutta kun tottu niin liukkarin kanssa meni isoinkin dildo kunnolla perseeseen vaikka vähän valittikin. Ennois uskonut että mahtuu niin iso pikku pyllyyn, runkkasin samalla takaa munaa ja laukes iso dildo takapuolessa.

Kokeilin miestäni sormella ja innostu siitä, kävi ostamassa dildoja kaupasta. Ei tykkää miehistä mutta haluu kun työnnän sitä peppuun. Nauttii kun nain sitä kunnolla takapuoleen ja sillä seisoo kokoajan. Olen oppinut tykkäämään naida sitä dildoilla kun nauttii kunnolla kovemmastakin menosta.

Nyt tiedän kun työntää dildon kunnolla niin saa itsekkin nuorta munaa kunnolla. Eksyin laivalla kahden viiskymmisen kanssa hyttiin, niillä oli pullot ja dildot pöydällä.

Kysyvät oonko saanut ennen, piti kokeilla kun rupesivat riisumaan housuja. Kyllä tuntu molemmat halusivat omaansa työntää. Aamulla olin toisen päällä kun sain samaan aikaan pyllyyn, kyllä siinä sai monet orkut yön aikana. Oma kimmakaveri ei tykkää jos kosken sen pyllyy, Kyllä se kiihotti kun tottu että työnnettin ja katseltiin vaikka välillä tuntu kunnolla kun innostuivat naimaan dildoillaan.

Olisin het valmis koittamaan, jos tulisi tilaisuus. Tosin tilaisuutta ei tule kuin vieraissa, sillä oma vaimo on liian perinteinen moiseen irstailuun. Nuorempi työkaveri halus muo, sanoin että nain dildolla sitä ensin. Suostu ja seksi oli sen jälkeen hyvää, kun käy kylässä nain sitä kunnolla peppuun ennenkun annan sille. Sillä on kiinteet pakarat mutta kun kunnolla rasvaaa menee isompikin dildo sisään 28cm , tykkää vaikka ei ole miehien kanssa ollutkaan.

Kiva työtää ja katsella kun nuorii on peppu pystyssä dildo sisällä, joskus työnnän dildon sen pyllyyn kun nai minua. Kokeilkaa, varsinkin nuorta pus! Eikös ne molemmat voi saada samassa paketissa? Miksi pitää olla erikseen siveä vaimo lapsia varten, eikö seksistä nauttiva nainen voi mielestäsi olla myös äiti? Unohdin töissä dildon vessaan ja nuori mies löysi sen, palautti kun menin kotiin ja sanoin että tekis sillekkin hyvää. Suostu ja sai ekaa kertaa peppuun, sillä rupes seisomaan kun pyllisti alasti.

Tykkäs kovasti ja meillä tuli hyvä suhde vaikka olikin 22v nuorempi. Olen saanut dildoo ja aitoa samaan aikaan. Seksi nuoremman kanssa on antoisaa. Itse tykkään, kun vaimoni ottaa suihin ja samalla hääräilee peppuni kanssa. Tarpeeksi liukkaria ja kunnon hieromasauva tekee gutaa.

Olen harrastanut anaalileikkejä itsekseni jo kauan. Eli kokeilunhalua olisi, miltä se aito siellä tuntuu, mutta vaimoani en petä. Olen harkinnut strap-onin tilausta, vaimon mielipidettä asiaan en ole kysynyt. Tuo olisi omakin fantasia, mutta eipä sitä uskalla vaimolle ehdottaa Mutta kiva kuulla, että naisetkin himoitsee sitä! Saan melkein orkun siitä! Itse voisin moista kokeilla kanssa. Tuntuu vain, että naisia tuollaiseen hommaan on todella vaikea löytää. Jotenkin tuo roolien vaihto tuntuisi kokeilemisen arvoiselta.

Jos kiinnostuneita naisia on, niin laittakaa ihmeessä postia. Just tollein kun nainen nai, niin sain ihanan orkun käsin koskematta! En vaan tiedä miten sen hänelle kertoisin? Joskus kyllä yhdynnän aikana naiseni on työnnellyt sormeaan ujosti anukseeni ja silloin olen yrittänyt tehdä selväksi että pidän siitä. Mutta olisiko ehdotusta miten asian naiselleni esittäisin?

Jos löytyy Varsinais-Suomesta nainen, joka on kiinnostunut naimaan strap-on: Haluan naida ja nuolla naisen peppua ja haluan myös itse saada peppuun naiselta. Eli jos asut alueella, niin postia vaan tulemaan ; rickmclaren suomi En tiedä yleisyydestä, mutta meillä nainen saa laittaa peppuuni koko kätensä. Ehkä taas tänä iltana! Eli kyllä meitä avarakatseisia miehiä ja naisia löytyy - varmaan aika paljonkin.

Se vaan taitaa olla niin, että usein väärät parit osuvat yhteen Vähän aikaa sitten hieromasauvalla peppuun. Testattu on Monenlaisilla variaatioilla.

Avoni nussii mua toisinaan dildolla anukseen. Me on testattu pari kertaa "tuplapanoa". Dildo naiseni pimpaan peppupano. Voin sanoa, että siitä tulee tosi kiimaiseksi. Avoni tuntu nauttivan kunnolla. Seksuaalinen nautinto on ilomme. Vaikka sormi tai dildo perseessä.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Minun mieheni haluaa dildoa anukseen ja hän käyttää penis kumihousuja ulkoillessaan. Joskus otetaan hänen spermat ja laitetaan ruiskulla peppuun ja sitten anustappi tai penis housua jalkaan ja ulos. Kun tullaan takaisin otan housut tai tapin pois ja kyllä on kiimaista spermat lentää uudelleen. Löylykauha perseeseen tuolle hintille.

Avovaimo panee mua strapilla peppuun ja hyvää tekee. Nauttii kun saa lykkiä mua ja runkata samalla kovaa kullia.

Seksi lehti dildo perseeseen -

Vastaa alkuperäiseen viestiin Dildo ensin perseeseen ja sitten. Joo nää homoks haukkujat on juurikin yleensä niitä kaappihomoja ; ite oon saanu dildoa perseeseen ja tykkään siitä kyllä. Mun naisystävä halus kokeilla dildoa nuoreen ja käski polvilleen ja rasvas, työnsi pikkuhiljaa koko ison dildon sisään. Olet alle 18 vuotta. Elikkäs uusia chat-operaattoreita haettaisi kirjoittelemaan sujuvalla suomenkielellä, itse valitsemanasi ajankohtana. Oltiin jatkoilla luonana ja nuori mies katos, oli mun yöpöydän laatikolla katsomassa dildoja. Kerran kokeiltu niin, että tyttöystävä päällä. Mä ainakin panen poikakaveriani perseeseen aika usein. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Nykyään asentona useimmiten doggy, itselleni kiihottavin asento. Voit myös siirtyä Suomi

 1. seksi lehti dildo perseeseen
  October 2, 2012 at 07:07

  -

 2. seksi lehti dildo perseeseen
  October 2, 2012 at 21:01

  -

 3. seksi lehti dildo perseeseen
  October 2, 2012 at 06:30

  -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *